Şimdi Ara

Creative Zen MX 2/4 GB / GRUNDIG MPixx 8000 MP4 PLAYER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
6.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Creative Zen MX 2/4 GB / GRUNDIG MPixx 8000 MP4 PLAYER
    Sorunsuz Shure SE 215-K: kutulu, kılıflı, yedek silikon başlıkları duruyor: SATILDI

Kulağa takılması pratik gelmedi bana.Ses kalitesine diyecek yok.Fotoğraflar satılan ürüne aittir.Telefonumun kılıfı kulaklık girişine engel olduğu için ses bağlantı soketinin plastiğinin bir kısmını daraltmıştım.

Creative Zen MX 2/4 GB  / GRUNDIG MPixx 8000 MP4 PLAYER

----------
    Cihazlar elinde kaliteli kulaklık bulunan, kaliteli müzik dinlemek isteyen fakat henüz müzik çalarını bulamamış arkadaşlara satılıktır.Grundig mpixx 8000 diğer iki cihaz kadar yüksek ses çıkışına sahip değil ama özellikleri ve ses kalitesi olarak emsalsiz bir cihazdır..

Creative ZEN MX 2 GB/4 GB

2 GB/4 GB yerleşik hafıza.SD kart takılabilir.Cihazın ekranının plastik koruyucu kısmında çizikler var.Ekran açıkken farkedilmiyor.Cihaz kapalı iken belli oluyor.Fiyat :95 tldir.Çalışması sorunsuz.Sadece cihaz verilecektir.Kulaklık ve şarj aleti yok.yok arkadaş şarj aletinide isterim derseniz. +5 tl dir.Ses kalitesini bilen bilir.İyi bir kulaklığınız varsa bu cihazla basların ve tizlerin tadına varabilirsiniz.Batarya performansı çok iyidir.Tam test etmedim ama bu cihazların bataryaları kolay kolay eskimiyor.Aldığımda batarya bitmek üzereydi bir iki saat müzik dinledim pil hala bitmedi, sonra şarj ettim.Şarj ettikten sonrada bir iki saat dinledim ekran batarya görüntüsünde eksilme olmadı, öylece duruyor.:) ses kayıt kalitesi ipodlar kadar hassastır.Ses kalitesi bana göre ipoddan daha iyidir.Yazılımını internetten indirip bilgisayarınıza kurduğunuzda cihaza attığınız filmleri otomatik ve hızlı bir şekilde kendi formatına çevirir ve bu cihazda akıcı bir şekilde filmlerinizi izleyebilirsiniz.16 gb sd kartı destekler.32 gb denemedim ama büyük ihtimal sorun çıkarmaz.

2 GB olan biraz daha yıpranmış ve arka kasa kısmında kılcal bir çatlak olduğu için fiyatı 90 tldir.Arka kasadaki kılcal çatlak fotoğrafında bellidir.Mavi menülü olan 2 gb olan modeli, kırmızı menülü olan 4 gb modelidir.Her ikisindede radyo özelliği yoktur.Teknik özellikleri hafıza farkları dışında aynıdır.

---------------

--------------
    [size=5]GRUNDIG MPixx 8000

Usb kablosu yoktur.Cihaz sonradan monte edilen nokia ince uç girişi ile nokia adaptörü ile şarj edilebiliyor.4-5 saatlik şarj ile 4-5 saat video 8-10 saat mp3 çalabiliyor.

Cihazın çalışmasında hiçbir sorun yoktur.Fotolardan görüleceği üzere ön ve arka yüzü lacivert renk, yan tarafları gri renktir.Bataryasını tam olarak test edemedim ama iyi gidiyor.İki üç satlik film izledim hala yarıdaydı.
    Pek bilinen ve yaygın bir cihaz değil ama ben Cowon D2 ye benzettim.Özellikleri ve ekran ebadı olarak.

Cihazın menü geçişleri ve hızı gayet iyi, seyrettiğim filmlerde kesinlikle takılma yapmadı.

-Gayet kaliteli ve iddialı ses çıkışı vardır.
    -Radyo frekans çekim kalitesi çok iyi 50 kanalı hafızaya alabiliyor.Otomatik frekans taraması ve kaydı var.
    -istediğiniz yönden açılı bakın kesinlikle ekran görüntüsünde bir bozulma olmuyor.

Kulaklık çıkışı standart 3.5 mm dir.4 gb mikro sd kartı sorunsuz çalıştırdı.8 gb mikro sd kart desteğide var.
    Mp3 lerinizi 5 kademeye kadar hızlı ve 5 kademeye kadar yavaşlatılmış olarak dinleyebiliyorsunuz.Tabii bir sürü ekolayzer seçeneği var.Bunun yanısıra kendinizde manuel olarak ekolayzer ayarı yapabiliyorsunuz.

Cihaz kapalı bile olsa İster radyodan ister dış ortamdan ayarladığınız saatte ve sürece ses kaydı yapıp kendini kapatabiliyor.Zaten ayarlayacağınız sürede cihaz kullanılmadığında kendisini otomatik kapatıyor.Mikrofon hassasiyeti son derece iyidir.

