süper olmuş gerçekten bende istiyorum böyle ama benim kasaya olmaz
Süper olmuş böyle bi mod yapınca en güzel yani işin bitince karşısına geçip bütün kasılmış eklemlerini gererek 'oldu' demektir
Çok güzel gözüküyor.
R%enk uyumu güzel olmuş kardeş
Güzel bir çalışma olmuş arkadaş gercekten hele arkadaki fanlar güzel boyanmışlar çokda güzel duruyorlar
3 yıl önceki mod nasıl da hortlamış!
Vaay be! Cidden harika bir çalışma olmuş. Baya bi emek harcamışsınız ama bence sonuna kadar değmiştir bu emeğe. Ayrıca turuncu-siyah birbirine güzel uyum sağlamış.
quote:
Orijinalden alıntı: cellathkn
Vaay be! Cidden harika bir çalışma olmuş. Baya bi emek harcamışsınız ama bence sonuna kadar değmiştir bu emeğe. Ayrıca turuncu-siyah birbirine güzel uyum sağlamış.
o kasa şimdiye çoktan hurdaya çıkmıştır 3 sene olmuş yapılalı
Güzel bir çalışma Tebrikler
çok güzel olmuş eline sağlık keşke su sogutmayı kasayla butun yapsaydın yuvarlak fanus tavsıye ederım hem ucuz hem yer kaplamıyor plexıde koyabılırsın bunun sayesınde
ilk hali neydi öle kablolardan sistem gözükmüodu şimdide nerdeyse kablolar yok iyi çalışma olmuş eline sağlık
Çok güzel olmuş. Gerçekten özenle yaptığınız çok belli oluyor. Kasa'nın boyası çok etkileyici olmuş. Ellerine sağlık..
Kasanız güzel olmuş, Yalnız keşke o kestiğiniz delikleri düzeltseymişisniz. Bana göre çok kötü duruyorlar.
iŞÇİLİK SPR KASAYA SÖYLEYECEK SÖZ BULAMIYORUM SPR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme