Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sarız

tşkrlr soğuknewale arkadaşlar creative zen ile meizu 8gb lık arasında kaldım ses ve video olarak hangisi iyi lütfen karşılaştırırmısınız.....şimdiden cvp yazanlara tşklr... lütfen kullananlar cvp yazsın...

öncelikle creative kullancısı olduğumu belirteyim ve araştırdığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım.
    *Zen içerisinden çıkan kulaklık tatmin edici değil.Ben EP630 aldım onu kullanıyorum.Meizu nun ses kalitesi için bişey söyleyemeyecğim ama zen'den çok memnunum.Hatta geçen gün Zen X-fi yi test etme şansım oldu.O daha da güzel.çok pahalı o ayrı konu.

*Meizu içerisinden güzel bi kılıf çıkıyomuş.Zen için ayrıca kılıf alman lazım çok çabuk çiziliyo.

*Meizu'nun tasarımı bi garip bu konuda Creative'in eline su dökemez.Bide Meizu'yu dokunmatik yapmışlar galiba.Her zaman için bu tür elektronik cihazlarda dokunmatik olayından kaçınmanı öneririm.En azından film izliceksin parmak izi olcak hiç sevmem :))

*zen'de harici hafıza kartı takabiliyosun gördüğüm kadarıyla meizu'da böyle bi özellik yok.

*Zende radyodan kayıt özelliği yok yine gördüğüm kadarıyla meizu'da var.

*meizu txt okuyabiliyor(pdfte okusa güzel olurmuş).zende böyle bişey yok.

Zen için yazdıklarım kesindir ama meizu'yu kullanmadığım için araştırdığım kadarıyla yazdım.yazdığım bazı şeyler yanlış olabilir.
    ikisininde hepsiburada.com'daki yorumlarını gözden geçirmeni tavsiye ederim.

• evet arkadaşlar bende aldım aleti zaten ne zamandır almayı planlıyordum.. İngiltere'den 90 YTL ye aldım. Cihaz çok hızlı açılıyor. İlk aldığımda 4 saat şarj yeterli oldu.

ayrıca şarj olurken sağ üstte pil simgesinin üstnde bir şimşek işareti çıkıyor.yaaş yavaş doluyor.En sonunda dolunca pilin stünde fiş işareti çıkıyor. Böylece dolduğunu anlıyoruz..Ve şarj olurken sağdaki mavi ışıkda yanıp sönyor ve tamamen şarj olunca ışık hiç sönmüyor..

Şuanda herhangi bir takılma vs. hiçbir sorunla karşılaşmadım.Ekran yeterince kaliteli ve ses kaliteside mükemmel..

BASS , TİZ vs. EQ ayarları da harika... Herhangi bir sorun yok cihazda..

Geldiğinde CD sinde en son srüm MEDİA EXPLORER var..Hemen kurdum...

Ve zen de de srüm : 1.21.01e
    olarak geldi.Gayet memnunum.

Bence 2 eksisi var oda tuşların ışıklandırmasının olmaması ve ekstralar içinde en azından oyunlar ve uygulamalar gibi basit birkaç şeyin kullanılamaması. ve oradaki örneğin kişilerin ZEN den değilde pc den dzenlenmesi gerektiği :D Onlarda çok önemli birer eksik değil.. ve tabii ki usb kablosu biraz kısa.. :D bunuda ufak bir usb hub alarak bu sorunu çözebilir ve zeninizi masanın üstünde şarj dikkatli bir şekilde şarj edebilirsiniz.. Laptop kullandığım için herhangi bir sorun yaşanmıyor..

Ve özellikle belirteyim dikkatli kullanınca herhangi bir aksesuarada gerek kalmıyor

wallpaper , ve tema özelliği gayet iyi düşünülmüş.İlk geldiğinde

Sistem -> Ekran Ayarları -> Parlaklık %50 şeklinde geldi ve yeterli bir parlaklık olarak görüyorum.. %100 yapınca da çok mükemmel gözküyor...Özellikle 16,7 milyon renk özelliği renk katmış

Ve akıllı ses seviyesi sayesinde de müziğin ritmine göre sesin kendi kendie alçalıp yükselmesini sağlayabilirsiniz..

