Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dmltnman

quote:

Orjinalden alıntı: Kitty

Slm.. Bende bu üründen almak istiyorum ama tv ye bağlayabilirmiyim?

Hayır bu özellik bulunmuyor.

Teşekkürler dostum..
  • Beyler Creative zen için mkv çeviricisi arıyorsanız PocketDivXEncoder_0.4.5 (Beta) versiyonunu deneyebilirsiniz.
    Eski versiyonunda çevirmek istediğinizde seslerle ilgili bir sorun çıkıyordu ama onu düzeltmişler.
    Mkv dosyasının birkaç programı kullanarak çevirmek yerine bunu kullanmak çok pratik oluyor ve çok daha kolay.

Ve ikinci bir tavsiyem çevirdiğiniz video doslarını 25 - 30 dakika arası parçalar bölün.
    Niye derseniz, belli bir süre sonra senkron kayması oluyor bunu engellemek için.
    Video parçalama programı ile birkaç dakikada yapılıyor.
  • Öncelikle herkeze merhaba, ben zen'imi yaklaşık 1-1,5 ay önce aldım gayette memnunum yalnız bir sorunum var; korumalı içerik parolası koymuştum ve onu unuttum ürüne reset attım ama zen'i tekrar açtığımda gene paralo istedi bu sorunu nasıl halledebileceğim acaba ? şimdiden teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar.
    8GB'lık Creative Zen'im var.Müzik dinlerken veya vidyo izlerken değilde özellike Radyo dinlerken kilitlenme problemim var.(Tuş kilidini sürekli kullanıyorum).reset atıyorum düzeliyo.kilitlenme ile kastım şu.radyo dinlemeye devam ediyorum ama tuşlara hiçbişekilde basılmıyo.sanki tuş kilidindeymiş gibi davranıyo.tamam tuş kilidi yapıyorum ama tuş kilidini kapatsam bile çalıştıramıyorum.bide bazen yapıyo bunu.
    benden başka aynı sorunu yaşayan varmı acaba.versiyon 1.21.01.

bgn firmware'i 1.21.03 versiyonuna yükselttim.radyo ile ilgili geliştirmeler yapmışlar bakalım nolcak.

bide vidyo izleme ile ilgili bi sorum var.zende vidyoyu izlerken ileri/geri alamıyomuyuz?
    eğer böyle bi imkan varsa nasıl?kendi programıyla mı convert etmek gerekiyor?uzantı olayı farkedermi?harici karta değilde belleğe mi atmak gerekiyor?
    (gerçi bunlardan bazılarını denedim ama pek bi sonuç alamadım.yinede sorim istedim.)
    convert için daniusoftu kullanıyorum.

• meraba arkadaşlar. benim tek ve aşırı sinir bozucu bi problemim var. bilmiyorum belki de önceki mp4 ümden alıştığımdan albümleri klasör halinde ve sıralı görmek istiyorum ama olmuyo klasör halinde attığım herşeyi garip ve kendince bi sıralamayla atıyor. bunu ayarlamam düzeltmem mümkünmü? cidden aşırı sinir bozucu bilmiyorum kullananlar böyle mi kullanıyor ama ben aradığımı bulamıyorum şahsen. yardımcı olabilecek olan var mı? lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: fushi

meraba arkadaşlar. benim tek ve aşırı sinir bozucu bi problemim var. bilmiyorum belki de önceki mp4 ümden alıştığımdan albümleri klasör halinde ve sıralı görmek istiyorum ama olmuyo klasör halinde attığım herşeyi garip ve kendince bi sıralamayla atıyor. bunu ayarlamam düzeltmem mümkünmü? cidden aşırı sinir bozucu bilmiyorum kullananlar böyle mi kullanıyor ama ben aradığımı bulamıyorum şahsen. yardımcı olabilecek olan var mı? lütfen

klasör halinde görmek istiyorsan sana harici bir kart alıp orayı kullanmanı öneririm.ama bellekten kullanmak istiyorsan mp3'lerinin tag bilgileri dogru olması lazım.Bunun için mp3tag gibi bi program kurup her dosyaya ait sanatçı albüm gibi bilgileri düzeltmen lazım.internetten indirdiğin mp3lerin bu kısımlarında geneldewww......com gibi bilgiler yer alıyor.Ben bunlara uyuz olduğum için hepsini siliyorum ve en azından albüm sanatçı tarz ve yıl bilgilerini giriyorum hele bide albüm akağını bulabilirsen creative zen'e attığında resmi de gösteriyor çok hoş bi görüntü oluyo ama ciddi uğraş gerektiriyor.

