Creative Zen Touch 20 GB MP3 Çalarwww.genpatech.com da uzaktaktan kumanda hediyeli 432.00 ytl. sizce nasıl fiyat uygunmu.cardfinansa peşin fiyatına 6 taksitle almayı düşünüyorum. genpatech.comdan daha önce alışveriş yapan varmı.güvenilir bir sitemi??
valla fiyat iyiymiş bende alıcam ama kararsızım.sana hayırlı olsun.siteyi kontrol ettim de güvenli bir yer senin bilgisayarda güvenliyse hiç düşünme.
he aldıktan sonra bi görüş bildirirsen sevinirim
genpatech ten bence bi kere telfon almuıştım bi sorunla karşılaşmadım belirttiğin fiyat bence süperki bide genpa nın sitesinden baya bi taksitle alma imkanında var
evet çok ucuz bi site gerçekten şaşırdım...
hangi ürün hangi sitede daha ucuz oluyo hiç belli olmuyo o yüzden bi ürün alırken internette güvendiğimiz tüm sitelere bakmak lazım araştırmadan elektronik ürün alınmaz
quote:
Orjinalden alıntı: MyStİCaL
hangi ürün hangi sitede daha ucuz oluyo hiç belli olmuyo o yüzden bi ürün alırken internette güvendiğimiz tüm sitelere bakmak lazım araştırmadan elektronik ürün alınmaz
evet haklısın
KontG dostum sen sanırım mp3 çalar alıcaksın bak benden sana tavsiye,almayı düşündüğün ürün hakkında aklında en ufak bir soru kalıncaya kadar araştır derim en ufak bi şüphen kalmasın sonradan süprizlerle karşılaşma
ya bu gün bi çok yer dolaştım ve creative'i dinleme olanağı buldum... ses kalitesi gayet iyi ama hala ipod dinleyemedim.. ipodun demosu yokmuş galiba... ikisi de taşınabilir hard disk olarak kulanılıyormu?
@mistical
bu işin içine girdikçe kafayı yiyorum... herşey karıştı birbirine... sorularıma cevap verebilecek kimse yok... ipod'u dinleyemedim içinde demo yok dediler.. onu da dinlemem lazım... ama creative'in ses kalitesi gayet iyiydi..
valla bi arkadaşım ipod harici disk olark kullanılamıyo diye bişey soledi yanlışım varsa biri düzeltsin KontG dostum 600 ytl ye i river H320 var emin ol süper bi alet alette yok yok ne istiyosan var şarj süreside ii gidiyo boyutu ipod kadar sadece bir kaç milimlik farklar varki onlarda bence önemsiz eğer imkan ulursan onuda dinle
elimden geldiğince dinliyorum.... iriver da aklımda...
dostum sen kaç gb lik bi model düşünüyosun?
60 gb düşünüyorum... ama bazılarının 60'lıkları yok... onların da 40'lığını istiyorum...ama en az 40'lık..
o zaman dostum şunlara bir bak istersen teknik özellikler bâbında , yine aklına takılan birşey olursa gene bilgin dahilinde yardımcı olmaya çalışırım ilk olarak(ürünlerin üzerine tıkla) I River H340 40GB CREATIVE JUKEBOX ZEN TOUCH 40GB iPOD PHOTO 60GB buradaki fiyatlar aklını karıştırmasın dışarda biraz daha ucuz oluyo
genpada i river neden bu kadar aşırı pahalı anlamış değilim hepsi burada ya göre arada 300 milyon fark var enteresan hakikaten
içlerinde pek çok bakımdan en iyisi iriver sonra creative sonra da ipod (şekilden kurtarıyo o da ) ; eğer paran çoksa iriver almayı düşünebilirsin , firmware eklentisiyle ufak videolar da oynatabildiğini duydum ancak creative 500 milyonken ona 2 katı para vermeye bence değmez ki ipod'a 700 ytl vermeye hiç ama hiç değmez , ayrıca muvo2 'yi dinlemişsin sanırım işte zen touch EAX desteğiyle ondan da daha iyi bir ses kalitesi sunuyor ki bilgisayarımdaki audigy ZS ses kartından da EAX'ın ne kadar güzel bir şey olduğunu biliyorum
içlerinde pek çok bakımdan en iyisi iriver sonra creative sonra da ipod (şekilden kurtarıyo o da ) ; eğer paran çoksa iriver almayı düşünebilirsin , firmware eklentisiyle ufak videolar da oynatabildiğini duydum ancak creative 500 milyonken ona 2 katı para vermeye bence değmez ki ipod'a 700 ytl vermeye hiç ama hiç değmez , ayrıca muvo2 'yi dinlemişsin sanırım işte zen touch EAX desteğiyle ondan da daha iyi bir ses kalitesi sunuyor ki bilgisayarımdaki audigy ZS ses kartından da EAX'ın ne kadar güzel bir şey olduğunu biliyorum
evet ilginç bi durum... onu ben de anlamadım... bence yanlış yazmışlardır... o kadar fiyat farkı olmaz... yani satamazlar...
yani bu durumda ilk tercihimi iriver'dan mı yapmamı söylüyorsunuz?
ben şahsen baktığımda creative 40 ile iriver 40 arasında yaklaşık 100 milyon fark var ama i river ı pc direk görebiliyo zen touch da driver kurmalısın,i river da ayrıda dahili radyo ve küçük boyutta videoları gösterebilyo ve renkli ekranlı zen touch a göre daha uhak milimetrik olarak abartı bi fark yok işte aradaki temel farklar böyle bide şimdi geldi aklıma i river 15 saat zen touch 22 saat şarj sürelerine sahip
peki iriver ile creative arasındaki ses kalite farkı nasıl?