Şimdi Ara

CREATİVE ZEN AURVANA MI EP 830 MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR CREATİVE ZEN AURVANA ÖZELLİKLERİ İNCELENDİĞİNDE MUADİLİ YOK GİBİ DURUYOR.ÖZELLİKLE 42 OHMMS VE 115 DB OLMASI BENİ ETKİLEDİ SİTEDE CREATİVE EP 830 İLE İLGİLİ ÇEŞİTLİ İNCELEMELER VAR.ŞUAN EP 630 KULLANIYORUM VE DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA ALACAĞIM KULAKLIK EP 630 DAN DAHA İYİ OLMALI.BU İKİ KULAKLIK İNCELENDİĞİNDE KARARINIZ VE FİKİRLERİNİZ NE OLUR?? TEŞEKKÜRLER

• Teknik özelliklere bakıp kulaklık alınmaz. Bunun şu değeri büyükmüş deyip karar veriyorsan sen bilirsin tabi.
  • Tam tersine aurvana fiyatına göre beğenilen bir kulaklık değildir. MuttFTS. nin de söylediği gibi teknik verilere aldanmamak gerekir
    ses onlarca etmene bağlıdır bu yüzden denemeden hiçbir kulaklığın iyi ses verdiğini garanti edemessiniz. İki kulaklık arasında seçim yapacak olursanız ep830 daha iyi bir kulaklık ama akg k324 p yi de listenize eklemenizi tavsiye ederim. Fiyat performans oranı çok yüksek
    bulunan bir kulaklık..
  • Arkadaşların söylediklerine sonuna kadar katılmakla beraber onlara ek olarak kendi fikrimide açıklayayım. Kulaklık salt reviewlere göre de alınmaz, kendi kulağınla dinleyip beğendiğini alacaksın. Aksi halde risk almış olursun. Duyma kabiliyeti ve hassasiyeti kişiden kişiye muazzam derecede değişir.
  • Ek olarak Türkiye'de olduğumuz ve deneyemediğimiz için, ancak incelemeleri okuyarak ve sesleri tahmin ederek sipariş verebiliyoruz. Kısacası mecburen review'lere ve önermelere kalıyoruz

quote:

Orjinalden alıntı: f@Zus

Arkadaşların söylediklerine sonuna kadar katılmakla beraber onlara ek olarak kendi fikrimide açıklayayım. Kulaklık salt reviewlere göre de alınmaz, kendi kulağınla dinleyip beğendiğini alacaksın. Aksi halde risk almış olursun. Duyma kabiliyeti ve hassasiyeti kişiden kişiye muazzam derecede değişir.
  • Aurvana arkadaşta vardı. 830 da bende var. Aurvana hiç fiyatını haketmeyen bir kulaklık. Kaba, çamur gibi bas verir. Detay sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 15 Haziran 2009; 23:32:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.