Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: gunesindostu

arkadaslar benim cihaz arada beyaz ekran arada normal acilio bi ara ekran 256 renk gibi aciliodu.... tamamen acilmasa ariza var dicem ama bir iki salliyyom )))) sizce yazılım olabilirmiki... bu beyaz ekran sorunu hakkında bilgisi olan varmi ..

Evet, aletin ekranı malesef dengesiz.

Şu ana kadar 3 çeşit sıkıntı yaşadım ekranla alakalı.

1-Cihazın kilidini açtıktan sonra ekran bembeyaz oluyor, bir kere daha kilitleyip açılınca (bazen iki) düzeliyor.Bunu üst üste yaparak bir iki defa aleti kilitledim.
    2-Durduk yerde açılır gibi oluyor ve karanlıkta bunu farkedince korkmaya başlıyorum.
    3-Cihazı kısa aralıklarla kapatıp, tekrar açınca ekran çok parlak olabiliyor (parlaklığı 10%'da tutmama rağmen).Öyle ki, bazen açık tonlardaki fotoğraflar neredeyse hiç görünmüyor.

Cihaz hakkında söylenenler doğru.Özellikleri bazı ufak sıkıntılarını unuttuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERRARI -- 3 Mayıs 2009; 16:52:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: burqa

slm arkadaşlar ben creative'n sitesinden firmware yeni versiyonu indirdim kurdum sonra işlem bittikten sonra aleti usbden çıkarttım, kapatım açtım sisteme girdiğimde yeni versiyounun yüklendiği gözüküyor fakat aklıma takılan şey reset atma işlemi gerekir miydi. Diğer sorunum da creative zende bir kitlenme yokken reset atınca direk kapanıyo sizlerde de böyle mi?... En son sorum çok kafamı kurcalıyor bu aleti kullananlar sizden cevap bekliyorum... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

güncellemeden sonra resete gerek yok.
    açıkçası kilitlenmeden reset açmayı hiç denemedim ama reseti basınca bende de direk kapanıyo alet.kilitlenme mevzusuda 1.21.03 firmwareden sonra hiç karşılaşmadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

Arkadaşlar tüm konuyu gezmek biraz zor sonuçta 35 sayfa olduğu için o yüzden bir sorum var onu cvplarsanız sevinirim. Benim öğrenmek istediğim şey şu. Bu cihazın hafızası artırılabiliyor. Peki kart takınca ne gibi zorluklar oluşuyo. Mesela bi yerde görmüştümde karttan şarkı çalarken başka hiçbişey yapamıyomuşuz vb. veya şarkı listesi oluşturulabiliyo mu? veya karttaki ve mp3 çalardaki şarkılar beraber görüntülenebiliyor mu? Başka dezavantajları varsa onları da yazarsanız sevinirim.

senin mesajının 5 mesaj üstünde açıklamıştım gerçi ama yinede söylim

karttan müzik dinlerken alette hiçbişey yapamazsın.
    cihazın kendi belleğine atarsan resimlere bakmak ve menülerde dolaşmak mümkün.

şarkı listesi oluşturma aletin belleği için geçerli onuda kendi programı ile yapabiliyorsunuz.
    bellekteki veya kart içerisindeki mp3leri beraber görüntülemekle kastettiğiniz şey geçişse evet beraber görüntülenebiliyor.Şöyle Ki bellekteki müzikleri dinlemek için kartı çıakrtmaya fln gerek yok sadece menüde hafıza kartından çıkıp Müziklerim menüsüne geçmeniz gerekli.

• quote:

Orjinalden alıntı: kadir_y.

Arkadaşlar ben bu cihazın 2 gblik modelinden almak istiyorum. Ama almadan önce merak ettiğim bazı özellikler var. Öncelikle bu aletin müzik yönetimi nasıl. Demek istediğim müzik menüsü içerisinde ne tür alt menüleri var Artist Album Genre All songs ve Playlist gibimi yoksa klasör klasör ayrımı. İkincisi Birden fazla çalma listesi oluşturabiliyormu. Liste içerisinde şarkı limiti varmı. Hafıza kartındaki müzikleri çalma listesine ekleyebiliyormuyuz.

