Şimdi Ara

Creative Zen Touch 20 GB MP3 Çalar genpatech.comda çok ucuzaaa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kontg biraları nerde ısmarlıcan.ankaraya mı gelelim ya da sen gel kreator konserine giderken ısmarlarım
  • valla bi yerde buluşalım... yanımda mp3 playerı da getiririm... herkese bira ımsarlarım... ankarada olanlar varsa beklerim... ama ankara dışına çıkamam...
  • Bir dakkika ya sonu yanlış olmuş ısmarlarsın dicektim.ana hem konsere götürücem hem de bira ısmarlıcam yok öyle
    bu arada ne alıyosun zen touch mı bende bu "gece" alıcam.Kartın hesap kesimi bugün de
  • son kararı genpatech'te vericem... birazdan çıkıyorum... İNŞALLAH akşama iyi haberlerle dönmüş olurum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

son kararı genpatech'te vericem... birazdan çıkıyorum... İNŞALLAH akşama iyi haberlerle dönmüş olurum...

gelince yaz da başlayalım şenlie
  • quote:

Orjinalden alıntı: tbk.nav

quote:

Orjinalden alıntı: KontG

son kararı genpatech'te vericem... birazdan çıkıyorum... İNŞALLAH akşama iyi haberlerle dönmüş olurum...

gelince yaz da başlayalım şenlie

HADİ KONTG NERDE KALDIN YAAA

• yaw @KONTG bitürlü alamadın bi mp3 player
    aylardır burda soruyosun hangisini alayım diye dostum

bi karar ver artık sen alana kadar mp3 playerlar kalkıcak piyasadan
  • valla inşallah i river alırsında burda hep beraber içini dışını kurcalama şansı buluruz
  • arkadaşlar kötü haber... çok gerginim... genpatech'e gittim ve ne göreyim... HİÇBİŞEY YOK!!!

ne ipod ne creative ne de iriver....

koskoca ankarada tek şubeleri var ve onda da mp3 player yok... her neyse... geçtim..

3 teknosaya birden gittim ve oralarda da aradığım modeller yoktu.. Bu nasıl bi şehirdir böyle... ne deneyebildim ne görebildim...

şu anda sinirliyim yani... böyle de olmaz ki yaaa...
  • yapma yaa , geçmiş olsun kontG birader
    kredi kartıyla alacaksan eğer bence sen hepsiburada'dan falan al , yurtiçi kargo hemen getiriyor
    izmir desen bir derecede ankarada bile böyle ha istanbuldan ibaret yani türkiye

şimdi baktım sitelere de hepsiburada da zen touch 527 milyon , genpa'da 502 milyon hemde bayaa bir taksit seçeneği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilcivil -- 17 Eylül 2005, 0:00:26 >
  • ya gerçekten nasıl üzüldüğümü bilemezsiniz... bi hevesle gittim... ülkemin başkentine söverek geldim yaa.. hiçkimse teknolojiyle ilgilenmez mi ya?

bi de diyorlar ki;

bu ürünler fazla satılmıyor...

ben de onlara öyle bi cevap veriridim ki... neyse diyim çıktım...

• Valla bende zamanında zen micro bakmaya gitmiştim,almıştım havamı.(daha yeni geldiğinde) Adamlar sadece telefon satıyor dükkanda,ne kadar saçma birşey. Birde mp3lerin sesini yükseltmek için mp3gain diye bir program var,işinize yarayabilir.Baya fark ettiriyor.
  • hepsi buarada da fiyatlar taksit yaptıkları için gene uygun ama tabi ürünleri deneme gibi bir şansın yok harbi bende üzüldüm dostum
  • hepsiburada fena değil yaa , ben 4 kere alışveriş yaptım hiçbirinde de ürünlerde problem çıkmadı
  • beyler servis iyi hizmet veriyormu bence önemli creative servise gönderdim 10 gün sonra aynı şekilde geri geldi şimdi arıyorum o ona baglıyor o-ona bekle allah bekle bu konuyu hep beraber irdeleyip en iyi servis kimde önce onu bulalım derim almak sorun,servis daha büyük sorun derim...
  • evet arkaşlar biraz araştıralım... servis gerçekten çok önemli... bu aletlere servet ödüyoruz sonra bozulunca kalıyoruz ortada...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.