Şimdi Ara

Creative Zen için Video Converter Rehberi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
20.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.e.7.e.N -- 14 Nisan 2009; 0:13:18 >
  • Çok işime yaradı. Teşekkürler.
  • cowon d2 için ayarlar nasıl olacak yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitmachine16

cowon d2 için ayarlar nasıl olacak yardımcı olabilir misiniz?

Verdiğim ayarlar cowon d2 ile de tam uyumludur.
  • arkadaşlar pocket divx encoder ile video çevirince nasıl hafıza kartına atıyorsunuz. kendi programıyla atınca illa convert etmek istiyor. yok kopyala yapıştır yaparsam video klasörüne yine çevirip atabilirsiniz başka türlü atmam diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

arkadaşlar pocket divx encoder ile video çevirince nasıl hafıza kartına atıyorsunuz. kendi programıyla atınca illa convert etmek istiyor. yok kopyala yapıştır yaparsam video klasörüne yine çevirip atabilirsiniz başka türlü atmam diyor

Bu konuda, benim anlatımını yapmış olduğum 2 programla ilgili sorunlarınızı paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım.
  • merhaba ben dediğinizi defalarca uyguladım fakat video yu hiç yok gösterıyo hata ne olabilir ?
  • bu arada bendeki creative zen mx kendi videolarına bakıyorum türü cmv yazıo yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMED SÜSLÜ

bu arada bendeki creative zen mx kendi videolarına bakıyorum türü cmv yazıo yardım lütfen

Mx de bütün video formatlarını gösterirken cmv diye gösteriyormuş. Elimde mx serisi olmadığı için sorunun ne olduğu hakkında yorum yapamam şu an ama şunu denemeni isterim;
    Any Video Converter programında profilde .wmv formatını seç ve başka hiç bir ayarı değiştirme. O şekilde dönüştürdükten sonra çalıştırmayı dene.
  • Ben allook (böle yazılıyodu heralde cepten yazdığm için bakamadm) video converter ı kullanıyorum.Zen için profili var altyazılarıda videoya gömebiliyor görüntüde hızda iyi..
    Ama benim sorunum zende izlediğm tüm videolar tamamen bitmeden menüye dönüyor yani son 5-6sn yeyi izletmiyor ama aynı videoyu pc ye atıp izleynce tamamıni izleyebiliyorum.Neden böyle oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerroll

Ben allook (böle yazılıyodu heralde cepten yazdığm için bakamadm) video converter ı kullanıyorum.Zen için profili var altyazılarıda videoya gömebiliyor görüntüde hızda iyi..
    Ama benim sorunum zende izlediğm tüm videolar tamamen bitmeden menüye dönüyor yani son 5-6sn yeyi izletmiyor ama aynı videoyu pc ye atıp izleynce tamamıni izleyebiliyorum.Neden böyle oluyor?

Hangi sürümünde olduğunu bilmiyorum ama bir firmware versiyonunda ben de aynı sorunu yaşamıştım; son 7 saniye kala video izlenemiyordu. Ama firmware güncellemesiyle bu sorun düzelmişti.
  • Açıkçası benimkinde çıkan 2.Firmware yüklü.Firmwareden dir diye yüklemştm ama düzelmemişti.Bu akşam son firmware i yükliym bakalm umarm düzelir.Kliplerde sinir bozucu oluyor :D

evet eve geldim ve creative in sitesine baktım ve player daki firmware sürümü var.sanırım bu video sorununun daha çözümü yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 27 Eylül 2009; 21:48:07 >
  • Arkadaşlar selamlar ,

Benim zen'e sorun çıkarmıcak güzel bir kart almak istiyorum marka önerirmisiniz...
  • ayarlar ve anlatım içi çok teşekkür ederim...
    şu anda convert ediyor , umarım sorunsuz oynatır ...
  • arkadaşlar zen mx i olan var mı?cmv dışında hangi formatları destekliyor.birde cmv converter bulamıyorum lütfen yardım edin ürünü yeni aldım kendi programı çok yavaş.
  • merhaba ben ImTOO MPEG Encoder Ultimate kullanıyorum içinde zen video formatı var format isimi zen diye geçiyor menüde neyse konuya geleyim videoyu aletin içine atıyorum %2 %4 gidiyor 2 3 dk geçmeden pc kapanıyor bir kaç kere denedim olmadı pc kapandı yardımlarınızı bekliyorum!
  • çok teşekkürler
  • videoyu convert ettikden sonra Ekranin ortasinda kocaman

Evalation Copy yaziyor bu yaziyi nasil yok edecez
  • Arkadaşlar Ojosoft video converter diye bir program var onda X-FI 2 Patchi var videoları onunla dönüştürdüğünüzde yağ gibi oluyor bir deneyin derim benim alet film doldu vala
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

Yurtdışındaki bir akrabam fotoğrafçılıkla uğraşıyor. Haliyle video çevirisi işleriyle falan da uğraşıyor. Elinde fazladan serial varmış yasal. Diğerlerini satmak istiyor ve benden seçim yapmamı istedi...

Xilisoft, Total, SUPER (bu zaten bedava), Any VC Pro 2.7 sürümü. Hangisinin serialini isteyeyim ?

Aslında en bulunamayanını almak lazım ama Total en bilinen ürün, Total olabilir...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.