Ses seviyesini kısıtlama özelliği sayesinde de istenilen ses seviyesinin üstüne çıkılmasını engelleyebilirsiniz..

FM-Radio suda 32 kanal destekli ve gayet güzel cızırtısız bir şekilde dinlenebiliyor...

Boşta kapatma özelliği sayesinde ise kullanılmayan o süre içerisinde cihaz kendi kendini kapatıyor.Optimum olarak 5 DK. geliyor..

Uyku zamanlayıcı sayesinde de şu kadar süre mzik dinledikten sonra cihazı kapat :D bu çok sevdiğim bir özellik . Örneğin gece yatakta müzik dinlerken gayet güzel oluyor..

Korumalı İçerik : Gizle bölümünü yapıp herhangi bir klasöre gelip sağ üstteki tuşa bastığınızda koru seçeneğine basarak o klasörü gizli hale getirebilirsiniz.. Özellikle +18 içeriklerde dikkatli olmanızı öneririm.

Tabi bundan önce parolayı belirlemeniz gerekli..

Parolayı kaldırmak için ise 0000 şifresini kullanın.

Alarm kurabiliyorsunuz..Ayarladığınız zamana gelnce mesela zendeki herhangi bir mziği çalmasını sağlayabiliyorsunuz..

Videolar bölümünde TV,ZENcast seçeneklerinin ne işe yaradığını henüz anlayamadım..

Şuan yeni gördüğüm bir özellik ise mesela resimlerin üzerine gelip ortadaki tuşa bastığınızda mennün solunda o resimler klasörünün içindeki resimler ufak bir şekilde gözküyor... Sper bir Özellik :d

Müzik bölümünde ise anahtar sözck bul seçeneği ile çok müzik depolayan zenlerde isteğiniz müziğe kolayca gidebilirsiniz..Zaten otomatik olarak harf sırasına göre düzenliyor.Hiç olmadı müzik listesi böümnde sağ tuşuna basın ve bir harf şeçin :D o harfle başlayan ilk müziğe gidebilirsiniz...

Bir sorunla karşılaşan arkadaşlara destek olmak için : MSN & MAİL : bwrakun@gmail.com ekleyin

• quote:

Orjinalden alıntı: soguknewale

quote:

Orjinalden alıntı: usive

Öncelikle herkeze merhaba, ben zen'imi yaklaşık 1-1,5 ay önce aldım gayette memnunum yalnız bir sorunum var; korumalı içerik parolası koymuştum ve onu unuttum ürüne reset attım ama zen'i tekrar açtığımda gene paralo istedi bu sorunu nasıl halledebileceğim acaba ? şimdiden teşekkürler.

1.21.03 versiyonu çıktı onu yükle muhtemelen içerik parolası sıfırlanır hem manayla yeni verisyonu yüklemiş olrsun.içindeki verilerin yedeğini almayı unutma.
    Bende şu an o yüklü son sürüm yani 1.21.03 yüklü yenisinin çıkmasını mı bekleyeyim yoksa eski sürümü mü yükleyeceğim?

• zaten şuanda 1.21.03e versionu en son version. Ben de dün gece itibariyle firmware Upgrade yaparak 1.21.03 versionuna geçmiş bulunmaktayım.

