Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bunun 8gb olanı var almak istiyorum tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

arkadaşlar bunun 8gb olanı var almak istiyorum tavsiye edermisiniz?

bir arkadaşımda var. memnun Tavsiye ederim.
  • Şarj süresi nasıl
  • 4gb radyosuz modelini satiyorum aksesuarlari ile birlikte dusunen varsa pm atsin
  • son firmware linki var mı?
  • neyse buldum ve güncelledim,arkadaşlar benim zenim 3-4 yıllık var ve çizik dolu,kılıf almak istiyorum biraz nette bakındım da bulamadım,burda bi arkadaş satıyodu heralde??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanemsoz

neyse buldum ve güncelledim,arkadaşlar benim zenim 3-4 yıllık var ve çizik dolu,kılıf almak istiyorum biraz nette bakındım da bulamadım,burda bi arkadaş satıyodu heralde??

şarjı ne kadar gidiyor aralıksız kaç saat mp3 çalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanemsoz

neyse buldum ve güncelledim,arkadaşlar benim zenim 3-4 yıllık var ve çizik dolu,kılıf almak istiyorum biraz nette bakındım da bulamadım,burda bi arkadaş satıyodu heralde??

Bizde 2 tane zen var ikiside aldığımız günden beri crstal case ile kullanılıyor çok memnunuz cihazlar 0 çizik
  • Ben .avi formatında video attım zen neeon'UMA AMA video bölümüne girdiğimde no folder in video falan diyo. görmüyo mu alet attıgım videoyu ??
  • Ben takıyorum akşam, şarjı ful oluyo. Sabah kalkıyorum açık şarjı azcık azalmış. Şarj sorunu iyi allaha şükür :D
  • Şu aletin 8 Gb olan garantili, sıfır modelini arıyorum. GG'de buldum, satıcı ürünü kargoya vermedi, mecburen iptal ettim. neyse bir daha oradan bi şey almam zaten.
    HB, sanalmarketim, hızlıal dahil her yere baktım. Yok... Çok can sıkıcı
    Ürünü satışta gören duyan olursa lütfen haber versin
  • hmm :q
  • quote:

Orijinalden alıntı: sterilsenfoni

Şu aletin 8 Gb olan garantili, sıfır modelini arıyorum. GG'de buldum, satıcı ürünü kargoya vermedi, mecburen iptal ettim. neyse bir daha oradan bi şey almam zaten.

Ben satiyorum 4 gb lik modelini. Garantisi yok ama cok temizdir garantiye ihtiyac duymazsin.

• Arkadaşlar Creative Zen'in içerisinde gelen orjinal wallpaper dosyalarını arıyorum. Google'da araştırma yaptım ancak bir sonuca ulaşamadım. Eğer hala silmemiş olanlar varsa buraya upload edebilirlerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • ben halen bu ürünü kullanıyorum yahu yeni bir ürüne verecek param yok ve sd kartıyla birlikte memnunum da zaten. tek bir şey dışında, ses seviyesi default olarak 25 değil bu aletin bildiğim kadarıyla 30 olması lazım. bunu nasıl yapacağımızı bilen var mı. yani nasıl yükselteceğimizi. umarım bu konuyla halen ilgilenen vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsmrmrc

ben halen bu ürünü kullanıyorum yahu yeni bir ürüne verecek param yok ve sd kartıyla birlikte memnunum da zaten. tek bir şey dışında, ses seviyesi default olarak 25 değil bu aletin bildiğim kadarıyla 30 olması lazım. bunu nasıl yapacağımızı bilen var mı. yani nasıl yükselteceğimizi. umarım bu konuyla halen ilgilenen vardır.

avrupa sürücüsünü yüklediyseniz başka bir versiyona geçirin. sonu küçük e harfiyle biten sürücüler avrupaya gönderilen ürünler için ve ses seviyesi diğer bölgelere göre bayağı düşük. ancak son ses seviyesi genelde hep 25 tir, 30 olduğuna dair nereden duyum aldınız bilmiyorum ama ben öyle bir şeye rastlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylor

quote:

ben halen bu ürünü kullanıyorum yahu yeni bir ürüne verecek param yok ve sd kartıyla birlikte memnunum da zaten. tek bir şey dışında, ses seviyesi default olarak 25 değil bu aletin bildiğim kadarıyla 30 olması lazım. bunu nasıl yapacağımızı bilen var mı. yani nasıl yükselteceğimizi. umarım bu konuyla halen ilgilenen vardır.

avrupa sürücüsünü yüklediyseniz başka bir versiyona geçirin. sonu küçük e harfiyle biten sürücüler avrupaya gönderilen ürünler için ve ses seviyesi diğer bölgelere göre bayağı düşük. ancak son ses seviyesi genelde hep 25 tir, 30 olduğuna dair nereden duyum aldınız bilmiyorum ama ben öyle bir şeye rastlamadım.

dostum, link verebilirsen çok memnun olurum ben bir şeye ulaşamadım. 30 konusuna gelince, bu benim 2. zenim ilki beyaz ekran hatasından dolayı değiştirildi. fakat ilkinde ses seviyesinin 30 olduğuna adım kadar eminim hatta 2. geldiğinde 25 e düştüğüne filan şaşırmıştım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tylor

quote:

dostum, link verebilirsen çok memnun olurum ben bir şeye ulaşamadım. 30 konusuna gelince, bu benim 2. zenim ilki beyaz ekran hatasından dolayı değiştirildi. fakat ilkinde ses seviyesinin 30 olduğuna adım kadar eminim hatta 2. geldiğinde 25 e düştüğüne filan şaşırmıştım

belki parti parti değişiktir bilemiyorum.

ürün yazılımı ne şekilde gözüküyor ? sonunda e harfi var mı ?

http://support.creative.com/downloads/download.aspx?nDownloadId=10889

bunu bir deneyin

• Arkadaşlar benim zen'imin iç ekranı kırıldı. Fatura garanti vs. yok nasıl ve ne kadara yaptırabilirim ikinci el bozuk bir zen bulup ekranıyla değiştirebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sterilsenfoni

Şu aletin 8 Gb olan garantili, sıfır modelini arıyorum. GG'de buldum, satıcı ürünü kargoya vermedi, mecburen iptal ettim. neyse bir daha oradan bi şey almam zaten.

+1
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.