Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bende creative zen 8 gb var birde 8 gb sd var onuda taktım ıcıne oldu sana 16 gb ıstemedıgın kadar muzık ve fılm ızleyebılıyorum ıse gıderken. alt yazılı fılmlerde ızleyebılıyorum. bence ekran goruntusu ve ses super tabı bende sennhıser x300 kulak ıcı kulaklık var kendı kulaklıgında ıs yok dırek degısın derım.
  • Creative Zen'de 2 kötü özellik gördüm ,bir arkadaşımdan ödünç alıp deneme fırsatı bulduğumda, hafıza kartındaki şarkıları çalarken diğer şarkılara bakamıyorduk şarkı kesiliyordu bir de iPod'daki gibi bir sanataçıya tıkladığınızda sadece albümlere bakabiliyorduk tek tek, yani iPod'daki sıralama artist>tümşarkılar veya albümlere tek tek bakma opsiyonu yerine; artist>albümlere tek tek bakma opsiyonu var yani bir sanatçının tüm şarkılarını aynı anda göremiyoruz diye hatırlıyorum yeni firmwarelerde bu sorun düzeltildiyse ki önemli olan ilki öncelikle,mükemmel bir alet.Hala bu sorunlar varmı? Tüm postları okuyamadım kusura bakmayın...
  • @leonart16
    Arkadaşlar bu ürünü ilk çıktıgı günden beri kullanıyorum, hiç bir sorunum yok ama kulaklıgını değiştiricem, bana şöyle pahalı olmayan bişeyler tavsiye edermisiniz.
    Teşekkürler

CRESYN-EP300(Link)
    önerebilirim.Ben Creative EP630(kulakiçi) kullanıyorum

@ChaKaL_
    Bu ürünü Balıkesir'de nerde bulabilirim ?
    Balıkesir'de yoksa İzmir'de nerde bulabilirim ?

balıkesirde bilmiyom ama izmirde teknosa yada vatan computer tarzı mağazalarda olması lazım.
    en kötü durumda hepsiburada.com'u öneriririm.

@Djarumblack
    yakında bende bu üründen almayı planlıyorumda aklımda bi soru var.hafıza kartı taktığımda şarkıların hepsini birden mi gösteriyo kendi belleğindekilerle beraber yoksa hafıza kartını ayrıca kendim mi açıyorum ordaki müzikleri dinlemek için.hepsini birarada gösteriyosa çok iyi olur.yakında alıcam acil yanıt verebilir mi kullanan arkadaşlar?

hafıza kartı dahili bellekten tamamen ayrıdır.hepsini birden göstermiyo.hafıza kartını klasör klasör görebilirsiniz ama bellekte durum böyle değildir.
    üst mesajları okuyun.

@burqa
    slmlar... Ben creative zenimde film izlerken 5-6 saniyelik takılmalar yaşıyorum film durmuyor oynuyor ama 5 sn falan takılarak devam ediyor sizce bu aletten mi kaynaklanıyordur yoksa filmden ya da convert sonucunda herhangi birşey mi? sizde de böyle birşey oluyor mu? tşkler

convert ederken sorun yaşamış olabilir.makinanızın performansı buna etki eder.
    @Ba2
    Creative Zen'de 2 kötü özellik gördüm ,bir arkadaşımdan ödünç alıp deneme fırsatı bulduğumda, hafıza kartındaki şarkıları çalarken diğer şarkılara bakamıyorduk şarkı kesiliyordu bir de iPod'daki gibi bir sanataçıya tıkladığınızda sadece albümlere bakabiliyorduk tek tek, yani iPod'daki sıralama artist>tümşarkılar veya albümlere tek tek bakma opsiyonu yerine; artist>albümlere tek tek bakma opsiyonu var yani bir sanatçının tüm şarkılarını aynı anda göremiyoruz diye hatırlıyorum yeni firmwarelerde bu sorun düzeltildiyse ki önemli olan ilki öncelikle,mükemmel bir alet.Hala bu sorunlar varmı? Tüm postları okuyamadım kusura bakmayın...

bence bu saydıklarınız dezavantaj değildir.ipoda alıştığınızdan size öyle geliyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soguknewale -- 16 Haziran 2009; 16:09:20 >

• güzel inceleme ama bu alet baya eskidi ya, yinede alınabilir ama hafıza bana göre az
  • slm arkadaşlar, zen in div-x filmler için direct altyazı desteği var mı? (filmin içine gömülü halini (convert sonrası) sormuyorum )

bi de film izleme olayı nasıl ? 2.5 " ekranda izlemesi hakkaten zevk veriyor mu yaf?

Bu arada 1.21.03 yuklemek için link direkt şu :

Creative ZEN Firmware 1.21.03
    Filesize : 17.6 MB Download LinK :

http://support.creative.com/downloads/welcome.aspx?nDriverType=4&bLatest=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herokyar3 -- 11 Temmuz 2009; 20:30:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: herokyar3

slm arkadaşlar, zen in div-x filmler için direct altyazı desteği var mı? (filmin içine gömülü halini (convert sonrası) sormuyorum )

bi de film izleme olayı nasıl ? 2.5 " ekranda izlemesi hakkaten zevk veriyor mu yaf?

Dediğin şekilde altyazılı izlenmiyor. Bunun için convert yapılması gerekli.

2.5" ekran film izlemek için gayet yeterli geliyor bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

quote:

Orjinalden alıntı: herokyar3

slm arkadaşlar, zen in div-x filmler için direct altyazı desteği var mı? (filmin içine gömülü halini (convert sonrası) sormuyorum )

Dediğin şekilde altyazılı izlenmiyor. Bunun için convert yapılması gerekli.

