Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gunesindostu

Acil yardım arkadaslar garantideki creative yenisiyle deiscek ama ellerinde olmadigi ıcın iade edıp hepsıburadadan hedıye cekı alabılırmısım ben urunu 117 ye almıstım sımdi 225 radyolu. . . .aynisı olmadı ıcın herhalde para verıp radyolusunu almam gerek. .225 ytl. Bı deseffaf kılıf eskıler daha kalıtelı dıolar .kılıfıda gonderdım.tekrar alayim+mi bu urunu beyaz ekransorunu yasayan varmı baska

Eğer durum dediğiniz gibiyse para iadesi değil de yenisiyle değişim talep edin. Üste para vermeniz gerekmeden onlar size sıfırını göndermek zorundalar. Eğer radyosuz modeli ellerinde yoksa onların sorunu. Size bundan dolayı muadil ürün olan radyolusunu göndermek mecburiyetinde kalırlar. Asla daha alt model bir ürünle değişim talebinde bulunurlarsa kabul etmeyin sizin hukuki haklarınız bunu istemeye yetkin.

• Kardes bunu kime soylicem anlamadim. Urun iade formu yollucak multimedia bilgisayar . . Hepsıburdada ona gore cek kesıomus. Urunun aynisi yoksa kimden ısteyebılırım. Ellerımızde xfi var 350 lira dıo adam. . .radyolu var demıo. . .hepsiburanın ellerınde varsa multimediada vardir bence arayip sorcam. . .elinizde varmi die...bi ust urun olan radyoluyla hb deisim yapabilir...kime ne dicem ben haklarim neler . . . .
  • arkadaşlar bişey sorucam bu ürünle ilgili.
    almayı düşünüyorumda genelde herkes güzel demiş.ben sadece 1-2 şeyi merak ediyorum.

1)karışık çalma özelliği varmı?

2)müzikleri dosyalara ayırıp atınca dosyadaki haliyle görmüyomu?

3)müzik atmak için illa cdsini mi kurmak gerekiyor pcye?

teşekkür ederim şimdiden...
  • quote:

Kardes bunu kime soylicem anlamadim. Urun iade formu yollucak multimedia bilgisayar . . Hepsıburdada ona gore cek kesıomus. Urunun aynisi yoksa kimden ısteyebılırım. Ellerımızde xfi var 350 lira dıo adam. . .radyolu var demıo. . .hepsiburanın ellerınde varsa multimediada vardir bence arayip sorcam. . .elinizde varmi die...bi ust urun olan radyoluyla hb deisim yapabilir...kime ne dicem ben haklarim neler . . . .

Sen aldığın yerle sorunu çözmeye çalışmalısın. Yani bu dediklerimi hepsiburada.com a iletmelisin. Ben üste para vermek istemiyorum sadece ürünün yenisi ile değiştirilmesini istiyorum diceksin. Bu senin hukuki bir hakkın. Eğer ellerinde yoksa alt bir model olmamak şartıyla sizin de onayınızı alarak denk ya da daha üst bir model ile değişim yapmak durumundalar ve sizden bunun için hiçbir ücret talep edemezler. Haklarınızı bilin ve savunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: qabuss

arkadaşlar bişey sorucam bu ürünle ilgili.
    almayı düşünüyorumda genelde herkes güzel demiş.ben sadece 1-2 şeyi merak ediyorum.

1)karışık çalma özelliği varmı?

2)müzikleri dosyalara ayırıp atınca dosyadaki haliyle görmüyomu?

3)müzik atmak için illa cdsini mi kurmak gerekiyor pcye?

teşekkür ederim şimdiden...

karışık derken rastgele bir şarkıyı kastediyorsan evet çalıyor.
    müzikler ne yazık ki dosya halinde gösterilemiyor
    "müzik atmak için illa cdsini mi kurmak gerekiyor pcye?" bunu çözememiş olmama rağmen benim bilgisayarımda kurmak gerekiyor ama abimin bilgisayarda gerekmiyor :)
  • sağolasın kardeş.Almayı düşünüyorum da alıcam heralde güzeldir inşallah.sony ile arasında kalmıştım da bunu alıcam artık.
  • Daha once basima boylebisey gelmedi. Multimedia bılgısayar bunu yapmior.acaba ellerinde radyolusu varda soylemıorlarmi. Sonucta hepsıburada var.onlar ordan satin alıorlardir.hepsiburda vermezmi radyolusunu..,
  • quote:

Daha once basima boylebisey gelmedi. Multimedia bılgısayar bunu yapmior.acaba ellerinde radyolusu varda soylemıorlarmi. Sonucta hepsıburada var.onlar ordan satin alıorlardir.hepsiburda vermezmi radyolusunu..,

Sen zaten servisle muhatap olma hepsiburada.com'a ilet talebini gerisi 2 şirket arasında çözülür.. Sen hakkını iste sadece satın aldığın yerden..
  • Ben filmleri convert edip ( pocket divx encoder 4.5 i kullanıyorum) hafıza kartına kopyalayıp açtığımda bu bitrate değerinde oynatılamaz gibi bi yazı çıkıyor onu nerden ayarlayacağımı söyleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maytere

Ben filmleri convert edip ( pocket divx encoder 4.5 i kullanıyorum) hafıza kartına kopyalayıp açtığımda bu bitrate değerinde oynatılamaz gibi bi yazı çıkıyor onu nerden ayarlayacağımı söyleyebilir misiniz?

