Şimdi Ara

Creeps KAsa Modum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
6.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de balkonda yapmıştım ama 10 dk sonra bi baktım bütün yerler ve duvarlar simsiyah. Uçuo bu bu spreyim tozları
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Ben de balkonda yapmıştım ama 10 dk sonra bi baktım bütün yerler ve duvarlar simsiyah. Uçuo bu bu spreyim tozları

bu tür sprey boya işlerini mutlaka tamamen kapalı mekanlarda yaparsanız daha iyi olur...
    çünkü açık ortamlarda yapılan boyaların tozu sağa sola uçar ve yüzey tam anlamıyla dengeli boyanamaz!
    ayrıca: açık hava ortamda yapılan boya esnasında havada gezen tüyler vesayre vesayre yabancı uçuşan tozlar boyanacak yüzeyin üstüne yapışır kalır ki boya kuruduktan sonra yüzeyin üstü istenildiği gibi orjinal boyanmış gibi asla durmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 26 Nisan 2007; 3:05:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Ben de balkonda yapmıştım ama 10 dk sonra bi baktım bütün yerler ve duvarlar simsiyah. Uçuo bu bu spreyim tozları

bu tür sprey boya işlerini mutlaka tamamen kapalı mekanlarda yaparsanız daha iyi olur...
    çünkü açık ortamlarda yapılan boyaların tozu sağa sola uçar ve yüzey tam anlamıyla dengeli boyanamaz!
    ayrıca: açık hava ortamda yapılan boya esnasında havada gezen tüyler vesayre vesayre yabancı uçuşan tozlar boyanacak yüzeyin üstüne yapışır kalır ki boya kuruduktan sonra yüzeyin üstü istenildiği gibi orjinal boyanmış gibi asla durmaz

evet haklısın malesef kapalı alanda boyama imkanımız yoktu. neyseki çok fazla toz uçupta konmadı. ama bi kere sinek kondu ve kaldı delirecektim :D elimle almak zorunda kaldım ve 1 kat daha boya attık anakartın arka aparatı için..

• Arkadaşım süper olmuş, elinize sağlık.. Siyah ve turuncu harika olmuş..
    Bence bu kadar ışıklandırma yeter..Fazlası pavyona çeviriyor kasayı..
    Saygılar..
  • güzel olmuş eline saglık
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMFİBİ

Arkadaşım süper olmuş, elinize sağlık.. Siyah ve turuncu harika olmuş..
    Bence bu kadar ışıklandırma yeter..Fazlası pavyona çeviriyor kasayı..
    Saygılar..

saolasın beğendiinize sevindim..

bende eskiden fazla ışık pavyon gibi oluyor derdim ama herkez az az değince banaada az gözükmeye başladı.. ondan bir tane uv almak istiyorum.
  • calısma cok hos.. ayrıca sormak ıstedıgım su sogutma sıstem tamamı ne kadara patladı?
  • kablolar o kadar güzel saklanmış ki. hayran kalmamak elde değil. oldukça sade ve bir o kadar şık bir mod daha doğrusu derleme olmuş. parlak siyah çok şık durmuş. turuncu fanlar da ayrıca renk katmış. bence başka uv alma. bu renk oldukça ideal olmuş.
  • mukemmel olmuş
    eline sağlık
  • Tüm beğenen arkadaşlara teşekkür ediyorum

@Mithgor başka uv almıyıcam fakat su soğutma sıvı sı için el yapımı UV sıvı yapıcam. böyle ççok daha güzel olucak gibime geliyor

@Haluk33

valla yaklaşık 370YTL civarı tuttu..
  • Super olmuş. İşçilik renk uyumu falan hepsi harika.
  • Hoş Olmuş ;)
  • o delikleri kabloları toplama amacıyla açtınız değil mi? bu arada kasa güzel olmuş zaten ben o kasanın modsuz halini de beğenmişimdir hep
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk18

o delikleri kabloları toplama amacıyla açtınız değil mi? bu arada kasa güzel olmuş zaten ben o kasanın modsuz halini de beğenmişimdir hep

evet kabloları toplamak amacı ile kestik. yoksa kasa çok dağınık oluyor hiç bir şekilde kablolar toplanmıyor
  • O delikler kablolar açısından çok iyi olmuş bende özendim şimdi vallahi :P

Elinize sağlık, güzel iş çıkartmışsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Autumn.

O delikler kablolar açısından çok iyi olmuş bende özendim şimdi vallahi :P

Elinize sağlık, güzel iş çıkartmışsınız

valla kesmessek olmazdı.. kablolar çok kötü duruyordu o görüntüden kurtuldum artık.. çok mutluyum :D
  • çok güsel olmusşlar harbiden bende fanlarımı boyasam acaba böle bişi mümkünmü yani faznları yerinden çıkarabilirmiyim??
  • Bende kasadaki 3 tane fanı sarı uv neon'lu sprey boyayla boyadım taktım
    çokda güzel gözüktü ama ses yapmaya başladı fanlar :(
  • mukemmel olmus kardes yaa elıne saglık butun emeklerıne demıs gercekten :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsnac

çok güsel olmusşlar harbiden bende fanlarımı boyasam acaba böle bişi mümkünmü yani faznları yerinden çıkarabilirmiyim??

evet yapabilirsin arakdaki sticker ı çıkar daha sonra orada yuvarlar fanı tutan bişi olucka onu çkart sonra fan eline geliyor ztn..

@superguezmer

saolasın ;)

@myristate

belkide boya akma yapmıştır bir kontrol et istersn
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.