Şimdi Ara

*****CREATIVE ZEN VIDEO PAYLASIMI *****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • orjinal programi ile convert ettigimiz videolari paylasalim arkadaslar

http://www.creativezendownload.blogspot.com/

ben ilk videomu upload ettim bile ... sizde upload edip linkleri bana gonderirseniz onlari da duzenli bi sekilde yayinlarim ve zamanla bi arsivimiz olusur . surekli video convert etmek zorunda kalmayiz ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.bati -- 28 Ağustos 2008; 23:57:58 >

• Çook teşekkürler. 30fps olanlarını da sunarsa çok memnun olurum. Bunu arıyordum inan ki..
  • sizde convert ettiginiz videolari upload edip bizimle paylasirsaniz memnun olurum. hatta herkes bir video upload etse onlarca video olur indirip direkt creativ e atabiliriz. upload linklerini blogdan yada burdan ozel msj ile gonderebilirsiniz . ben denedikten sonra sitede yayinlarim ....
  • up
  • ne gerek var böyle bişeye.herkes alır istediği programı istediği filmi diziyi kendi çevirir.çok saçma bence.
  • Paylaşım yapmak isteyenlerin azimlerini kırmamak gerek. Etrafımızda o kadar gereksiz uğraşlarla zaman öldüren insanlar varken böyle bir şeyler yapmaya çabalayan arkadaşları teşvik etmek gerekir.
  • Özellikle de para verip film almama gerek yok arkadaşı tebrik ediyorum güzel bir paylaşım blog u yapmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendi programı çok uzun sürüyor.
    pocket pc ile çeviri yapıyorum ben lakin boyut çok fark etmiyor...

2GB lık belgelsel 500Mb oldu.
    bütün mutfak serisi var ma 500-600mb ripler ile aynı nerdeyse.
    hahncock var :) cem yılmaz 2008var 3tanede 2000 serisi.

upload edemem ama mini klipler var 30-40mb onlar için ugraşablirim.
  • Sanırım blog yalan olmuş
  • arkadaşım link hatalı defalarca denedim ama hep hata veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: nefret119

orjinal programi ile convert ettigimiz videolari paylasalim arkadaslar

http://www.creativezendownload.blogspot.com/

ben ilk videomu upload ettim bile ... sizde upload edip linkleri bana gonderirseniz onlari da duzenli bi sekilde yayinlarim ve zamanla bi arsivimiz olusur . surekli video convert etmek zorunda kalmayiz ....

Bi tek Call me When You Are Sober var burda.

Not: Mp4 playerı ilk aldığımda convertleyip playerda denediğim clip olur kendisi =).

Bu arada buradada bi sorayım ; müzik dinlerken tuşları kilitlemeden ekran kararmıuyor tamemen (Malum güç tasarrufu) Nedendir o ? ben zırp pırt rastgele parça değiştiren biri olarak kötü oldu bu ekran hiç açılmadan tek tuşla rastgele parça değiştiremiyozm u ? en azından tuş kilidi aç kapa uğraşmadan ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Aeris

Bu arada buradada bi sorayım ; müzik dinlerken tuşları kilitlemeden ekran kararmıuyor tamemen (Malum güç tasarrufu) Nedendir o ? ben zırp pırt rastgele parça değiştiren biri olarak kötü oldu bu ekran hiç açılmadan tek tuşla rastgele parça değiştiremiyozm u ? en azından tuş kilidi aç kapa uğraşmadan ?

Ekran kararma için ana konudan cevabımı verdim.

Sistem>Oynatıcı Ayarları>Kısayol düğmem>Rastgele Çal seçebilirsiniz. Ama tabiki bunu tuş kilidi varken yapmanız hiçbirşekilde mümkün değil. Tuş kilidi özelliğinin amacı da budur zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Madeofhate

ne gerek var böyle bişeye.herkes alır istediği programı istediği filmi diziyi kendi çevirir.çok saçma bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.