görecez bakalım ne kadar beceriklisin orticim ,senin elinden olsun taştan olsun pasta
edit:sen taş olayını fazla ciddiye alma
doğum günün kutlu olsun crema
quote:
Orjinalden alıntı: crema
@çaaari
görecez bakalım ne kadar beceriklisin orticim ,senin elinden olsun taştan olsun pasta
edit:sen taş olayını fazla ciddiye alma
ok sen gel ben sana yapacam sös
@beatles
çok teşekkür ederim
@poti
teşekkür ederim bitanem
@bozkır çok teşekkür ederim güzel dileklerin için,yakında hemşo olacaz belirtmeden edemedim
quote:
@bozkır çok teşekkür ederim güzel dileklerin için,yakında hemşo olacaz belirtmeden edemedim
ooo hemşo nbr ya
apla bozkıra yada konyaya gelin mi geleceksin
quote:
Orjinalden alıntı: Bozkır
quote:
ooo hemşo nbr ya
apla bozkıra yada konyaya gelin mi geleceksin
yok yahu okul bitti işe başlıcam , daha evlenmek için erken
bozkıra gelmiyorum ,konyaya geleceğim ablacım
doğum günün kutlu olsun.
[Deleted by Admins]
crema hacuum Allah sana hep mutlu olacağın hayırlı bir ömür nasip eylesin. hiç bir zaman kötü günler görme diyecem ama çok çocuksu olur. Çünkü her insaoğlu kötü gün görür bu yüzden göreceğin kötü günleri en az üzülerek atlatmanı dilerim. Allah sana kaldıramayacağın yük vermesin. Yaşın ilerlediği zaman şöle dönüp arkana baktığında keşke şunu da yapsaydım demiyeceğin bir ömür versin Doğum günün kutlu olsun. Nice senelere ...
Bütün sevdiklerinle beraber mutlu huzurlu bir ömür diliyorum.Doğum günün kutlu olsun cremacım
dogum gününüz kutlu olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Fixed
bu günü tarihe geçecem
Tekrar doğum günün kutlu olsun apla..
Mutlu Yıllar
crema Ben PAsta İstiyom Ya
Adres Versem Kargo İle Yollarsn Dimi?
ben sanki buraya mesaj attım ve bu mesaj sanki patroon doğum günü kutlu olsun diye başlıyorduu