Üretici sayfasında FM RADİO ile ilgili iyileştirmelerin yapıldığı söyleniyor...
  • arkadaşlar benim creative açılmıyor.acaba başına böyle bir sorun gelen varmı.yada bilgisi olan.reset liyorum şarja takıyorum ama bir hareket yok.garantiside yok yurt dışından almıştım.belki bataryasında sorun vardır yazılımsal bir problemi yoktur tam olarak bilmiyorum
    neyapmamı önerirsiniz??
    saygılarımla
  • arkadaşlar elimde çok temiz 1 adet creative zen 4 gb mevcut. 26.09.2008 vatan bilgisayar faturalı,sürekli clearcase ile kullanıldı,cihaz çiziksiz,isteyene fotoları gösterebilirim.Cihazın kutusu ve tüm aparatları mevcut,orjinal kulaklığı jelatininden çıkmadı yani hiç kullanılmadı.Cihazla birlikte tüm kutu içeriğini,garanti belgesini,faturasını,1 adet clear case ve 1 adet 1 gb kingston sd kart vereceğim. Tümü için istediğim fiyat : 200 ytl'dir.Almak isteyenler varsa yardımcı olurum,pm atın görüşelim.
  • Sıfırı zaten o fiyata..
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

Sıfırı zaten o fiyata..

sıfırı nerde o fiyat,link verirmisin? hem yanında case falan veriyolar mı,ayrıca ben o fiyata vercem demiyorum ki,pazarlık payı var diyorum.
  • Vatan bilgisayarda 196 ytl yanında ekran jelatini de var..
  • vatanda bulabildiğim tek creativehttp://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=33255 2 gb'lık olanı ve 205 ytl.Belki mağazasında o dediğin fiyatta vardır ama netten almaya kalktığımda göremiyorum nedense.
    Her neyse madem o fiyat diyosun satmam ben de
  • quote:

Orjinalden alıntı: PETERSBURG

arkadaşlar benim creative açılmıyor.acaba başına böyle bir sorun gelen varmı.yada bilgisi olan.reset liyorum şarja takıyorum ama bir hareket yok.garantiside yok yurt dışından almıştım.belki bataryasında sorun vardır yazılımsal bir problemi yoktur tam olarak bilmiyorum
    neyapmamı önerirsiniz??
    saygılarımla

bilgisayara taktığında da hiçbir hareket yoksa servise götür çok para alabilirler ama başka çare yok.bendekinin de garantisi yok.
    Multimedia Bilgisayar bu ürünlerin servis desteğini sağlıyo diye biliyorum.istersen teknik servisini ara ne yapmam gerekiyor diye bi sor.
  • kararsız kaldım en son mavi bilgisayarda 2gb olanı 200ytl 6 taksıt yaptılar acaba bunumu alsam yoksa o kdr para vermek yerıne 2gb zen 50 lıralık olanımı alsam :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 14 Şubat 2009; 23:17:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackhammer

kararsız kaldım en son mavi bilgisayarda 2gb olanı 200ytl 6 taksıt yaptılar acaba bunumu alsam yoksa o kdr para vermek yerıne 2gb zen 50 lıralık olanımı alsam :S

Zen stone herhalde 50 liralık dediğin. Bu seçim tamamiyle senin ihtiyaçlarına bağlı sonuçta. Video izlemeyi seviyorsan bu aleti, video izlemem küçük birşey olsun ucuz olsun diyosan da 50 liralığı tercih edeceksin
  • birde 2gb radyolu ve ufak led ekranlı olan modelı var işte ona gelınce nedense zen2gb ıle zen stone 2gb radyolu arasında fıyat farkı cok yok gibi..
  • burada kafama takılan olay

CREATIVE ZEN STONE PLUS 2GB FM RADYO + DAHİLİ HOPARLÖRLÜ MP3 PLAYER
    http://www.hepsiburada.com/creative-zen-stone-plus-2gb-fm-radyo-dahili-hoparlorlu-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50732

