Şimdi Ara

Efsane MP3 çalar. 12GB Trekstor Vibez fiyat coştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
4.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelmiş geçmiş en iyi Harddiskli mp3 çalar ödülünü alan bir cihaz olmakla beraber hem profesyonellere hem amatörlere hitap ediyor.Nasılmı?--> 20hz den 20.000hz (20khz) e kadar bütün EQ frekasnslarını kaliteleri ile desibelleri ayrı ayrı ayarlama imkanı ile kendi ses zevkinizi kendiniz oluşturma imkanı verir. Yani diyelimki BASS lı şarkı seviyorsunuz. 5 eq bandını da bass olarak ayarlayabilirsin. Ama dikkat et kulağından kan falan gelirse karışmam :)

32ohm çıkış gücüyle yüksek empedanslı kulaklıklarda bile bana mısın demez.
    Estetiğinin kadın vücudu gibi olması da tabiiki ayrı bi güzellik katıyor.
    12GB hafızayı isteyen taşınabilir harddisk olarak da kullanabilir. Usb den takınca driver falan istemez. XP ve vistaya uyumludur.
    Resimleri kendim çektim o yuzden üstünde nickimi yazdım.
    --Kutu içeriği full. ---USB kablosu--- içinden çıkan kulaklığı (Sennheiser MX200)--- Line kablosu--- Kitapçık, sticker vs. vardır.

--Cihazda son günlerde bir sorun oldu o yüzden fiyatı indirdim.
    Sorun da şu bazen müzik dinlerken alet kendi kendine kapanıyor.

İstediğim fiyat 130YTL oldu.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infernox -- 31 Ağustos 2008; 19:52:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• valla süper cihaza benziyor para olsa kaçmaz

Hayırlı satışlar..
  • bencede güzel cihaz...bakalım para biriktirirsem alıcam :)
  • bı ara 160 ytl e kdr dusmustu almadıgıma pısmanım sormak ıstedgım bıse var ses cıkıs gucu yanı son seste dıger mp3 playerlarla kıyaslandıgında cıddı bı fark var mı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: medxr13

bı ara 160 ytl e kdr dusmustu almadıgıma pısmanım sormak ıstedgım bıse var ses cıkıs gucu yanı son seste dıger mp3 playerlarla kıyaslandıgında cıddı bı fark var mı....

Eğer flat sesten bahsediyorsanız son ses mesela cowon d2 ye gore yüksek. Zaten vibezin olayı equaliser ve filter olduğu için ufak bi ayarla isteyen kulağının zarını patlatır. Tabi kulaklık da önemli. Ha sizin için kalite önemli değilse 10 milyona çin malı mp3 ler satılıyor. Çok yüksek ses veriyor :)

• pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: infernox

quote:

Orjinalden alıntı: medxr13

bı ara 160 ytl e kdr dusmustu almadıgıma pısmanım sormak ıstedgım bıse var ses cıkıs gucu yanı son seste dıger mp3 playerlarla kıyaslandıgında cıddı bı fark var mı....

Eğer flat sesten bahsediyorsanız son ses mesela cowon d2 ye gore yüksek. Zaten vibezin olayı equaliser ve filter olduğu için ufak bi ayarla isteyen kulağının zarını patlatır. Tabi kulaklık da önemli. Ha sizin için kalite önemli değilse 10 milyona çin malı mp3 ler satılıyor. Çok yüksek ses veriyor :)

evet merak ettgım buydu tskler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık iriver clix 2 8GB.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PM attım
  • Geçen hafta forumdan başka bir arkadaştan aldım aynı cihazı.Ses kalitesini öğrenmek için googleda ufak bi araştırma yapmanız yeterli olur zaten.

Kaliteli mp3 dinlemek isteyenler kaçırmamalı bence. Çünkü artık cihazın 0'ı satılmıyor.
  • cok guzel cihaz ne diyelim :)
  • ümit ettiğim kadar düşmediniz

cihazın arızası hakkında biraz daha bilgi alabilir miyim?

büyük ihtimalle talibim cihaza

sorunu detaylı anlatın lütfen

pm atılmadığı için burdan yazdım
  • theoden biraz daha insem çakma çin malı fiyatı olacak zaten.
    Sorunu bazen müzik dinlerken cihaz kapanıyor, sonra açıp devam ediyorsunuz. Sorunu daha nası açıklayım bilmiyorum. Gayet açık gibi geldi bana.

• gercekten mukemmel cihaza benziyor (bahsedilene gore) .. bide üstad bir sorum olacakk nokia n91 ile kıyaslarsak kalite nasıl yani.. n91 in cıkısını da bilirsiniz galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sky_LiNe

gercekten mukemmel cihaza benziyor (bahsedilene gore) .. bide üstad bir sorum olacakk nokia n91 ile kıyaslarsak kalite nasıl yani.. n91 in cıkısını da bilirsiniz galiba

N91 de geçen hafta elimdeydi ikisini karşılaştırdım. N91 in ses yüksekliği ve bas %10 daha fazla. Vibez ses kalitesi, sesi boğmama, bozmama bakımından %80 daha kaliteli. Bence vibez daha iyi. Her tür müzikte hakkını veriyor.

• vibez ile n91 i karşılaştırdığınızı mı söylemek istiyorsunuz ? !
    quote:

quote:

gercekten mukemmel cihaza benziyor (bahsedilene gore) .. bide üstad bir sorum olacakk nokia n91 ile kıyaslarsak kalite nasıl yani.. n91 in cıkısını da bilirsiniz galiba

N91 de geçen hafta elimdeydi ikisini karşılaştırdım. N91 in ses yüksekliği ve bas %10 daha fazla. Vibez ses kalitesi, sesi boğmama, bozmama bakımından %80 daha kaliteli. Bence vibez daha iyi. Her tür müzikte hakkını veriyor.

• Noldu beğenemedinmi. 500 satırlık inceleme yazısı mı bekliyordun? Burası alım satım bölümü, kısaca göze batan yönleriyle bilgi verdim.
    quote:

Orjinalden alıntı: sosylst

vibez ile n91 i karşılaştırdığınızı mı söylemek istiyorsunuz ? !
    quote:

quote:

• Cep telefonu ile bu aleti kıyaslamakmı?
  • pm
  • aletin sorununda bir gelişme söz konusu mudur? ilerleme gerileme olarak?
  • 1.19 beta firmware ile sorunun azalacağına garanti veririm.
    Birkaç yeni ayar katılmış. ben mi hatırlamıyorum bilmem ama 1.1 da yoktu sanırım, kulaklık çıkarıldığında pause olup olmamasına dair bir ayar gelmiş.

Kullandığım kulaklıktan ve cihazdan kaynaklı kulaklığın dönmesi sonucunda pause oluyordu. şimdi kulaklık çıktığında da çalmaya devam et dediğim için sorunum kalmadı. 1.19beta ile deneyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.