Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pentagram_five

Merhaba.Bu bahsettiğiniz sorunla ekran parlaklığının azalması sorununun arasında bir ilişki yok.Tam olarak bilmiyorum.Fakat ekran ışığının alet kapalı durumda iken saniyelik bir süre ile gidip gelmesi sorunu bende de var.Endişe etmeyin.Arada bir heyecanlanıyor.Ekran ışığı gidip geliyor. bir kaç gün takip ederseniz cihazı,bu ışığın gidip gelme sorununun bir kereye mahsus bir şey olmadığını görürsünüz.Her zaman yapıyor.Fakat bir zararı yok kanımca.

Peki gün ışığındaki ekran görememe sorunu sizdede varmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

Oda ışığı ve ev ortamına oranla,gün ışığında ekran karanlık kalıyor.Fakat ben parlaklık ayarını en düşük seviyede kullanıyorum.Zamanla led aydınlatma devrelerinde,parlaklık düşme sorunu olabiliyor sağdan soldan duyduğum kadarıyla.Teşhisi doğru koyabilmeniz için bir başka zen ile birebir karşılaştırmanız doğru olur sanırım.Daha önce gün ışığında rahat görürken şimdi karanlık durduğunu söylemeniz normal bir şey değil.Garantilik bir arıza olabilir.
  • bi sorum olcak ben 2gb aldm ama 4 gb san diskim war ama aleti nsl baglamalıımki san diski gorsn aletin hafızası yerine??
  • quote:

Orjinalden alıntı: pentagram_five

quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

Oda ışığı ve ev ortamına oranla,gün ışığında ekran karanlık kalıyor.Fakat ben parlaklık ayarını en düşük seviyede kullanıyorum.Zamanla led aydınlatma devrelerinde,parlaklık düşme sorunu olabiliyor sağdan soldan duyduğum kadarıyla.Teşhisi doğru koyabilmeniz için bir başka zen ile birebir karşılaştırmanız doğru olur sanırım.Daha önce gün ışığında rahat görürken şimdi karanlık durduğunu söylemeniz normal bir şey değil.Garantilik bir arıza olabilir.

Malesef yurt dışıyla elime geçen bi alet ve garanti şansım pek yok.. Geçen gün otobüste görmüştüm bi kızda aklıma gelmedi değil bu sölediğin ama şimdi kafaya çantayı yemekte var :)

• Herkese iyi günler..
    böyle büyük ve renkli yazdığım için kusura bakmayın..
    evde net yok fazla giremiyorum hemen yanıt alırsam çok sevinirim..
    benim zen 8gb'ım var..
    forumdan aldım amerika'dan gelmiş uluslararası garantisi var sanırım tr'de işlemez..
    neyse 2 gün önce cafede usb'ye taktım geldi gitti ve bidaha'da açılmadı..
    reset filan attım nafile açılmıyo şarj'da almıyo. zaten şarjı full'du taktığımda..
    benim yapabilecegim birşey varmı?
    servise versem parasıyla yaparlarmı? ve içindekiler gidermi müzikler değilde önemli resimler faln var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

Herkese iyi günler..
    böyle büyük ve renkli yazdığım için kusura bakmayın..
    evde net yok fazla giremiyorum hemen yanıt alırsam çok sevinirim..
    benim zen 8gb'ım var..
    forumdan aldım amerika'dan gelmiş uluslararası garantisi var sanırım tr'de işlemez..
    neyse 2 gün önce cafede usb'ye taktım geldi gitti ve bidaha'da açılmadı..
    reset filan attım nafile açılmıyo şarj'da almıyo. zaten şarjı full'du taktığımda..
    benim yapabilecegim birşey varmı?
    servise versem parasıyla yaparlarmı? ve içindekiler gidermi müzikler değilde önemli resimler faln var...

servis parasıyla yapar yapmasınada istediği para yeni bir creative parasına eşdeğer olabilir. Eğer yapılacak bi durumsa bence tüm bilgileri unut. Zaten sen aleti kurtarmaya çalış bence resimlerden ziyade

• aleti kendim kurtaramayacağım sanırım bilgisayara filan bağlıyorum tık yok....
    Ankaradayım fakat kütahyada okuyorum çarşamba gideceğim büyük ihtimal...
    Ankarada servisi nerde bilen varmı acaba....
    Benimki 8gb radyolu yapılması için 100-150 lira istemezler heralde...
    Resmen elim kolum bağlandı yol geçmek bilmez artık....
    Cevap veren arkadaşlarada teşekkürler...
  • Zen E takabileceğim adam gibi bir kılıf yok mu?. Piyasada yalnızca o plastik clear case i gördüm o da hiç hşuma gitmedi
  • beyler bende 4 gb olandan var kapattıktan sonra bir daha açılmadı aldığım yer kapandı garanti belgesi duruyor nereye yollıyabilirim bunu istanbuldayım teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

Zen E takabileceğim adam gibi bir kılıf yok mu?. Piyasada yalnızca o plastik clear case i gördüm o da hiç hşuma gitmedi

