Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben zen i alalı 3 gun oldu hersey tamam cok guzel... ama video da bir sorun war.. sorun su:
    3-4 dk lik klip attım 15 dk da cevirip attı ama 30 dk lik anime atmak için converter ını kullanıorum 30 dk de fln atıyor bazılarını atmıyor.. attıgı anime de yazılar tersten okunuor goruntu ters oluyor vs.. bunu bilen bir arkadas warmı.. video sorunu beni cok dusunduruo lutfen yardım edin...
  • 16 gb liğını 200 liraya buldum, clear case priz şarjı falan var, temiz bi alet... fiyat uygun mudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmurder

arkadaslar ben zen i alalı 3 gun oldu hersey tamam cok guzel... ama video da bir sorun war.. sorun su:
    3-4 dk lik klip attım 15 dk da cevirip attı ama 30 dk lik anime atmak için converter ını kullanıorum 30 dk de fln atıyor bazılarını atmıyor.. attıgı anime de yazılar tersten okunuor goruntu ters oluyor vs.. bunu bilen bir arkadas warmı.. video sorunu beni cok dusunduruo lutfen yardım edin...

Benim başka bir playerda başıma gelmişti bu. Bende sorun codeclerdendi.
    Codecleri sil temiz bir codec seti kur.
    Hangi converterı kullanıyorsun?
  • arkadaşlar hb de kullanıcılardan biri aynen şöyle yazmış:Yanlız kardtaki müzikler çalarken diğer işlevleri yapamıyorsunuz(eq ayarı,fotoğraflarda dolaşma)
    acaba sadece karttaki müzikler çalarkenmi bu olay var yoksa müzik dinlerken resimlere bakamıyormuyuz?yada resimleri karta atıpda müziği bellekten çalarak bu açığı kapayabilirmiyiz?yani kısaca bu duruma bi çare varmı yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeCCCe

arkadaşlar hb de kullanıcılardan biri aynen şöyle yazmış:Yanlız kardtaki müzikler çalarken diğer işlevleri yapamıyorsunuz(eq ayarı,fotoğraflarda dolaşma)
    acaba sadece karttaki müzikler çalarkenmi bu olay var yoksa müzik dinlerken resimlere bakamıyormuyuz?yada resimleri karta atıpda müziği bellekten çalarak bu açığı kapayabilirmiyiz?yani kısaca bu duruma bi çare varmı yokmu?

Dostum karttan hiç müzik dinlemedim ama normalde müzik dinlerken (kendi hafizasindan) istedigin herseyi yapabilirsin. İkinci soylediginde mantikli ayrica resimleri karta atip muzigide kendi hddsinden dinlersen heralde resimlere de ayni anda bakabilirsin. Denemedim ama buyuk ihtimalle olacaktir.

Arkadaslar formati ve uzantisi divx ya da avi olan herhangi bir videoyu izleyebildiginiz mi bu alette. Cunku ben kendi programiyla converter yaptigimda uzantisi wmv olarak ceviriyor.

• merhaba arkadaşlar creative zen için kılıf nereden bulabilirim.
    ya da elinde olupta satmak isteyen varmı.

creative zen kim ne derse desin mükemmel bir cihaz.fiyatına göre tabii..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeCCCe

arkadaşlar hb de kullanıcılardan biri aynen şöyle yazmış:Yanlız kardtaki müzikler çalarken diğer işlevleri yapamıyorsunuz(eq ayarı,fotoğraflarda dolaşma)

karttan müzik dinlerken alette hiçbişey yapamazsın.
    cihazın kendi belleğine atarsan resimlere bakmak ve menülerde dolaşmak mümkün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lipt

merhaba arkadaşlar creative zen için kılıf nereden bulabilirim.
    ya da elinde olupta satmak isteyen varmı.

creative zen kim ne derse desin mükemmel bir cihaz.fiyatına göre tabii..

doğubankta şeffaf kapaklardan var.tavsiye etmiyorum.gg'da satıyolardı.7li set halinde hala varmı bilmiyorum.
  • media markta war şeffaf alalı 2 ay gibi oldu

güzel ürün
  • Güle Güle Kullan hakikaten güzel donanımlı bir alet
  • Hiçkimse bu güzel aletin klasörleri gizleme özelliğinden söz etmemiş.
    Herhangi bir klasöre gelip en üst sağgaki tuşa bastığınızda "Koru" seçeneğini işaraetleyin.
    Daha sonra "Sistem" içerisindeki "oynatıcı ayarları"na gelip "Korumalı içerik:Göster" seçenegini orta tuş ile "Gizle" yapın.
    Klasörünüzün bulunduğu yerde olmadığını göreceksiniz.
    Bu özelliği ilk kez kullanıyorsanız şifre:0000 dır.Yine "Sistem" içerisindeki "oynatıcı ayarları"ından "Korumalı içerik Parolası"ndan şifrenizi değiştirebilirsiniz.
    Ama sakın unutmayın

Harika bir cihaz şimdilik (2Ay) sadece iki kez reset attım.Radyosu pek iyi değil.Güzel bir kulaklıkla muhteşem bir cihaz.
    Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

