Bildirim
Creative zen x fi2 mi cowon i10 mu lütfen yardımcı olun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Amaç sadece müzik dinlemek ise Fiio X3(Sıfırı 200$) veya Ibasso DX50(Sıfırı 260$) tavsiye ederim.Forumda bazen ikinci el ilanları olabiliyor. -
Konu yanlış yere açılmış uyarmış olayım. Fiio X3 yada İbasso Dx50 multimedya fonksiyonlarına sahip olmayan tamamıyla ses için üretilmiş cihazlar bilginiz olsun. Sonra hayal kırıklığı yaşamayın içlerinde radyo dahi yok. i10 da o tarz bir cihaz ama diğerlerine (X3-DX50) nazaran bir kaç fonksiyonu var diye biliyorum. Creative'i hiç duymadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar cowon i10 hafıza kartı giriş yerinin olmadığını creative zen xfi2 nin de dokunmatiğinin kötü olduğunu ve yanlarında ses artırıp azaltma butonlarının olmadığını öğrendim (bir mp4 için büyük eksiklik kullanım bakımından) bu cihazları kullanan veya başka cihazlar önerebilecek arkadaşlar konu güncel yorumlarınızı bekliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X