Harici bir sd kart alırsan aynı eski mp3 playerındaki mantığa kavuşursun.Ama harici karttan kullanmanın şöyle bir durumu var.menüleri dolaşırken mp3ler duruyor.yani diyelim eq değiştirmek istiyosun yada resimlere bakmak istiyosun o sırada müzik dinleyemiyosun.
    Ben 8GB 'lık OCZ nin Class6 SDHC modelini hepsiburada'dan 30TL'ye almıştım gayet memnunum.tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soguknewale -- 4 Şubat 2009; 9:42:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: usive

Öncelikle herkeze merhaba, ben zen'imi yaklaşık 1-1,5 ay önce aldım gayette memnunum yalnız bir sorunum var; korumalı içerik parolası koymuştum ve onu unuttum ürüne reset attım ama zen'i tekrar açtığımda gene paralo istedi bu sorunu nasıl halledebileceğim acaba ? şimdiden teşekkürler.

1.21.03 versiyonu çıktı onu yükle muhtemelen içerik parolası sıfırlanır hem manayla yeni verisyonu yüklemiş olrsun.içindeki verilerin yedeğini almayı unutma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2e3a

arkadaşlar son 1 haftadır zen 4gb oynatıcıma kendi hafızasına herhangi birşey atamıyorum. bağlantı kopup geliyor. bağlantıyı sağladığımda da (devamlı) kopyala yapıştır diyorum tam atacak oluyor bitmiş gibi transfer bitiyor ama attıklarım yok zaten atmamış oluyor. böyle bir sorun yaşayan oldumu?

yeni versiyonu(1.21.03) yükle ve bi reset at makinaya arada bana da denk gelmişt böyle bir sorun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soguknewale

bide vidyo izleme ile ilgili bi sorum var.zende vidyoyu izlerken ileri/geri alamıyomuyuz?
    eğer böyle bi imkan varsa nasıl?kendi programıyla mı convert etmek gerekiyor?uzantı olayı farkedermi?harici karta değilde belleğe mi atmak gerekiyor?
    (gerçi bunlardan bazılarını denedim ama pek bi sonuç alamadım.yinede sorim istedim.)

Video izlerken İleri geri alınabiliyor tabiki. Bende daniusoft kullanıyorum. Sorunsuz.. Ama ben harici karttan hiç izlemedim. Birde kendi belleğine atıp izleyin. Belkide sorun karttan izlemekten kaynaklanıyor.
  • quote:

quote:

Video izlerken İleri geri alınabiliyor tabiki. Bende daniusoft kullanıyorum. Sorunsuz.. Ama ben harici karttan hiç izlemedim. Birde kendi belleğine atıp izleyin. Belkide sorun karttan izlemekten kaynaklanıyor.

vidyoyu ileri alma sorununu çözdüm.sağa doğru basık tutmak gerekiyormş.yeni aldığım için anca keşfettim :)
    bellekten veya harici karttan değilmiş yani.

• quote:

quote:

quote:

vidyoyu ileri alma sorununu çözdüm.sağa doğru basık tutmak gerekiyormş.yeni aldığım için anca keşfettim :)
    bellekten veya harici karttan değilmiş yani.

Aslında bunu yapmamış olabileceğini de tahmin ettim de, yine de sormayayım dedim. eğer yapmış olsaydın biraz hakaret gibi kaçardı :) Neyse acemilik mutlaka olucaktır başlarda dert etme.

• merhaba arkadaşlar benim zenle ilgili bir sorum olacak aleti açtığımda ana menü ekranın hepsini kaplamıyor ekranın sağında ince bir şerit boşluk kalıyor bu normal mi aynı sorun film izlediğimde de oluyor ekranın 100de100ü değil de100de90 ı kaplı ürünü hepsiburadadan almıştım bu şikayetle versem ürün iadesi olurmu ürün iade kapsamında
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_dogan1903

merhaba arkadaşlar benim zenle ilgili bir sorum olacak aleti açtığımda ana menü ekranın hepsini kaplamıyor ekranın sağında ince bir şerit boşluk kalıyor bu normal mi aynı sorun film izlediğimde de oluyor ekranın 100de100ü değil de100de90 ı kaplı ürünü hepsiburadadan almıştım bu şikayetle versem ürün iadesi olurmu ürün iade kapsamında

Tabiki bu durumun iadesi olmazda neyin olur.

