Şimdi Ara

Creative Zen Stone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu cihazı almayı düşünüyorum fakat eq ayarı yok gibi birşey duydum. aslı var mı ?

• EQ ayarı yok,bunu bile bile aldım,pişam mıyım?Bazen evet,bazen hayır.Bunun yerine minton alsaydım keşke dediğim oluyor fakat minton alan arkadaşların cihazlarına baktığımda kalite farkı ortaya çıkıyor.Minton vb markalardan pişman olan baya arkadaşım var.Cihaz normal eq ayarıyla gelmiyor,yani ayarsız değil,sanırım 1-2 ayar çekmişler,tiz az çıkıyor,bass vuruyor.Kendi kulaklığıyla başarılı sesler alabiliyorum fakat farklı kulaklarla durum değişebiliyor.Görünüm olarak+dışarı ses verebilmesi+fiyatıyla tam alınacak bir ürün bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackEdition

EQ ayarı yok,bunu bile bile aldım,pişam mıyım?Bazen evet,bazen hayır.Bunun yerine minton alsaydım keşke dediğim oluyor fakat minton alan arkadaşların cihazlarına baktığımda kalite farkı ortaya çıkıyor.Minton vb markalardan pişman olan baya arkadaşım var.Cihaz normal eq ayarıyla gelmiyor,yani ayarsız değil,sanırım 1-2 ayar çekmişler,tiz az çıkıyor,bass vuruyor.Kendi kulaklığıyla başarılı sesler alabiliyorum fakat farklı kulaklarla durum değişebiliyor.Görünüm olarak+dışarı ses verebilmesi+fiyatıyla tam alınacak bir ürün bence

üzerine yorum yaptığın ürün zen stone ekransız 2 gb olanı mı ??? bende o ürünü almayı düsünüyorum sadece ürün hakkında bilgi edinebileceğim 1 kişi bile çıkmadı karşıma creative ep630 kulaklıgım var zen stone alırsam vereceği performans nasıl olur

• quote:

Orjinalden alıntı: TheMatador2

quote:

Orjinalden alıntı: BlackEdition

EQ ayarı yok,bunu bile bile aldım,pişam mıyım?Bazen evet,bazen hayır.Bunun yerine minton alsaydım keşke dediğim oluyor fakat minton alan arkadaşların cihazlarına baktığımda kalite farkı ortaya çıkıyor.Minton vb markalardan pişman olan baya arkadaşım var.Cihaz normal eq ayarıyla gelmiyor,yani ayarsız değil,sanırım 1-2 ayar çekmişler,tiz az çıkıyor,bass vuruyor.Kendi kulaklığıyla başarılı sesler alabiliyorum fakat farklı kulaklarla durum değişebiliyor.Görünüm olarak+dışarı ses verebilmesi+fiyatıyla tam alınacak bir ürün bence

üzerine yorum yaptığın ürün zen stone ekransız 2 gb olanı mı ??? bende o ürünü almayı düsünüyorum sadece ürün hakkında bilgi edinebileceğim 1 kişi bile çıkmadı karşıma creative ep630 kulaklıgım var zen stone alırsam vereceği performans nasıl olur

Ben bahsettiğiniz ikiliyi kullanıyorum. Ahım şahım bir performans beklemeyin derim.

• audigy value ses kartıyla mükemmel bir performans alıyorum hangi mp3 player'i alırsam vereceği performans audigy value'yle benzer olabilir 200 lira bütçem war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMatador2 -- 15 Nisan 2009; 23:58:57 >
  • Radyosuz bir mp3 player alacaksan;sansa clip 2gb alabilirsin.. carrefour da 69 lira.. oled ekranı ve user eq ayarı var.. sesi zen stone'den çok iyidir..
    Ep630'la çok uyumlu.. Carrefour da kendi kullaklığınla test edip, alabilirsin..
    Portable media player olarak;meizu m6 tavsiye ederim.. iriver gibi ses kalitesine sahip bir cihaz.. Video kalitesi normal..
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=9181&sp=brand=nextvemeizu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 16 Nisan 2009; 0:25:14 >
  • gönderdiğin linkten önerdiğin ürünü bulamadım ürünün sayfasının linkini atarsan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.