Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce Zen 2 Gb aldım çok güzel bir alet, ses kalitesini beğendim benim için yeterli, 219 ytl ye aldım pahalıyamı aldım bilmiyorum. Birde sorum olacak bu FİRMWARE ne işe yarıyor yüklesem cihazda ne gibi değişiklikler görürüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: juna1986

Arkadaşlar 2 gün önce Zen 2 Gb aldım çok güzel bir alet, ses kalitesini beğendim benim için yeterli, 219 ytl ye aldım pahalıyamı aldım bilmiyorum. Birde sorum olacak bu FİRMWARE ne işe yarıyor yüklesem cihazda ne gibi değişiklikler görürüm.

180YTL ye 4gb'ları satılmıştı ama dolar kuruyla fiyatları yükselmiştir tabi. Almıssın artık boşver fiyatını hem..
    Firmware'ler bir nevi iyileştirme yazılımları diyebiliriz. Cihazdaki bazı mevcut yazılımsal hatalar veya eksiklikler firmware yüklenerek giderilebiliyor. Yüklemeni tavsiye ederim.
  • Bende hepsiburada.com dan sipariş ettim cumaya gelir büyük ihtimalle ama dolar yüzünden 225 YTL ye mal oldu
    İnşallah hayırlı olur.
    Herkesin Kurban bayramını kutluyorum
  • arkadaşlar 2 gb kullanmadığım zenimi satıyorum. 160 ytl cidden sorunsuz...ilgilenenler için ilan linkimi veriyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_28059430/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: dirgen

ok. kolay gelsin. bu arada herkesin bayramını kutluyorum.

size de iyi bayramlar ve tesekkurler.
    nedeni neymis tam anlamadim ama yaptim,
    creative zen media explorer kullandim,

hangileri kesin gerekli bilmemek le beraber soyle yapinca kesin oldu;

**album ismi ve sanatci ismi ayni olacak.
    **folder.jpg gizli dosya yapilarak ilgili klasore konulacak.
    **ilgili klasor zen media explorerla playerimizin icine atilacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dirgen

ok. kolay gelsin. bu arada herkesin bayramını kutluyorum.

size de iyi bayramlar ve tesekkurler.
    nedeni neymis tam anlamadim ama yaptim,
    creative zen media explorer kullandim,

hangileri kesin gerekli bilmemek le beraber soyle yapinca kesin oldu;

**album ismi ve sanatci ismi ayni olacak.
    **folder.jpg gizli dosya yapilarak ilgili klasore konulacak.
    **ilgili klasor zen media explorerla playerimizin icine atilacak.

EDIT: 2 kere atmisim..
    ama sil nerde ki bulamiyorum! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 10 Aralık 2008; 3:50:49 >
  • Selam arkadaşlar creative kullanıcılarından bir yardımda ben almak istedim.. 3 model arasında kararsız kaldım .. yorumlarssaanız sewinirim

creaitve zen 4gb
    creative X-fi 8gb
    creaitve zen 2gb

2 gb ucz ama benm aklım 4 gb zende yalnız buradada deverdeye x-fi giriyor ama 70Ytl kadar fark olucak aldığım yerden değermi yada gerek varmı yardımcı olursanız sewnirim

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi..
  • bende video resim özelliklerine aldanıp aldım ama ne video izlediğim var ne resimlere baktığım yaptığım tek şey müzik dinlemek ayrıca hafıza kartından hiçbir şekilde yararlanamıyorum müzik dosyalarını açmıyor sadece taşıyıcı olarak kullanacaksın hafıza kartını sadece müzik dinleyecekler için çok pahalı bi ürün ben şayet aldığıma pişman oldum
  • arkadaşlar son 1 haftadır zen 4gb oynatıcıma kendi hafızasına herhangi birşey atamıyorum. bağlantı kopup geliyor. bağlantıyı sağladığımda da (devamlı) kopyala yapıştır diyorum tam atacak oluyor bitmiş gibi transfer bitiyor ama attıklarım yok zaten atmamış oluyor. böyle bir sorun yaşayan oldumu?
  • Ürün bugün elime geçti gerçekten çok güzel bir ürün.Ses kalitesi mükemmel.Görüntüsü de çok iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: World At War

Ürün bugün elime geçti gerçekten çok güzel bir ürün.Ses kalitesi mükemmel.Görüntüsü de çok iyi.

Hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2e3a

arkadaşlar son 1 haftadır zen 4gb oynatıcıma kendi hafızasına herhangi birşey atamıyorum. bağlantı kopup geliyor. bağlantıyı sağladığımda da (devamlı) kopyala yapıştır diyorum tam atacak oluyor bitmiş gibi transfer bitiyor ama attıklarım yok zaten atmamış oluyor. böyle bir sorun yaşayan oldumu?

Büyük ihtimalle usb kablonda bir arıza var. yada usb portu değiştir. kullanmadığın bir port ile dene.
  • selam arkadaşlar daha 1 saat önce elime ulaştı tek sorunum şarj çünkü yurtta kalıyorum bu linkteki usb adaptörünü önerirmisiniz
    http://www.hepsiburada.com/creative-usb-uclu-power-adaptor/productDetails.aspx?categoryid=98045&productid=bs3736
  • ewt ben onu aldim
    hem creative mis hem ucuz walla..
  • Arkadaşlar ciddi bi sorunum var. Creativedeki önemli bikaç dosyamı unutaraktan format attım. benm için önemli dosyalardı bunları geri yüklemeyi sağlayan herhangi bi program bilen varmı? Biara geri dönüşüm kutusundan silinen dosyaları bulan bi program görmüştüm.. umarım vardır yaa..

yardım...
  • arkadaslar

Creative Zenimize Format atarsak ne oluyor?.
    Creative media Explorerda boyle bir secenek var format diye.

yani mesela video klasoru icine atilan mp3 leri gormuyor ya, yani o klsorler ozel hazirlanmis klasorler, onlar filan gidiyor mu hep??
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

Arkadaşlar ciddi bi sorunum var. Creativedeki önemli bikaç dosyamı unutaraktan format attım. benm için önemli dosyalardı bunları geri yüklemeyi sağlayan herhangi bi program bilen varmı? Biara geri dönüşüm kutusundan silinen dosyaları bulan bi program görmüştüm.. umarım vardır yaa..

yardım...

'Recovery My Files' adlı bir program var,o büyük oranda geri getiriyor.Denemeni tavsiye ederim,full sürümünü msn'den falan yollayabilirim,profilimden bilgilere ulaşabilirsin.
  • Ben ürünü yurt dışından aldım,ama daha elime gelmedi.Sorularım olcak;
    1-Yazılanların cogunu okudum,herkes filmleri avi formatına cevirmiş niye kimse divx izlemiyor
    2-Şarj aletini almasak,bilgisayardan şarj etsek cok birşey kaybedermiyiz?Usb cok verimli bi yol değil ama ürünü hızlı şarj etmesi için mi alıyoruz yoksa uzun ömürlü olması için mi?
    3-Bu ürünü sipariş ettikten sonra kafamı kaşımama neden olan şey kitlenme,böyle durmadan kitlenirse ürün 1 yıl sonra cöp haline gelmez mi?Yada yeni güncellemelerle bu sorun cözüldü mü?
  • 1- Avi dediginiz sadece tasiyici formattir. xvid veya divx codecli avi uzantili dosyalarimizla film izliyoruz.
    2- denemek lazim, omrunu yari yariya mi azaltiyor matematiksel zarari nedir kim verebilir ki.
    3- kilitlenmeyo sorun etmeyin. millet nasil formatlar calistirmaya calisiyo da yapiyosa onu.. bilemiyorum, 1 yildir 1 kere kitlendi onda da olmadik bi dosyayi zorladim :D
  • peki SD kart almak istesek sizce en uygunu hangisi SDhc mi micro mu.. SD mi..
    ve optimumu kac GB? su an ne almali?

en fazla kacxlik karti destekliyodu bu alet?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 22 Aralık 2008; 1:06:22 >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.