creative zen zen/mx için silikon deri ve plexi kılıflar elimde mevcut. detaylı bilgi için profil ilanlarıma bakabilirsiniz...
Dostlar bende geçenlerde update yapınca bir sorun oluştu
Cihazı sabah çalıştırıyorum 2-3 dk geçince kendiliğinden kapanıyor bazen şarjı olduğu halde açılmıyor sonra şarj aletini takıp 1 dk şarj edince düzene giriyor bunu her gün yapmaya başladı acaba sorun nedir?
creative gerçekten çok iyi marka.birçok modelini kullandım ses çıkışı ve kalitesi çok çok iyi.tavsiye ederim.
arkadaşlar enteresan bir durum oluyor alette alet full şarj olup çıkarttıktan sonra cihaz açıkken altta play/pause tuşunun yanındaki tuşa basınca (ok işareti olan tuş ) donuyor ekranın ışığıda gitmiyor nerede basarsam basim alet donuyor ve bir süre sonra kapanıyor kendiliğinden açınca şarj tamamen bitmiş gözüküyor bu tuşun ne gibi bir özelliği var şarj boşaltma gibi bir işlevi olabilirmi?
Selamlar, benim creative zen 4gb son zamanlarda biraz sapıttı, tuşlar alakasız menülere yönleniyor yani müzik çalarken parça değiştirmek istediğimde durduruyor ya da üst menüye atlıyor ve menülerde ilerlerken de geç algılıyor nedenini bilen ya da aynı olayı yaşayan olup paylaşan olursa sevinirim. Bir de bir arkadaş yazmış ama cevabı bilen yok aynı dertten muzdaribim korumalı içerik şifresini unuttum sıfırlayamıyorum yardım eden olursa sevinirim.
sansa clip'e oranla bana göre daha kaliteli sesi var.
Mart 2008 de aldım. Şükürki herhangi bir problemi yok.
quote:
Orijinalden alıntı: qabuss
arkadaşlar bişey sorucam bu ürünle ilgili. almayı düşünüyorumda genelde herkes güzel demiş.ben sadece 1-2 şeyi merak ediyorum.
3)müzik atmak için illa cdsini mi kurmak gerekiyor pcye?
teşekkür ederim şimdiden...
1) karışık hatta aynı şarkıyı 2 kez tekrar ettirip sonra diğer şarkıya geçme vs gibi atlama seçenekleri var.
2) ayrı ayrı klasörler halinde at sonra çalma listesini programı yardımıyla ayarlarsın.
3) evet programı gerekli. ama bu program çok kullanışlı sıkmasın seni
quote:
Orijinalden alıntı: sadekar42
arkadaşlar enteresan bir durum oluyor alette alet full şarj olup çıkarttıktan sonra cihaz açıkken altta play/pause tuşunun yanındaki tuşa basınca (ok işareti olan tuş ) donuyor ekranın ışığıda gitmiyor nerede basarsam basim alet donuyor ve bir süre sonra kapanıyor kendiliğinden açınca şarj tamamen bitmiş gözüküyor bu tuşun ne gibi bir özelliği var şarj boşaltma gibi bir işlevi olabilirmi?
devamlı bu sorun tekrarlıyorsa garantiye gönder derim. çok hassas bir alet bunu kabul ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: febastan
arkadaşlar bana mp3 player hediye gelecek almanyadan ama benim seçmem istendi.
3 alet var ben size hepsi burada linki vereyim.
creative zen 8gb-66 euro ---223,22 TL 4gb fiyatı hepsiburada da
philips aria 4gb-61 euro ---181,44 TL hepsiburada fiyatı
iriver e100 4gb-59 euro ---293,84 hepsiburada fiyatı
philips biraz daha yeni üretim sanırım tek çekincem creativenin baya bi eski teknoloji olması,iriver de 2008 de sunulmuş.
hangisini tercih etmeliyim. sorularıma pek cevap alamıyorum açıkcası...
philipsi zaten eledim de yine de seçenekler arasına koydum.
önemli olan benim için pil ömrü ve ses kalitesi. ön planda ses kalitesi. iriverden övgü ile bahsediyorlar ama e100 o kadar başarılı değilmiş zannedersem.
siz ne dersiniz?
şu 3 model arasında kalmamalısın bu 3 model arasında açık ara öndedir ZEN
quote:
Orijinalden alıntı: 2e3a
quote:
Orijinalden alıntı: sadekar42
devamlı bu sorun tekrarlıyorsa garantiye gönder derim. çok hassas bir alet bunu kabul ederim.
daha sonra detaylı kontrollerimde birşey olmadığını farkettim bahsettiğim tuş'a herhangi bir görev atanmadığı için böyle yapıyormuş sanırım su an böyle bir durum yok o tuşa takvimi açma olarak kullanıyorum mesela sağol
herkese selam artık bu konuda takılcam gibi gözüküyor :)
şu ürün çakma falan değildir dimi ? fiyat 30£ çok ucuz geldi bana
2gb diyor ama arttırılabilir hafıza değil mi ?
kulaklık olarak ep-630 ve ep-830 arasında kaldım hangisinde bass&tiz daha iyi sizce ?
teşekkürkler
Hafıza artırılabiliyor o iki kulaklığıda önermiyorum. .
Selam tekrar ;
bir sorum daha var ipodlarda olduğu gibi sanatçılara göre liste yapabiliyor muyuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: cansalarrr
Selam tekrar ;
bir sorum daha var ipodlarda olduğu gibi sanatçılara göre liste yapabiliyor muyuz ?
sanatçıya göre kendimiz yapmıyoruz cihaz kendi yapıyor. istersen sanatçıya göre açtırıyorsun, istersen albüme göre, istersen karışık hepsi. seçenekleri var
2009 da abd den almıstım. tr ye gelınce kaybettim bi yerde. şimdi de yeni bir mp3 almak istiyorum. yine aynı modelden almak ıstıyorum ama sıze bı sorayım dedım, ne yappmalıyım sızce modası, modeli teknolojisi eskidi mi ? yeni bi makine ye mi bakmak lazım? mesela SONY NWZ-E443/B 4GB bu model... cevaplarınızı beklıyorum arkadaslar.
bu ürünün fiyatı oldukça düştü. ama halen daha üstüne daha başaralı bir ürün de çıkarabilmiş değiller.
Creative ZEN Serisi isteyen olursa veya KILIF setleri, yardımcı olurum...
ürünü 2. el almak isteyenler varsa bi bakabilirler. ürün çok temiz fazla kullanılmadı.
bugün 2 ci el AKSESUARSIZ : 30 tl ye aldım güzel cihaz. VİDEO format sorunu var , DİVX denmiş ama 2 prg. ilede yapamadım ancak farklı bir yerden daha önce indirdiğim QVGA yı açıyor