4 renk ekolayzer spectrum seçeneği vardır.İstediğinizde tuşları ve dokunmatik ekranı kilitleyebiliyorsunuz.Alt yan kısmında mikro sd hafıza kartı girişi, sol yan kısmında kulaklık girişi, usb soketi ve mikrofon bulunuyor.sağ yan kısmında adaptör girişi bulunuyor.Üst yan kısmında menü tuşu, ses açma ve kapama tuşu, cihazın açma ve kapama tuşu(bu tuş ters istikamette hold tuşu olarak kullanılıyor.)

Cihazın ekranı üzerinden dokunmatik olarak her türlü ayarı yapabiliyorsunuz zaten.Menü tuşuna basış sürenize göre farklı görevler yüklenmiş.
    Cihazda ayrıca hesap makinası ve sayısız ayar seçeneği vardır.Örneğin ekran parlaklık ayarı v.s.

40 kademe ses ayarı bulunuyor.bir parçada iki nokta arasında tekrar çalma yapabiliyor.max 256 kbps ayarında ses kaydı yapabiliyor.
    Saat, tarih, alarm var.Alarm seçeneğinde mp3 veya radyo başlatarak uyandırma v.s .

Özellikleri kısaca:
    *16 milyon renk 2.4 inç ekran
    *4 gb yerleşik hafıza
    *Dokunmatik ekran
    *mikro SD kart soket
    *Mp3 ve video film oynatabiliyor.
    *Radyo
    *Ses kaydı
    Zaman ayarlı, radyodan veya harici kaynaktan ses kaydı,Line in.Vor özelliği
    *foto gösterebilme özelliği jpeg v.s
    *doküman görüntüleyebilme

Netten tedarik edilen açıklama:

MPixx 8000: Grundig'ten MP3-video çalar

Grundig, geniş hafızasının yanında bellek kartı desteği de sunan yeni video-MP3 çalarını tanıttı.

MPixx 8000: Bellek kartı desteği olan MP3-video çalar.Grundig firmasının MPixx 8000 serisi oynatıcıları seçime bağlı olarak 4 veya 8 GB depolama alanı ile sunuluyor. Bellek miktarını daha sonra Micro-SDHC kartları ile sekiz GB daha artırabiliyorsunuz. İki cihaz da 2,4 inç büyüklüğünde ve 16 Milyon renk desteği olan bir ekran sunuyor.

Bataryalar 7 saatlik film veya 22 saatlik müzik oynatımı için yeterli. İki cihaz da FM radyo ile donatılmış. Radyoda dinlediğiniz parçaları WMA formatında kaydetme şansınız da var.

Cihaz sadece 4 gb hafıza kartı ve şarj aleti ile birlikte verilecektir.Usb kablosu yoktur.Fatura ve garanti yok.Kutu yok.Kulaklık yok.Parmakla çok rahat kullanılabiliyor.kalem takma yeri ve kalemi yoktur.
    4+4 gb mikro sd hafıza kartı.
    (Şunu da ekleyim :cihaz hafıza kartındaki mp3 film v.s. datayı ayrı bir menüde çalıyor.cihazın kendi hafızası ile hafıza kartındaki mp3 film v.s. data birbirine karışmıyor.)

Fiyat :95 tl.

temsili foto:(Diğer fotolar cihazın kendi fotolarıdır)

cihazın kendi fotoları:

-------------------
    Fiyat : 95 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• merhaba hocam cihazlarin durumu nedir acaba şu anda??
  • quote:

Orijinalden alıntı: fire elemental

merhaba hocam cihazlarin durumu nedir acaba şu anda??

cowon o tarihte satıldı.diğerlerini kullanıyorum. üzerine birde iriver marka aldım :)

• hımmm iriver ne aldiniz acaba? bende bose kulaklık alacagim bi ark dan creative iyi gidermi iriver bende düsünüyorum modeli ne acaba memnunmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fire elemental

hımmm iriver ne aldiniz acaba? bende bose kulaklık alacagim bi ark dan creative iyi gidermi iriver bende düsünüyorum modeli ne acaba memnunmusunuz?

----------
    iriver e150 modelini almıştım.çok methettiler ama menü kullanımı berbat.ses olarakta creative den daha iyi değil. iş kulaklıkta bitiyor.her markanın ses rengi farklı.tecrübe etmekte fayda var.

• evet ama iriver efsanedir... ama cok işlevli ve fiyati uygun yapiym demiş iyi demiş ama tabi tam olmamiş ama tam bir king iriver almak lazim:) o zaman farkı anlayabiliriz sanirsam clix spiin ve diegerleri gibi..olursa creative bir tanesine talip olabilirim plan yapiyimde.. iyi günler
  • Ses kayıt özellikli, radyolu philips mp4 player.Batarya sağlam.usb şarj/data kablosu beraberinde verilecek.Hafıza 1 gb.
    Fiyat:49 tl
    Foto whatsapptan
    05358209482
    Hafıza kartıda takılanlar:
    Grundig mp4 player/4gb:90 tl
    Creative mp4 player/4 gb:95 tl
    Creative mp4 player/2 gb:90 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 31 Mayıs 2016; 21:41:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.