CREATIVE ZEN 2GB FM RADYOLU SD KART GİRİŞLİ MP3/MP4 PLAYER - TÜRKÇE MENÜ
    http://www.hepsiburada.com/creative-zen-2gb-fm-radyolu-sd-kart-girisli-mp3mp4-player-turkce-menu/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50676

sanırım bu ıkı urun arasındakı fıyat farkı cok değil,birde ıstıyorumkı ses kalıtesı en ıyısı olsun o yuzden creative de karar kıldım,yanlız okudugum kadarı ıle creative zen 2gb sd kartlı modelde bırcok sorun oluyormus,gelde cık işin ıcınden :S

• quote:

Orjinalden alıntı: PETERSBURG

arkadaşlar benim creative açılmıyor.acaba başına böyle bir sorun gelen varmı.yada bilgisi olan.reset liyorum şarja takıyorum ama bir hareket yok.garantiside yok yurt dışından almıştım.belki bataryasında sorun vardır yazılımsal bir problemi yoktur tam olarak bilmiyorum
    neyapmamı önerirsiniz??
    saygılarımla

Aynı sorun bendede olmuştu Ürünü 1 ay önce hepsiburada dan satın almıştım ilk aldığımda ürün açılmamıştı değişim talebi ile ürünü tekrar gönderdim 33 gün (26 iş günü ) oldu ve hala mp4 serviste....

Ürünü alacak arkadaşlara söylüyorum sık sık karşılaşılan bi sorunmuş bence almadan önce bir kez daha düşününf

• quote:

Orjinalden alıntı: jackhammer

burada kafama takılan olay

CREATIVE ZEN STONE PLUS 2GB FM RADYO + DAHİLİ HOPARLÖRLÜ MP3 PLAYER
    http://www.hepsiburada.com/creative-zen-stone-plus-2gb-fm-radyo-dahili-hoparlorlu-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50732

CREATIVE ZEN 2GB FM RADYOLU SD KART GİRİŞLİ MP3/MP4 PLAYER - TÜRKÇE MENÜ
    http://www.hepsiburada.com/creative-zen-2gb-fm-radyolu-sd-kart-girisli-mp3mp4-player-turkce-menu/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50676

sanırım bu ıkı urun arasındakı fıyat farkı cok değil,birde ıstıyorumkı ses kalıtesı en ıyısı olsun o yuzden creative de karar kıldım,yanlız okudugum kadarı ıle creative zen 2gb sd kartlı modelde bırcok sorun oluyormus,gelde cık işin ıcınden :S

ben creative zen 8gb sd kartlı fm li modeli kullanıyorum yaklaşık 4 ay oldu radyo dinlerken donma haricinde bir sorunla karşılaşmadım ki ürünü garantili değil gittigidiyor dan almıştım.radyo sorunu da yeni çıkan firmware ile düzeldi.
    ikisi çok farklı ürünler vidyo izleyip izlemeyeceğini iyi düşün ona göre karar ver.
    açıkçası bende izlerim diye aldım ama şu an için radyo mp3 dışında pek biz öelliğini kullanmıyorum ama bu kullanmaayacağım anlamnıa gelmiyo tabi
    almışken böyle bişey almayı tercih ettim.

bu arada ses kalitesine çok önem veriyosan creatvi zen x-fi'yi bi denemeni tavsiye ederim.8GB lık fiyatı 450 civarında ama baştan söylim.
    ben goldda test etme şansı bulmuştm harika bitane de kukalık koymuşlar mest oldm.ama classic zenden 2 katı pahalı verilirmi bilmem.

• arkadaşlar bu yeni fw ile radyodan kayıt olayını yapmamışlar mı hala? bence tek eksik bu.
  • zen x-fi iddia edıyorum ıpod dan kat kat ustun bir cihaz ama malesef bıraz pahalı,hala karar veremedım arastırıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: excoder

arkadaşlar bu yeni fw ile radyodan kayıt olayını yapmamışlar mı hala? bence tek eksik bu.

en güncel firmware'de de hala radyodan kayıt olayı yok.Eksik demeyelim de olsa güzel olurdu. :)
    Bu özelliği firmware ile ekleyeceklerini de sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.