2.5" ekran film izlemek için gayet yeterli geliyor bana.

teşekkür ederim, cvp için . evet aslında firmware ile çok kolay çözülebilecek bir olay. yapılmıyor.

ben de aranıza dahil oldum bu arada. alet çok güzel hakkaten. buna göre uygun kılıf nerden buluruz? o camsı gibi olanından istemiyorum ben ya

• Ebaydan alabilirsin smokin veya deri kılıflarını. Ben orjinal deri kılıfıyla kullanıyorum; mükemmel
  • quote:

Ebaydan alabilirsin smokin veya deri kılıflarını. Ben orjinal deri kılıfıyla kullanıyorum; mükemmel

hocam bi link atsaydın bari :)

ebay dan alışveriş yapmadım hiç sıkıntı var mı?

http://global.ebay.com/Leather_Case_Cover_for_Creative_Zen_4gb_16gb_32gb_Clip/140333259958/item

şurdan olabilir sanırım.

Shipping costs: £ 1.49- Turkey

Starting bid: £ 5.49

Hemen al price: £ 9.49

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herokyar3 -- 16 Temmuz 2009; 18:57:26 >

• ebaydan hiç alışveriş yapmadıysan ve niyetliysen iyibey adlı siteyi incelemeni tavsiye ederim orada bu konuda fazlaca bilgi bulunuyor.
  • Bu zen ne hassas üründür anlamadım gitti.Daha aldığım ilk gün çizildi ekran koruyucu aldım.Bugün de 30-35 cm lik komidin üzerinden düştü lcd camı kırıldı.Garantili ürün yaptırabilirmiyim acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

Bu zen ne hassas üründür anlamadım gitti.Daha aldığım ilk gün çizildi ekran koruyucu aldım.Bugün de 30-35 cm lik komidin üzerinden düştü lcd camı kırıldı.Garantili ürün yaptırabilirmiyim acaba?

Malesef kullanıcı hatası kapsamına girdiğinden ücretsiz tamir edeceklerini hiç sanmıyorum. Belirli bir ücret karşılığında yapabilirler ancak 50TL gibi..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rapture

Bu zen ne hassas üründür anlamadım gitti.Daha aldığım ilk gün çizildi ekran koruyucu aldım.Bugün de 30-35 cm lik komidin üzerinden düştü lcd camı kırıldı.Garantili ürün yaptırabilirmiyim acaba?

Malesef kullanıcı hatası kapsamına girdiğinden ücretsiz tamir edeceklerini hiç sanmıyorum. Belirli bir ücret karşılığında yapabilirler ancak 50TL gibi..

Aman hocam tamir etsinler yeterki.

Kırılma değilde çatlama diyeyim.

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi..

Bunun gibi.

• arkdslar su anda creative zen 2 gb fiyati nedir ve nerede satilir bilgisi olan varmi?? lutfen acil
    tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airsilver960 -- 22 Temmuz 2009; 14:00:20 >
  • 4 gb siparişi verdim haftaya elimde cok heycanlıyım
  • garantiyeverdim beyaz ekran sorunu vardi insallah yapilir yada yenisiyle deisiir gecen gun arkadasin philipis mp3 u elime gecti yeminle bizim mp4 super ya.a.a.a. ses kayıtlarını yapıyordum ben mukemmel ses kaydı varrrrrrr
  • selamlar herkese. ürünü dün aldım internetten bugün elime geçti. ama bir türlü açamadım. ya bilemedim ya da bozuk. şu sağ taraftaki düğmesini aşağı doğru itekliyoruz değilmi. çok denedim olmadı. ilk aldım denediğimde açılmayınca dedim ki herhalde hiç şarjı yok 16 gibi taktım şarja şu sate kadar mavi ışık yanıp sönüyor. bir türlü açamadım gitti.bilen bir arkadaş yardım ederse sevinirim...
  • Yeni bir sorun gözüme batmaya başladı,sorun şu: Bilgisayardan çevirip attığım klipleri izlerken son 7saniyeyi göstermiyor,kopuyor video bitiyor orda:S

Kendi programında oluyormu böyle bir sorun emin değilim ama,ben başka bir programla convert ediyorum.

Birde maksimum çözünürlük 320x240 demi? bunun üstünde göstermiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 1 Ağustos 2009; 12:44:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

Yeni bir sorun gözüme batmaya başladı,sorun şu: Bilgisayardan çevirip attığım klipleri izlerken son 7saniyeyi göstermiyor,kopuyor video bitiyor orda:S

Kendi programında oluyormu böyle bir sorun emin değilim ama,ben başka bir programla convert ediyorum.

Birde maksimum çözünürlük 320x240 demi? bunun üstünde göstermiyor sanırım.

Evet uyumlu çözünürlük 320x240
    Videoları da başka bir programla çevirip atmayı dene aynı sorunu vericek mi bakalım. Verirse reset atmanı tavsiye ederim ama sanmıyorum.
  • Acil yardım arkadaslar garantideki creative yenisiyle deiscek ama ellerinde olmadigi ıcın iade edıp hepsıburadadan hedıye cekı alabılırmısım ben urunu 117 ye almıstım sımdi 225 radyolu. . . .aynisı olmadı ıcın herhalde para verıp radyolusunu almam gerek. .225 ytl. Bı deseffaf kılıf eskıler daha kalıtelı dıolar .kılıfıda gonderdım.tekrar alayim+mi bu urunu beyaz ekransorunu yasayan varmı baska
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.