Tüm herkes mp3 playerda video oynatabilme ekran boyutu çalabildiği formatlar gibi özelliklere bakıyor ama en önemlisi bence çalma kontrolü. Elimde philips sa3125/02 var ve bunda sadece tek bir playlist yapabiliyorsun ve playlist 30 şarkı alabiliyor. Sırf bunun yüzünden sevdiğim mp3 playerı terketmek sorunda kaldım. Biri yardımcı olursa sevinirim.

müzik yönetimi olarak ben ilk başta biraz zorluk çektim.Alışmışım flash bellek tarzı mp3 player dinlemeye liste oluşturmak fln biraz zor geldi.birde elimdeki müziklerin tag bilgileri düzgün olmadığı için başlarda hep hafıza kartına atıp ordan dinliyodum fakat daha sonra çok fazla dinlediğim şarkıların albüm bilgilerini kapak vs yükleyip liste yapınca işte asıl müzik dinleme keyfini o zaman alabiliyosunz.
    istediğiniz kadar playlist yapılabilir.taglar düzgün girildiyse işiniz çok rahat.albüm,sanatçı,tarz çal diyebilirsiniz. mesela rock çal dediğinde o tarzdaki müziklerin hepsini listeleyip çalmaya başlıyor.şarkılara *(yıldız) :) verip en çok dinlenen şarkıları görebiliyorsunuz.

hafıza kartındaki şarkılar maalesef listeye eklenemiyor.firmware upgrade ile fln da böyle bir özellik eklenebilecek gibi durmuyor.Çünkü biribirinden tamamen ayrı düşünmen gerekiyor.Yani çalma listesi yapmak için aleti bilg'a usbden bağlayıp bellek içiersindeki şarkılardan seçilir.Ama hafıza kartına şarkıları yüklerken sanki flash disk takmışsınız gibi yada kart okuyucudan okuturmuş gibi farzedin.Creative Zen'in programıda bellek dışındaki aygıtları görmediği için playlistlere karttaki şarkılar eklenemiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: soguknewale

güncellemeden sonra resete gerek yok.
    açıkçası kilitlenmeden reset açmayı hiç denemedim ama reseti basınca bende de direk kapanıyo alet.kilitlenme mevzusuda 1.21.03 firmwareden sonra hiç karşılaşmadım.

1.21.01 kullanıyorum.1.21.03 kurunca ekran problemlerinden kurtulur muyum?
  • Arkadaslar 1.20.02 den sorumu yukledim 0.3 olan resimlere giriyorum geri tusuna basinca siyah olup resimleri tekrar yukluo eskiden oyle olmazdi eski surum dosyasini bulupeski surumu atabiliomuyuz. . Hangi surumu atalim.dosyası varmi . . .
  • Bi kac sayfa oncesinde arkadas nasilfirmware yuklenceni anlatmis ben makine acikken ileri dedim yukledim.zende kendi gelen fotolardan acin geri tusuna basin .siyahlik gelip tekrar yukluomu eskiden cok seridi sanki.
  • kardes ben yukledim ekran hala beyaz... .:)(
  • @FERRARI

ekran problemlerinin versiyon güncelleme ile giderilebileceğini sanmıyorum.sizin probleminiz
    "kısa aralıklarla kapatıp, tekrar açınca ekran çok parlak olabiliyor (parlaklığı 10%'da tutmama rağmen).Öyle ki, bazen açık tonlardaki fotoğraflar neredeyse hiç görünmüyor. "
    yazılımdan çok donanımsal sorun gibi gözüküyor.

@gunesindostu

1.21.01 ve 1.21.03 (güncel) sürümleri bende mevcut ihtiyaç duyarsanız upload yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soguknewale -- 5 Mayıs 2009; 13:45:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: soguknewale

@FERRARI

ekran problemlerinin versiyon güncelleme ile giderilebileceğini sanmıyorum.sizin probleminiz
    "kısa aralıklarla kapatıp, tekrar açınca ekran çok parlak olabiliyor (parlaklığı 10%'da tutmama rağmen).Öyle ki, bazen açık tonlardaki fotoğraflar neredeyse hiç görünmüyor. "
    yazılımdan çok donanımsal sorun gibi gözüküyor.

