Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende kampanyaya girmişti 1-2 gn önce aldım 119 ytl ye 2gb lık gerçekten ses kaliteside güzel reyondaki görevli tavsiye etmişti şimdi buna yüksek ses kalitesi veren kulaklık alıcam ama cihazın verdiği sesin kaliteside önemli tabi arkadaşta pirhanna vardı ses dinlediğinde cızır cızır sesler gelioduama cretive işte adamlar sırf ses üzerine ilgilendiği için
  • ben de cx400 aldim ustune..
    ama inan ustunde gelen kulakligin kalitesi de gayet iyi.
  • bende creative zen 4gb fm radyolu almak istiyorum. istanbul avrupa yakasında en uygun nereden kaça alabilirim. özel den veya burdan yazabilirsiniz. kolay gelsin.
  • Creative Zen açılmıyo. Dosya aktarımı yaparken dondu. kabloyu çekmek zorunda kaldım. sonra reset attım fakar şimdi açılmıor alet. Bi fikri olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gimmeluck

ben de cx400 aldim ustune..
    ama inan ustunde gelen kulakligin kalitesi de gayet iyi.

Orjinal kulaklığı basları tam hakkıyla vermiyor ve biraz büyük. Bu player a cx-300 ve üstü yakışır
  • Creative Zenin içinden çıkan kulaklık çok kaliteli değil.Hatta üstündeki bez kılıflar da çıktı
  • okadar sinirki.. kaç kere kayboldu. Allahtan buldum, en son uhu sürdüm. şimdi rahatım.
    çıkan kulauklık lar ii değil. iettelerde problem. yüksek seslerde boğuluyoo.
    25ytl lik sen... kulaklık çok daha iyidir...

quote:

Orjinalden alıntı: rapture

Creative Zenin içinden çıkan kulaklık çok kaliteli değil.Hatta üstündeki bez kılıflar da çıktı

her türlü formatı destekler tek sıkıntı 320*240 dan büyük olmıycak...
    PocketDivXEncoder_0.3.60.exe en hızlı convert eden program... ama boyutlar çok ufalmıyor...

ben 2 ay gibi bişi oldu. 4Gb + 2GB radyolu.. radyo adam gibi çekmiyoo.
    transfer hızı başraılı... 16milyon renk ekran şahane...

• Hangi kulaklığı önerirsiniz?Fiyatı 20-25 ytl civarı birşey olursa iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

Creative Zen açılmıyo. Dosya aktarımı yaparken dondu. kabloyu çekmek zorunda kaldım. sonra reset attım fakar şimdi açılmıor alet. Bi fikri olan varmı?

• bendede var 4 gb lık zen herşeyiyle güzel bi alet yalnız birkaç kere cepte taşıdım ekranın dış yüzeyi çizildi hemen film izliyorum artık çizikler fln var kötü görüntü oluştu ekranı deiştirmenin bi yolu yokmu bu alette ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uniperson

bendede var 4 gb lık zen herşeyiyle güzel bi alet yalnız birkaç kere cepte taşıdım ekranın dış yüzeyi çizildi hemen film izliyorum artık çizikler fln var kötü görüntü oluştu ekranı deiştirmenin bi yolu yokmu bu alette ?

Ben zeni alır almaz yazıcıoğlundan ekranı koruyuculardan aldımYanlardan taştı ve kestim düzelttim güzel oldu.Sende yap bari daha fazla çizilmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

Hangi kulaklığı önerirsiniz?Fiyatı 20-25 ytl civarı birşey olursa iyi olur

?
  • @rapture :

Aşağıdaki linkteki kulaklık verdiğin fiyat aralığına uygun,işini görecek bir kulaklıktır.
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110260071&CS_Category=_KULAKLIK___MIKROFON890&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

Bir üst modeli var,aslında aralarında pek de fark yok gibi :
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110260092&CS_Category=_KULAKLIK___MIKROFON890&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

Her ikisi de işini görür,25 ytl'lik olanı alsan bence kafidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: egzodia

@rapture :

Aşağıdaki linkteki kulaklık verdiğin fiyat aralığına uygun,işini görecek bir kulaklıktır.
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110260071&CS_Category=_KULAKLIK___MIKROFON890&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

Bir üst modeli var,aslında aralarında pek de fark yok gibi :
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110260092&CS_Category=_KULAKLIK___MIKROFON890&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

Her ikisi de işini görür,25 ytl'lik olanı alsan bence kafidir.

Eyvallah hocam çok sağol

• arkadaşlar amerikadan arkadaşım geliyor ve ipod nano -creative zen getiriyor..ben ipod u satmayı düşünüyorum sizce hangisini kullanmalıyım.. ipod nano chromatic te radyo yok bu nedenle creative zen kullanmayı düşünüyorum..sizlerin düşünceleri nedir bilmek istedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkdostun

arkadaşlar amerikadan arkadaşım geliyor ve ipod nano -creative zen getiriyor..ben ipod u satmayı düşünüyorum sizce hangisini kullanmalıyım.. ipod nano chromatic te radyo yok bu nedenle creative zen kullanmayı düşünüyorum..sizlerin düşünceleri nedir bilmek istedim..

Zen tabiki.
  • quote:

quote:

Creative Zen açılmıyo. Dosya aktarımı yaparken dondu. kabloyu çekmek zorunda kaldım. sonra reset attım fakar şimdi açılmıor alet. Bi fikri olan varmı?

Aynı sorunu yaşayan kimse yokmu?

• quote:

quote:

quote:

Aynı sorunu yaşayan kimse yokmu?

Aynı şey benimde başıma geldi yeni..Çözümü nedir arkadaşlar??

• quote:

reset derken kenarındaki minik deliğimi kastettin bende açarken donmuştu ekran hafif aydınlık kalmıştı reset düğmesine bikaç saniye basılı tuttum düzeldi delik çok küçük
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

quote:

reset derken kenarındaki minik deliğimi kastettin bende açarken donmuştu ekran hafif aydınlık kalmıştı reset düğmesine bikaç saniye basılı tuttum düzeldi delik çok küçük

evet ufacık - kürdanlık reset tuşu. Alet açılmıyo malesef. ne resetle nede başka bi yöntemle.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.