Şimdi Ara

Creative zen x-fi2 - hafıza kartı hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. En iyi ses kalitesine sahip müzik çalar hangisidir diye bayadır araştırıyordum ve neticede ses kalitesi konusunda x-fi2 nin üstünlüğünü kabul ettim.

Sorunum şu; 16 gb garantili istiyorum fakat ülkemizde 8gb olan model var. Ben de 8gb olan modeli alıp üstüne 16 gb da microSD takmayı düşünüyorum.

Bir arkadaş aletin her açılışında karttan dosyaları import etmek gerektiğini yazmış. Böyle birşey var mı? Aleti her açtığımızda microSD'den dosyaları import mu edeceğiz? Eğer öyleyse ölme eşeğim ölme.. Bu olay ne kadar doğru x-fi2 yi microsd ile kullananlar cevaplayabilir mi?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• öncelikle şunu belirteyim xfi2 en iyi müzik kalitesine sahip player degildir kesinlikle .

hatta şahsen vasat bile diebilrim .(bana göre)forumdan almıştım creative xfi2 8gb sonra 1 haftasonra sattım ipod video30gb aldm ikisinin arasında daglar kadar fark vardı .video cok daha güzeldi ses kalitesi olarak.

onuda satıp cowon d2 almıştım hangisi en iyisi derseniz

1=cowon d2
    2=ipod video 30gb
    3=creative

ayrıca yanlış bilmiyorsam 8gb var 16 gb si var ama ikisi farklı özelliklere sahip 16 lısında wireless olması lazım
    yada onun gibi bişey var.
    hafıza kartına gelince ben hafıza kartıyla kullanmamıştım onun için bi yorum yapamıcam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacksk

öncelikle şunu belirteyim xfi2 en iyi müzik kalitesine sahip player degildir kesinlikle .

hatta şahsen vasat bile diebilrim .(bana göre)forumdan almıştım creative xfi2 8gb sonra 1 haftasonra sattım ipod video30gb aldm ikisinin arasında daglar kadar fark vardı .video(mu) cok daha güzeldi ses kalitesi olarak.

onuda satıp cowon d2 almıştım hangisi en iyisi derseniz

1=cowon d2
    2=ipod video 30gb
    3=creative

ayrıca yanlış bilmiyorsam 8gb var 16 gb si var ama ikisi farklı özelliklere sahip 16 lısında wireless olması lazım
    yada onun gibi bişey var.
    hafıza kartına gelince ben hafıza kartıyla kullanmamıştım onun için bi yorum yapamıcam .

ses kalitesi videodan anlaşılmaz bikere
    arkadaşım import olayı şöyle oluyor:
    kartın içine girdiğinde(aletten)10saniye fln kütüphane oluşturuyor sadece bu kadar ayrıca neden "ülkemizden" alacaksınki ebay gibi bir harika varken:
    http://cgi.ebay.com/CREATIVE-ZEN-X-Fi2-16GB-70PF2492091F1-/250663800693?cmd=ViewItem&pt=Other_MP3_Players&hash=item3a5cba0f75
    hafıza kartıyla kullanma derim çünkü hafıza kartının içindeyken aletin kendi hafızası içindekileri çalamazsın
    yurtdışından güvenemiyorum, gümrüğe takılır diye korkuyorum diyorsan(200$ a kadar gümrüğe takılmıyor ki bu 188$) forumdan utuman a bir sor o satıyordur büyük ihtimal 16gb model, hemde 1 yıl garantili geçen benim alette sorun vardı bir ilgilendi sormayın garantiden alet yerine sıfır alet geldi gerçekten çok ilgili birisidir, güvenilirdirde

• quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

hafıza kartıyla kullanma derim çünkü hafıza kartının içindeyken aletin kendi hafızası içindekileri çalamazsın

Nasıl yani,şimdi micro sd kart kattığımda dahili hafızasını kullanamayacak mıyım?Bu böyle mi gerçekten?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.