Şimdi Ara

creative zen(vision) dosya aktarımı yapamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elimde creative zen (vision) var buna bir türlü mp3 video vs. aktaramadım USB 2.0 olarak taktığımda normalde partition olarak görmesi gerekmiyor mu? bir türlü yapamadım. compact flash card la denedim atıyor ama bir türlü transfer ettiği mp3 vs. bulamıyorum.

ilk defa zen kullanıyorum kullanmadım daha önce yapmam gereken adımları söylermisiniz.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halo739 -- 2 Temmuz 2008; 9:16:27 >

• Kardeş creativenin modelini yazarsan sana yardımcı olabilirim, windows media player 11 yüklü olması gerekiyor. Bunu yükleyebilmen için de orj. windows kurulu olması gerekiyor bilgisayarda, birde creativenin sayfasında yığınla programı var onlardan birisinde mp3 video resim vs atabilmen için uygun programı bulabilirsin.
  • kardeşim windows media playerda eşitleyerek atıcaksın orayı kurcala halledersin kolay gelsin..
  • tak çalıştır şeklinde. kopyala yapıştır ile atamıyormuyuz. bu aleti harici harddisk olarak nasıl göreceğiz. başka şeyler zipler excel word falan atmak için ne yapacağız?

yapılmıyo demeyin kırarım.
  • bende creatv 2b zen kullanıyorum ilk aldığımda bende buna benzer bir sorun yaşadım vide yada müzik dosyalarını atarken pc hata veriyordu bazen hiç atamıyodum bazende zar zor yüklüyodum meğer içinde virüs varmış virüsleri silince sorun ortadan kalkmıştı virüs taramatmanı öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.