Farklı bir ayarla çevirmeyi deneyin. Ben 768kbps bitrate değerini kullanıyorum, sorunsuz..
  • Siz hangi dönüştürücü programını kullanıyorsunuz? (ya da pocket divx encoder da nerden ayarlayabilirim?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diegorian -- 14 Ağustos 2009; 22:37:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maytere

Siz hangi dönüştürücü programını kullanıyorsunuz? (ya da pocket divx encoder da nerden ayarlayabilirim?)

Any video converter programını kullanıyorum ve 768 kpbs yi seçiyorum sorunsuz bir şekilde izleyebiliyorum.
    Bu konuda bir rehber hazırlamıştım.
    link:http://forum.donanimhaber.com/m_26736203/mpage_1/key_//tm.htm#26736203
  • cevaplarınız için teşekkürler.
  • Sorununuzun çözülmesi dileğiyle..
  • Arkadaşlar bende de CREATIVE ZEN 4GB var. Dün akşam bi sd kart taktım. İçinede deneme amaçlı 1-2 şarkı atmıştım. Bir problem çıkmadı kartı tanıdı ve şarkılarıda çalıştırdı. Fakat bugun aynı kartı tanımıyor. " Media Not Detected, Please İnsert Media" diyor. Kartı çıkartıp bilgisayarda denedim kartta bir problem yok. Bozulmamış yani. Sorun neden kaynaklı olabilir ? Ne yapmam lazım bir fikriniz varmı ?
  • ben yeni sipariş verdim Ebay'den.
    Refurbished
    65$+10$ shipping..

quote:

Orijinalden alıntı: sexai

Hayırlı olsun...
    Yurtdışı satış fiyatları ne düzeyde yaw

250 ye çok iyi almışsınız
  • özelliklerde ses kayıt özelliğinden bahsedilmiş hangi güncellemede bu özelliğe tekrar dönebilirim?

birde motorola telefonumun şarj aletide mini usb input 240v 50-60hz
    output 5.0v 550mA bu aletle şarj etsem zen e herhangi bir zarar verir mi ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • arkadaşlar kusura bakmayın tüm sayfaları okuyamadan yazıyorum fazla zamanım yok şu an çünkü bir 2 sorum vardı

1. bilgisayara bağladığımda kartı görmüyor ancak hafıza kartı bolumune girip çıkarılır diski seçip kabloyu takarsam o zaman windows gezgininde çıkarılır disk olarak görüyor ve yukleme yapıyorum bu normal mi

2. hafıza kartı bölümünde hepsini al gibi bi seçenek var bunu seçtiğimde karta attıklarını sanki bir yere kopyalıyor bu nedir tam olarak çözemedim

3. kartın içindeki videoları seçip menüyü açtığımda sil çıkmıyor ama kendi hafızasında siliyor. hafıza kartındaki klipleri sadece bilgisayara bağlı ikenmi silebilirim

4 bir de şifre gibi yer var ama tam çözemedim nereyi gizlediğini

yardımlarınız için teşekkür ederim..

edit konulara biraz göz attım klasör gizleme olayını çözdüm galiba akşama deneyeceğim. ama hala hepsini alın ne oldunu çözemedim. hepsini al diyorum altta ki seçenekte rersimlerde klasörleri görüyorum ama resim olmadından içleri boş görünüyor daha sonra tekrar hepsini al dersem gene dosyaya alınıyor yazıyor..

bu arada arkadaşlar için bir bilgi.. 4 gb modeli var bende kartıda 16gb kullanıyorum sorunsuz çalışıyor yani 16gb desteği var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtr -- 27 Ağustos 2009; 16:37:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

Yeni bir sorun gözüme batmaya başladı,sorun şu: Bilgisayardan çevirip attığım klipleri izlerken son 7saniyeyi göstermiyor,kopuyor video bitiyor orda:S

Kendi programında oluyormu böyle bir sorun emin değilim ama,ben başka bir programla convert ediyorum.

Birde maksimum çözünürlük 320x240 demi? bunun üstünde göstermiyor sanırım.

hocam aynı sorunu bende yaşıyorum son 6-7 sn gostermiyor orada video bitiyor ama hiç bir hata belirtisi yok bunun nedeni nedir anlıyamadım ??
  • güzel bir inceleme olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.