Şimdi Ara

creative ZEN NEEON 4GB mp3 çalar yere düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yere düştü açmaya çalışıyorum ama açılmıyor. Cretative yazısı çıkıyor ve donuyor. Usb ye taktığımda da aynı creative yazısında takılı kalıyor ve pc aleti tanımıyor. Mp3 çalar bir arkadaşımın açılmazsa halim yaman derdime derhman dh...(salladağım zaman içinde tıkırtı geliyor.

• aleti ac. ac yani ba$ka yapilacak bir$ey yok, ya servisine (ankarada var) gotur ya da ac, buyuk ihtimalle bir$ey kirilmi$tir ama ekran gosterecek kadar saglamsa tamir olur basit bi$eydir...

mesela en iyi ihtimalle pili vs. yerinden cikmi$tir,

veya belki de ekran baglantisini saglayan yassi geni$ arakablolar var, ona bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x--treme -- 16 Mayıs 2008; 22:03:41 >
  • aynı sorundan ayın 5 inde mavi bilgisayara bıraktım. garantisi yoksa yapabileceğin bişey yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tonatiula

aynı sorundan ayın 5 inde mavi bilgisayara bıraktım. garantisi yoksa yapabileceğin bişey yok..

garantisi bitmiş...servisi nerde göndereceğim...parası neyse veririz artık
  • bildiğim kadarıyla harddiskle ilgili bi sorun oluştuğundan 80 -100 ytl arası bi fiyat alabiliyorlarmış yabancı forumlarda da var. yinede git bi sor fakat eğer öyleyse bence garantisi bitmiş ve tekrar düşürme riskin olan ürüne o kadar para verme derim.
  • Sakın para verme servise.Hemen gittigidiyordan bir tane compact flash kart al 4 gb lık.Gerisini beraber hallederiz.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22918904/tm.htm şuraya bak içindeki hdd aynı aletlerin.
  • YERE DÜŞTÜ İSE DİSK GİTMİŞTİR G.OLSUN BENDE ÇOK DİKKAT EDİYORUM DÜŞÜRMEMK İÇİN
  • yahu anlamiyorum bu tereyagi falan olsa vicik diye du$sun de, hani ekstra bir caba sarfetmeden nasil hep "du$me tehlikesi" ya$iyorsunuz onu anlamadim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x--treme

yahu anlamiyorum bu tereyagi falan olsa vicik diye du$sun de, hani ekstra bir caba sarfetmeden nasil hep "du$me tehlikesi" ya$iyorsunuz onu anlamadim.

hep düşme tehlikesi nerde yazıyor?

"tekrar düşürme riskin olan ürün" düşürme olasılığımdan bahsetmişim. hep düşme tehlikesi gibi bişe demedim. kendi fikrimdi yani garantisiz ürünü yaptıramaya o kadar para vermeyeceğim. çünkü elektronik alet düşürmenize de gerek yok saçma sapan kitleyip bozulma riski var (hep olur değil bi olasılık ama Death666 fikri bence çok mantıklı garantisi geçmiş + bozuk bi ürün. içinin açılıp açılmamasıda sorun değil. bence denenebilir. bunu öğrendiğimde ayrıca iyi oldu. teşekkürler Death666

• Yanlıs yere atmısım mesajımı ya.. Bu arada geçmiş olsun arkadasım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viik -- 6 Haziran 2008; 1:31:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: x--treme

yahu anlamiyorum bu tereyagi falan olsa vicik diye du$sun de, hani ekstra bir caba sarfetmeden nasil hep "du$me tehlikesi" ya$iyorsunuz onu anlamadim.

Ekstra bir çabam oldu. boyun askısından parmağımı geçirmiş çeviriyordum.İp Alet Dönerken yerle parelel olarak gerilmişti ki parmağımın uçuncan çıkıverdi. Alet kendi ağırılığı + verdiğim merkezkaç kuvveti ve değeri yükse bir 'V ilk (ilk hız)' ile 1 metreden yere çakıldı.

Yapabileceğim bir şey olmadığı için bu kadar rahat anlatıyorum yoksa çok param olduğu için değil. Sonuç olarak yenisini almaya karar verdim tekrar düşürüp aynı sorunla karşılaşılmasını istemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.