Görünüm olarak hoşunuza gitmeyebilir.Ancak diğer kılıflara oranla en kullanışlı ve en iyi koruyan kılıf clear case dir (bana göre).Kullandıkça da alışıyorsunuz ve gözünüze hoş görünmeye başlıyor zaten. Diğer kılıfları ise elden satın alabileceğinizi sanmıyorum.(WWW.HP.com) gibi sitelerden bulabilirsiniz.
  • Benim için önemli olan camının çizilmemesi. Bende bugün yazıcıoğlundan ekran koruyucu jelatin aldım. Çokta güzel oldu. Jelatin üzerinden çıkmadığı sürece sorun yok. Bakalım ne kadar dayanacak
  • arkadaslar ana menude, sistem menusu yok oldu.. neden oldugu hakkında bi bilgim yok nası duzeltebilirm??
  • quote:

Orjinalden alıntı: tallgaaa

arkadaslar ana menude, sistem menusu yok oldu.. neden oldugu hakkında bi bilgim yok nası duzeltebilirm??

Menudeyken sağ üst köşedeki tuşa bas oradan "yapılandır. menüsü" ne gir ve Sistem menüsüne tik koyarak etkinleştir.
  • Arkadaşlar 4gb zen almaya karar verdim ben de ancak fiyatlar düşündrüyor beni...Teknosa da 4gb radyosuz 269 iken radyolu 299 gibi bişey...hepsiburada.com da ise radyolu 4gb 272 ytl...bi saçmalıkmı var yoksa böyle fiyatlar? Siz kça aldınız acaba?
  • Arakdaşlar bu convert olayı beni çileden çıkaracak. Bir türlü adam gibi kaliteli video görüntüsü elde edemiyorum. Total video ile cpnvert edince geçersiz format diyor bi yol gösterin eski zen kullanıcıları
  • Bu modellerde, kulaklık takılıyken (kapalı olsa bile) pil harcama problemi bulunmakta. Hatta kapalıyken bile kulaklıktan tiz bir ses geliyor. Sanırım reklamlarında bahsedildiği gibi pil süresinin 25 saate çıkmamasının tek sebebi bu. Tavsiyem kullanmadığınız zaman kulaklığı çıkarmanız.

http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=dap&thread.id=222082
  • quote:

Arakdaşlar bu convert olayı beni çileden çıkaracak. Bir türlü adam gibi kaliteli video görüntüsü elde edemiyorum. Total video ile cpnvert edince geçersiz format diyor bi yol gösterin eski zen kullanıcıları

http://resim.donanimhaber.com/m_26736203/mpage_1/key_//tm.htm#26736203

• quote:

Benim için önemli olan camının çizilmemesi. Bende bugün yazıcıoğlundan ekran koruyucu jelatin aldım. Çokta güzel oldu. Jelatin üzerinden çıkmadığı sürece sorun yok. Bakalım ne kadar dayanacak

MMXex ekran koruyucuyu nerden aldın.
    bende ürünü alalı 1 hafta olmadı silikon kılıfım var ama ekranı koruyucuya acil ihtiyacım var.dün doğubanka gittim.Creative ZEN ürününe ait aksesuar olarak tek bi yerde silikon kapak bulabildim.O da 30 milyondu.Aldım ama sonra baktım ekrana acaip bi şekilde baskı yapıyo almışken çıkardım iade ettim.
    Ekran koruyucuyu nerden bulabilirim?yazıcıoğlunda fln varmıdır ve kaç paradır.

• Şu anda Türkiye deki fiyatı ne durumda?

avusturya dan getirtsem ne kadara gelir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: terra__cota

quote:

Benim için önemli olan camının çizilmemesi. Bende bugün yazıcıoğlundan ekran koruyucu jelatin aldım. Çokta güzel oldu. Jelatin üzerinden çıkmadığı sürece sorun yok. Bakalım ne kadar dayanacak

MMXex ekran koruyucuyu nerden aldın.
    bende ürünü alalı 1 hafta olmadı silikon kılıfım var ama ekranı koruyucuya acil ihtiyacım var.dün doğubanka gittim.Creative ZEN ürününe ait aksesuar olarak tek bi yerde silikon kapak bulabildim.O da 30 milyondu.Aldım ama sonra baktım ekrana acaip bi şekilde baskı yapıyo almışken çıkardım iade ettim.
    Ekran koruyucuyu nerden bulabilirim?yazıcıoğlunda fln varmıdır ve kaç paradır.

Benim bahsettiğim jelatin telefonların üzerinde bulunan antistatik jelatindir. Yaklaşık 20gün önce cihaza ypıştırdım ve çokta güzel oldu.Normal şartlarda da çıkacak gibi durmuyor.,

Yazıcıoğlunun yanındaki pasaja girince soldan 4 yada 5. dükkandı sanırım oradan aldım. Fiyatı da 5ytl. Yalnız ürün creative için değil asus için olduğu yazılıydı. Sonuçta sana lazım olan 2,5" jelatin ve dediğim yerden temin edebilirsin. Bence camı korumanın en iyi yolu bu kesinlikle tüm zen kullananlara tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMXex -- 24 Kasım 2008; 23:50:11 >

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.