Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jackhammer

zen x-fi iddia edıyorum ıpod dan kat kat ustun bir cihaz ama malesef bıraz pahalı,hala karar veremedım arastırıyorum..

zen x-fi hakkatten çok güzel ama zen'le arasında 2 katı fiyat farkı var.aradaki özellikler o fiyata değermi onu düşünmek lazım.Bence değmez :)

ipod a ısınamadım hiç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem44

quote:

Orjinalden alıntı: PETERSBURG

arkadaşlar benim creative açılmıyor.acaba başına böyle bir sorun gelen varmı.yada bilgisi olan.reset liyorum şarja takıyorum ama bir hareket yok.garantiside yok yurt dışından almıştım.belki bataryasında sorun vardır yazılımsal bir problemi yoktur tam olarak bilmiyorum
    neyapmamı önerirsiniz??
    saygılarımla

Aynı sorun bendede olmuştu Ürünü 1 ay önce hepsiburada dan satın almıştım ilk aldığımda ürün açılmamıştı değişim talebi ile ürünü tekrar gönderdim 33 gün (26 iş günü ) oldu ve hala mp4 serviste....

Ürünü alacak arkadaşlara söylüyorum sık sık karşılaşılan bi sorunmuş bence almadan önce bir kez daha düşününf

Katılıyorum. Daha önce muvo fm 5gb dede aynı sorunu yaşamıştım. Bidaha creative kullanmamaya karar verdim. ipodtan şaşmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 20 Şubat 2009; 0:34:04 >

• dostlar uzun bı aradan snra ugrayayım dedım benım phılps kulaklık mefta oldu onun yerıne cx300 aldım cok memnunum bu knuda ser we baslarda cok ıyı bogulma cızırtı hc yok

Bu arada bu sorun yasayan arkadaslar ben anlayamıyorum sızdn kaynaklı bı problem olmasın cunku bende we ablamda zen war bırı radyolu oburu nrmal kı ablam 1 senedn fazla suredır kullanıyo sorunuda yok chazın
  • slm millet.ben neredeyse 1,5 yıldır kullanıyorum creative zen 4 gb.ama kendi kulaklığı mefta oldu zaten iyi değildide.gittim inca aldım idare eder.şimdiye kadar hiç güncellemedim format vs atmadım.gayet memnunum bir sorun yok tıkır tıkır çalışıyor.
  • sa arkadaşlar bende de zen 4gb var. 2 sene boyunca sorunsuz kullandım ama bu son 1 senedir arızalı bir şekilde duruyor.Cihazımdaki sorun da şu; normal müzik dinlerken birden ekran bembeyaz oldu her açtığımda resimdede görüldüğü gibi ekran parlak bembeyaz şekilde. İçine girebiliorum ezberimde kaldığı kadarıyla menülere girip müzikte radyoda dınleyebiliyorum .Ama görüntü yok. Tamir için vermediğim yer kalmadı ekranında sorun var dediler orginal ekranını bulamıyolar istanbul fatihte oturuyorum.Yardımcı olursanız sevinirim .

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi..

• ark.lar hepinize merhaba;

2 gb. zen ime 4 gb. da sd kart aldım.hiçbir problemim yok:) yalnız merak ettiğim bikaç şey var.

1 ) acaba sd kart olarak 2 gb. zen'e en fazla kaç gb. alabilirim. forumda bazı yerlerde 16 gb. desteklediği yazılmış?doğru mudur bu?

2) sd karttan zen' in hafızasına film,müzik gönderebiliyomuyuz?ben bulamadım gerçi ama bilen bi ark. varsa yardımcı olursa sevinirim.

onun haricinde zen almayı düşünen ark.lar varsa hiç durmasınlar cihaz çok güzel çok memnunum.
  • arkadaşlar merhaba. 1 ay içinde almanyaya gideceğim. creative zen almak istiyorum. 4 gb radyolu modelleri var. bir arkadaş 8 gb demiş. acaba 8 gb olan modelleri var mı? ben internette göremedimde.
    sizce türkiyeden mi yoksa almanyadan aldığımda mı ucuz olur? siz ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZeuSsss

arkadaşlar merhaba. 1 ay içinde almanyaya gideceğim. creative zen almak istiyorum. 4 gb radyolu modelleri var. bir arkadaş 8 gb demiş. acaba 8 gb olan modelleri var mı? ben internette göremedimde.
    sizce türkiyeden mi yoksa almanyadan aldığımda mı ucuz olur? siz ne dersiniz?