• slm arkadaşlar ben creative'n sitesinden firmware yeni versiyonu indirdim kurdum sonra işlem bittikten sonra aleti usbden çıkarttım, kapatım açtım sisteme girdiğimde yeni versiyounun yüklendiği gözüküyor fakat aklıma takılan şey reset atma işlemi gerekir miydi. Diğer sorunum da creative zende bir kitlenme yokken reset atınca direk kapanıyo sizlerde de böyle mi?... En son sorum çok kafamı kurcalıyor bu aleti kullananlar sizden cevap bekliyorum... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burqa -- 25 Nisan 2009; 15:42:24 >
  • slm benim zenim 1.5 yıl önce alındı 16gb ve şuan sennheiser cx500 le kullanıorum ilk başlarda küçük sorunları oluodu onları hallettim
    ama aldıktan 3 ay sonra birden ekranının parlaklığının düşük olduğunu gördüm sistemden değiştirmek istedim
    ama parlaklığı artırdığımda yada azalttığımda bi değişim olmuo ekranmı bozuk dedim herhangi bi fotoyu duvar kağıdı yaparken parlaklık
    ayarı değiştirilebilio ordan artırdığım zaman artıo yani ekranda bi bozukluk olmadığını anlıorum bu zamana kadar kaç kere firmware güncellemesi yaptım reset attım ama bi değişim olmadı eski parlak ekranlı zenimi özlüorum bi düşünün herhangi bi güneşli havada 16.7 milyon renkli zenimin menüsünü
    göremiorum

acaba daha önce bu sorunla karşılaşan oldumu ve bunun bi çözümü varmıdır yardımcı olursanız sevinirimbi tek dediğim problem var geri kalan herşeyi sağlam

• arkadaslar düsürmesseniz hassas davranırsanız bise olmaz ama cok cabuk bozuluyor radiosuda hic iyi değil ama en güzel özelli vidioları o cok ise yarıyor sarj erken bitiyor ama ses simtemi tek kelimeyle mükemmel
  • 13 Aydan beri yoğun olarak kullanıyorum. Hiçbirşekilde sorunla karşılaşmadım.
  • ya sorunuma cvp verecek birileri yok mu
  • Arkadaşlar tüm konuyu gezmek biraz zor sonuçta 35 sayfa olduğu için o yüzden bir sorum var onu cvplarsanız sevinirim. Benim öğrenmek istediğim şey şu. Bu cihazın hafızası artırılabiliyor. Peki kart takınca ne gibi zorluklar oluşuyo. Mesela bi yerde görmüştümde karttan şarkı çalarken başka hiçbişey yapamıyomuşuz vb. veya şarkı listesi oluşturulabiliyo mu? veya karttaki ve mp3 çalardaki şarkılar beraber görüntülenebiliyor mu? Başka dezavantajları varsa onları da yazarsanız sevinirim.
  • arkadaslar benim cihaz arada beyaz ekran arada normal acilio bi ara ekran 256 renk gibi aciliodu.... tamamen acilmasa ariza var dicem ama bir iki salliyyom )))) sizce yazılım olabilirmiki... bu beyaz ekran sorunu hakkında bilgisi olan varmi ..
  • Arkadaşlar ben bu cihazın 2 gblik modelinden almak istiyorum. Ama almadan önce merak ettiğim bazı özellikler var. Öncelikle bu aletin müzik yönetimi nasıl. Demek istediğim müzik menüsü içerisinde ne tür alt menüleri var Artist Album Genre All songs ve Playlist gibimi yoksa klasör klasör ayrımı. İkincisi Birden fazla çalma listesi oluşturabiliyormu. Liste içerisinde şarkı limiti varmı. Hafıza kartındaki müzikleri çalma listesine ekleyebiliyormuyuz.

Tüm herkes mp3 playerda video oynatabilme ekran boyutu çalabildiği formatlar gibi özelliklere bakıyor ama en önemlisi bence çalma kontrolü. Elimde philips sa3125/02 var ve bunda sadece tek bir playlist yapabiliyorsun ve playlist 30 şarkı alabiliyor. Sırf bunun yüzünden sevdiğim mp3 playerı terketmek sorunda kaldım. Biri yardımcı olursa sevinirim.
  • 1-Müzik yönetimi-Evet Artist,Album,Playlist vs gibi seçenekler mevcut.Ve daha fazlası ( En çok dinleninenler en az dinleninenler ve puanlamalara göre gibi)
    2-Çalma listesi-Evet birden fazla oluşturabiliyoruz bende 4Gb lık var en azından 15 tane play listim var.

Ayrıca
    Radyosu ve Kulaklığı berbat.Gerçi daha kaliteli kulaklıkla radyo daha iyi çekiyor gibi ( Kulaklık anten görevi görüyor kaliteli iletgen-kaliteli radyo :) )

Cihaz gerçekten çok güzel.Kesinlikle tavsiye ederim.Eğer acelen yok sa kampanyaları takip et daha ucuza alabilirsin.Ben gitti gidiyordan (USA garantili aldım) yani arızalanırsa çöp.Kargo parası cihazın sıfırına eşdeger.Aynı yalnışı yapmayın.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.