@gunesindostu

1.21.01 ve 1.21.03 (güncel) sürümleri bende mevcut ihtiyaç duyarsanız upload yaparım.

Hımm.Peki teşekkür ederim.Alalı 1 aydan fazla oldu.Faturası duruyor.Acaba değiştirmeli miyim?Şu an için önemli bir sorun gibi görünmüyor.Diğer sorunları bazı arkadaşların da yaşadıklarını okudum.Alıp, gene uğraşmak var.

• Arkadaslar sizde olmuormu fotolarda geriye basinca siyah bi ekran ve dosyalarin tekrar yuklenmesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunesindostu

Arkadaslar sizde olmuormu fotolarda geriye basinca siyah bi ekran ve dosyalarin tekrar yuklenmesi

Az önce denedim resimleri ileri aldım geri aldım slaytta denedim aynılarını ama sizin dediğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım.
  • merhaba arkadaşlar. Creative zenimde müzik çalma bölümündeki çubukta soldan sağa yukarı çok hafif bir kayma hissettim ve günlerce takıldım geçenlerde bir yerde baktım onda da öyle acaba ben 2 sorunlu aleti mi gerçekten inceledim ya da gerçekten böyle bir durum sizlerde de mevcut mu lütfen arkadaşlar kafayı yemek üzereyim rahatsız edici bir durum yani film izlerkende ekranı kaplamadan izlediğimiz modda siyah çizgiden anlayabilirsiniz ama en anlaşılır müzik dinleme modundanki şarkının ilerlemesini gösteren çubukta incelemelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burqa -- 7 Mayıs 2009; 23:32:32 >
  • arkadaşlarhttp://forum.donanimhaber.com/m_31823180/tm.htm ilgili konuyu okursanız sevinirim.
  • arkadaşlar pocket divx encoder ile video çevirince nasıl hafıza kartına atıyorsunuz. kendi programıyla atınca illa convert etmek istiyor. yok kopyala yapıştır yaparsam video klasörüne yine çevirip atabilirsiniz başka türlü atmam diyor

• @defected

hocam hangi converter programıyla dönüştürdüğünün pek bi önemi yokki.dosyayı oluşturduktan sonra.belleğe atacaksan kendi programı ile hafıza kartına atacaksan zaten cihazın içinden çıkarılabilir disk seçtikten sonra usb flash gibi gözüküyor bilgisayarda orda da istediğin yere atabilirsin yani VIDE gibi bir klasör oluşturmana gerek yok.en azından hafıza kartı için durum böyle.cihazın kendi belleğinde de o klasörler zaten var.
  • Arkadaşlar bu ürünü ilk çıktıgı günden beri kullanıyorum, hiç bir sorunum yok ama kulaklıgını değiştiricem, bana şöyle pahalı olmayan bişeyler tavsiye edermisiniz.

Teşekkürler
  • Bu ürünü Balıkesir'de nerde bulabilirim ?

Balıkesir'de yoksa İzmir'de nerde bulabilirim ?
  • yakında bende bu üründen almayı planlıyorumda aklımda bi soru var.hafıza kartı taktığımda şarkıların hepsini birden mi gösteriyo kendi belleğindekilerle beraber yoksa hafıza kartını ayrıca kendim mi açıyorum ordaki müzikleri dinlemek için.hepsini birarada gösteriyosa çok iyi olur.yakında alıcam acil yanıt verebilir mi kullanan arkadaşlar?
  • slmlar... Ben creative zenimde film izlerken 5-6 saniyelik takılmalar yaşıyorum film durmuyor oynuyor ama 5 sn falan takılarak devam ediyor sizce bu aletten mi kaynaklanıyordur yoksa filmden ya da convert sonucunda herhangi birşey mi? sizde de böyle birşey oluyor mu? tşkler
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.