8gb ve hatta 16gb lık modeli bile bulunuyor. Eskiden arada çok fark vardı ama şimdi ülkemizde de Zen fiyatlarında ciddi kampanyalar yapıyorlar. Ülkemizden garantili olarak almak daha sağlıklı bir seçim olur.
  • sipariş verebileceğim bir site var mı? ben bulamıyorum bu konuda çok beceriksizimde
  • http://www.hepsiburada.com/creative-zen-4gb-fm-radyolu-sd-kart-girisli-mp3mp4-player-turkce-menu-/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49956

bu linkten satın alabilirsin.Ankara istanbul gibi bir yerdeysen daha da uygun bir fiyata bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzodia

http://www.hepsiburada.com/creative-zen-4gb-fm-radyolu-sd-kart-girisli-mp3mp4-player-turkce-menu-/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49956

bu linkten satın alabilirsin.Ankara istanbul gibi bir yerdeysen daha da uygun bir fiyata bulabilirsin.

Sitede bide ''Bu fiyata son 11 gün'' yazmışlar,hiç cekinmeden:S...Bimeksden ben 175Ytl aldım...Arkadaşım dışardan 160 aldı...Hepsiburadanın fiyat politikası gercekten kötü...Coğu ürünü içinde öyle...

• quote:

Orjinalden alıntı: erceylanus

ark.lar hepinize merhaba;

2 gb. zen ime 4 gb. da sd kart aldım.hiçbir problemim yok:) yalnız merak ettiğim bikaç şey var.

1 ) acaba sd kart olarak 2 gb. zen'e en fazla kaç gb. alabilirim. forumda bazı yerlerde 16 gb. desteklediği yazılmış?doğru mudur bu?

2) sd karttan zen' in hafızasına film,müzik gönderebiliyomuyuz?ben bulamadım gerçi ama bilen bi ark. varsa yardımcı olursa sevinirim.

onun haricinde zen almayı düşünen ark.lar varsa hiç durmasınlar cihaz çok güzel çok memnunum.

1. soruna cevap olarak ben 8GB lık OCZ'nin Class6 SDHC kartını kullanıyorum.gayet memnunum.HB'dan almıştım.16'lığı da çalıştırır herhalde.ama çok pahalı o kartlar.bide karttan okuturken menülerde dolaştığınızda kesiliyo.yani bellekten müzik dinlerken resimlere bakmak istediğinizde müsik devam ediyor ama hafzıa kartı için bu geçerli değil.O yüzden müzikleri belleğe vidyoları karta atıyorum ben.

2. sorun için emin dğeilim akşam deneyip cevap veririrm.

• Bence aletin tek eksiği, liriklerin görüntülenememesidir.
  • cevap için teşekkürler soguknewale.birde hafıza kartından direk silme işlemini yapamıyoruz sanırım :( doğru mudur??
  • hafıza kartından direk silme işlemi yapılamıyor.sen söyledikten sonra aradım baktım yok.en azından ben bulamadım.
    ama daha önce sorduğun bir soru vardı
    quote:

bununla ilgili dosya üzerinde kopyala fln gibi bişi aradım yok ancak "Hafıza Kartı" menüsünde girdikten sonra
    Gözat
    Çıkarılabilir Disk
    Tümünü Al
    Alınan Resimleri Görüntüle
    Bilgi

Tümünü al ile bu işi kısmen yapabilirsin.hepsini alması saçma biliyorum ama en azından böyle bişi var.
  • Beyler ben zen almayı düşünüyorum ancak şarj etmek için benim eski mp3 ile verdikleri adaptörü kullanmamda bir sorun olurmu?İllaki pc denmi şarj etmem gerekiyor?
  • bu ürünü yeni alanlar için şiddetle kullaklığı değişrmeleri öneriyorum. bende buradaki önerileri kulak asıp gidip sony bass özellikli kulaklık aldım ve aradaki fark devasa. son sese getiremiyorum ayarı :)
  • @iliyasowa youtube de senin beyaz ekran probleminin çözümünü anlatıyorlar bir bakmanı öneririm...

birde çoğu mesela şeyden dert yanmış usb kablosu çok kısa kötü demişler.. benim sürekli yanımda taşımam gerektiğinden usb kablosunu çok seviyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihdestegul

@iliyasowa youtube de senin beyaz ekran probleminin çözümünü anlatıyorlar bir bakmanı öneririm...

birde çoğu mesela şeyden dert yanmış usb kablosu çok kısa kötü demişler.. benim sürekli yanımda taşımam gerektiğinden usb kablosunu çok seviyorum :)

link verilmiyor herhalde burdan youtube'da ne diye aratalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soguknewale -- 25 Mart 2009; 13:20:09 >
  • merhaba arkadaşlar creative in sitesinden nasıl güncelleme yapabiliyosunuz sürümü nasıl yükseltebiliyorsunuz ben denedim ama olmadı... ayrıntılı bir şekilde açıklarsanız çok sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.