Şimdi Ara

Creeps KAsa Modum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
6.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet elinize sağlık gerçekten mükemmel olmuş..fakat mod tamamen bittikten sonra içini komple fotosunu koysaydın sırf içini çekmişsin masanda nasıl durmuş soğutman tam olarak nerde onlarıda gösterseydin iyi olurdu
  • çok güzel duruyor tebrikler ama o su sogutmadaki kutu biraz işi bozuyor keşke kasanın içinde yer olsaydı oraya alırdın?
  • Biraz uğraştan sonra fanın içine akan boyayı temizledim eskisinden temiz güzel ve sessiz oldu...

Creeps KAsa Modum
  • ÇOK BAŞARILI Bİİ ÇALIŞMA OLMUŞ ELİNE SAĞLIK GÜZEL BOYAMIŞSIN KASAYI BRAVOO
  • kasada nerdeyse kablo görmüyorum.bütün işçilik güzel gerçekten ama şu kablo yığınını aşmanız en güzel çalışma olmuş.tebrik ederim
  • Eline sağlık.Güzel iş çıkartmıssın:D
  • guzel calısma bu camllı kapagı nasıl elde edecez yardımcı olursan sevınırım benımde ıcımde kıprastı modıfıye olmaz bole bırsey bende yaparım derım dedım sımdıden saol
  • sıvı sogutma ıcın kosulları zorluyorum sanırım forum un en ekonomık sıstemı benımkı olucak.. pompa akvaryum pompasından bozma bıseyler ayarladım.. boru uv duyarlı buldum.. blok sanayi de dokturucem/ikinci el alıcam... fakat bı turlu radyator bulamıyorum.. acıkcası 10 larca lira verıp hazır radyator almak da ıstemıyorum.. su sogutma ıcın bulabılecegım radyator nerede olur?
  • çok güzel olmuş ama ışığı artırıp su deposunuda çire alırsan iyi olur içeri sığmazasa yeni yap yada al ama o kasa üstü parlaklığı mükemmel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atrinn

Bu gün baran(Rockford Fosgate) arkadaşımla boyalarımızı alıp işe giriştik.. Geçen haftadan herşeyi kararlaştırıp bu gün saat 12 de bizde buluştuk ve söküm işine başladık.

Kullandığımız Malzemeler

3 Tane Parlak Siyah Sprey Boya
    1 Tane UV Turuncu Sprey Boya
    Yan için Siyah Plexy
    Kesici Aletler
    2litre Cola
    2 tane yarım ekmek köft
    e :lol:

fotograflara baktim ve cok hosuma gitti calismaniz.
    ayni mercedes arabasini boyadiniz gibi görüntü verdi, tebrikler helal olsun vallahi yakinda bizim türk gencleri yeni bir ISLEMCI cikarir bu gidisle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrabzonReady -- 16 Haziran 2007; 19:34:55 >

• aga harika yapmışsın fanlar çok güzel olmuş eline sağlık
  • oncelikke ellerinize saglık arkadaslar mukemmel islik ve emek sonucunda harika olmus boyası ve kablo toplanması.

sormak istedigim birsey var siyah ve turuncu boyanın markaları ve modelleri nedir? kasa ici siyah feci olmus butunlemelerden sonra bende bi girisim
  • güzel ve özenli bir çalışma olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haluk33

sıvı sogutma ıcın kosulları zorluyorum sanırım forum un en ekonomık sıstemı benımkı olucak.. pompa akvaryum pompasından bozma bıseyler ayarladım.. boru uv duyarlı buldum.. blok sanayi de dokturucem/ikinci el alıcam... fakat bı turlu radyator bulamıyorum.. acıkcası 10 larca lira verıp hazır radyator almak da ıstemıyorum.. su sogutma ıcın bulabılecegım radyator nerede olur?

Tofaş kalorifer Radyatörü bide üstüne 2 adet 120 mm fan tamam işte
  • Fanları nasıl çıkarttın acaba ?? süper bir çalışma olmuş eline sağlık
  • eline sağlık
  • çok güzel olmuş kardeş su soğutma bloğun amd uyumlumu yoksa sadece intel uyumlu bir blok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atl5102 -- 12 Temmuz 2007; 18:58:24 >
  • gerçekten çok güzel olmus
    ellerine saglik
    mavi ve turuncu da çok yakismis

bi sorum olcak ben nie resimleri diilde sadece url leri görüorum
    yanitlarsaniz sevinirim
  • arkadaşım tebrikler çok güzel bi çalışma olmuş

ve birşey sormak istiyorum işlemci ısısı nasıl? 240mmx80mm lik radyatör kullanmışsın galiba ve 3tane de fan koymuşsun ve sadece işlemciye uygulamışsın merak ettim
  • MAAANNYAKKKKKKKKKKKKKKKK OLMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.