Ürünü iade etmelisin bence.
  • merhaba arkadaşlar creative ekran çok çabuk çiziliyormuş diye duydum doğru mu şimdiden cvp yazanlara tşk....
  • yeni firmware i nereden bulabiliriz?
  • merhaba arkadaşlar bende creative zen var yeni aldım aleti bilgisayara taktım şarj için ve yaklaşık 5 saat oldu ama nasıl çıkarcağımı ve ne zaman çıkarcağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz

pilinin dolduğunu nasıl anlıycam ve dolduğunu anladım diyelim bilgisayardan çıkartırken hiçbir işlem yapmadan direkt usb yi sökücek miyim acil yardım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarız

merhaba arkadaşlar creative ekran çok çabuk çiziliyormuş diye duydum doğru mu şimdiden cvp yazanlara tşk....

valla ekran çok çabuk çiziliyo.kılıf şart bence.eğer kullanabileceksen tabi.kılıfı olup kullanmayanlarda var.
    ben 7li set almıştım.deri kılıf haricinde hiçbirini kullanmıyorum.yazıcıoğlunda sticker tarzı şeylerde varmış onalrdan da almak lazım.
  • tşkrlr soğuknewale arkadaşlar creative zen ile meizu 8gb lık arasında kaldım ses ve video olarak hangisi iyi lütfen karşılaştırırmısınız.....şimdiden cvp yazanlara tşklr... lütfen kullananlar cvp yazsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KafzieL

yeni firmware i nereden bulabiliriz?

19 Ocak 2009'da çıkan Creative Zen için 1.21.03 versiyonunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://tr.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=213&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP&region=2&Product_Name=ZEN+2GB%2F4GB%2F8GB%2F16GB%2F32GB&Product_ID=17108&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=0&x=29&y=8

ben yükledim herhangi bir sorun yok.
    1.21.01'e ek olarak radyoda bazı düzenlemeler yapmışlar.

Firmware

Title Date

1. Creative ZEN Firmware 1.21.03 (17.60 MB) 19 Jan 09 Download Now Download Now

This download contains an improved version of the firmware found on your Creative ZEN® player. It ensures smooth operation of your player's FM Radio. For more details, read the rest of this web release note.
    Hide Details
    Filename: ZEN_PCFW_L22_1_21_03.exe

This download contains an improved version of the firmware found on your Creative ZEN® player. It ensures smooth operation of your player's FM Radio. For more details, read the rest of this web release note.

Fix:

* Ensures smooth operation of your player's FM Radio.

Requirements:

* Microsoft® Windows Vista®, Windows® XP (Service Pack 2)
    * Windows Media® Player 10 or later
    * USB port
    * Creative ZEN player

Note:

* To install this firmware
    1. Download the ZEN_PCFW_L22_1_21_03.exe file into your local hard disk.
    2. Close all application windows that are currently running on your computer.
    3. Connect your player to your computer.
    4. Double-click the downloaded file and follow the instructions on the screen.

*

If your player fails to restart after the firmware upgrade:
    1. Turn off your player.
    2. Disconnect your player from your computer.
    3. Press and hold the Play/Pause button. Continue to hold the button while you perform steps 4 and 5. If you accidentally release the button, start the procedure again.
    4. Gently push a straightened paper clip into the Reset hole.
    5. Slide the On/Off switch towards the USB port and hold until the display lights up. The Recovery Mode screen appears with four options: Clean Up, Format All, Reload Firmware, and Reboot.
    6. Select Reload Firmware, followed by Yes.
    7. Connect your player to your computer.
    8. Double-click the downloaded file and follow the instructions on the screen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soguknewale -- 6 Şubat 2009; 9:56:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: *ibo*

merhaba arkadaşlar bende creative zen var yeni aldım aleti bilgisayara taktım şarj için ve yaklaşık 5 saat oldu ama nasıl çıkarcağımı ve ne zaman çıkarcağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz

pilinin dolduğunu nasıl anlıycam ve dolduğunu anladım diyelim bilgisayardan çıkartırken hiçbir işlem yapmadan direkt usb yi sökücek miyim acil yardım lütfen

çıkartmak için usb disklerdeki gibi donanımı kaldır gibi bişey yok onu söylim.
    dikkat etmen gereken tek şey veri transeferi yaparken çıkarma mutlaka.diğer durumlarda çıkartablirsin.

Not:Hafıza kartı taktığın zaman playerı çıkarılabilir disk konumuna getiriyosun ve bilg onu usb disk gibi görüyor ve onu donanımı güvenle kaldır sekmesinden kaldırabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.