quote:Orijinalden alıntı: Hover_CraftNice Senelere Hep Mutlu Olman Dilegiyle Muttllu yıllar @biruzec teşekkür ederim bitanem @hovercraft hofer teşekkür ederim nam
quote:Orijinalden alıntı: Hover_CraftNice Senelere Hep Mutlu Olman Dilegiyle Muttllu yıllar ortim nice yıllara Allah sağlıklı ve sevdiklerinle beraber nice uzuuuun yıllar nasip etsin
quote:Orijinalden alıntı: çaaariortim nice yıllara Allah sağlıklı ve sevdiklerinle beraber nice uzuuuun yıllar nasip etsin Alıntıları Göster NİCE SENELERE CANIM ABLAM !! YAW BU TOPİC BENİM AKLIMDAYDI
quote:Orijinalden alıntı: çaaariortim nice yıllara Allah sağlıklı ve sevdiklerinle beraber nice uzuuuun yıllar nasip etsin Alıntıları Göster cremam nice yıllara canımmm
quote:Orijinalden alıntı: çaaariortim nice yıllara Allah sağlıklı ve sevdiklerinle beraber nice uzuuuun yıllar nasip etsin Alıntıları Göster doğum günün kutlu olsun nice senelere
quote:Orijinalden alıntı: çaaariortim nice yıllara Allah sağlıklı ve sevdiklerinle beraber nice uzuuuun yıllar nasip etsin Alıntıları Göster d. günün kutlu olsun crema nice güzel ve mutlu yıllar geçirmen dileğiyle...
quote:Orijinalden alıntı: Déstinyd. günün kutlu olsun crema nice güzel ve mutlu yıllar geçirmen dileğiyle... Alıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: HaDeSNİCE SENELERE CANIM ABLAM !! YAW BU TOPİC BENİM AKLIMDAYDI Alıntıları Göster Poti ye söylediğimin aynısından. + Nice mutlu senelere....
quote:Orijinalden alıntı: akarasPoti ye söylediğimin aynısından. + Nice mutlu senelere....Alıntıları Göster Doğumgünün kutlu olsun,nice mutlu senelere...
quote:Orijinalden alıntı: akarasPoti ye söylediğimin aynısından. + Nice mutlu senelere....Alıntıları Göster Mutlu yillar
quote:Orijinalden alıntı: çaaariortim nice yıllara Allah sağlıklı ve sevdiklerinle beraber nice uzuuuun yıllar nasip etsin Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: çaaari ortim nice yıllara Allah sağlıklı ve sevdiklerinle beraber nice uzuuuun yıllar nasip etsin ortimm o ne güzel pastaydı öyle yemiş kadar oldum,yalnız ankaraya gelirsem aynısından isterim
quote:Orijinalden alıntı: HaDeSNİCE SENELERE CANIM ABLAM !! YAW BU TOPİC BENİM AKLIMDAYDI Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: HaDeS NİCE SENELERE CANIM ABLAM !! YAW BU TOPİC BENİM AKLIMDAYDI Hadesim bitanecik kardeşim , aklında olduğunu biliyorum zaten :Ş urfa kebap mı o , süper görünüyo
quote:Orijinalden alıntı: cremaquote:Orjinalden alıntı: HaDeS NİCE SENELERE CANIM ABLAM !! YAW BU TOPİC BENİM AKLIMDAYDI Hadesim bitanecik kardeşim , aklında olduğunu biliyorum zaten :Ş urfa kebap mı o , süper görünüyo Alıntıları Göster crema doğum günün kutlu olsun
quote:Orijinalden alıntı: cremaquote:Orjinalden alıntı: çaaari ortim nice yıllara Allah sağlıklı ve sevdiklerinle beraber nice uzuuuun yıllar nasip etsin ortimm o ne güzel pastaydı öyle yemiş kadar oldum,yalnız ankaraya gelirsem aynısından isterim Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: crema ortimm o ne güzel pastaydı öyle yemiş kadar oldum,yalnız ankaraya gelirsem aynısından isterim ohoooo sen gel çok daha güzelini yaparım ben
quote:Orijinalden alıntı: cremaquote:Orjinalden alıntı: HaDeS NİCE SENELERE CANIM ABLAM !! YAW BU TOPİC BENİM AKLIMDAYDI Hadesim bitanecik kardeşim , aklında olduğunu biliyorum zaten :Ş urfa kebap mı o , süper görünüyo Alıntıları Göster @ssm sayın adminim teşekkür ederim ,doğum günü çocuğuyum,benim hiiiç pembe yıldızım olmadı @destiny çok teşekkür ederim kalbi güzel arkadaşım @akaras teşekkür ederim bilmukabele @vanilin ne diyeceğimi bilemiyorum çok sağol @desertrose yaşlandım yahu ,balonları görünce genç hissettim kendimi @sonix pasta için sağol arkadaşım,sponsorlarımız saolsun
quote:Orijinalden alıntı: crema@ssm sayın adminim teşekkür ederim ,doğum günü çocuğuyum,benim hiiiç pembe yıldızım olmadı @destiny çok teşekkür ederim kalbi güzel arkadaşım @akaras teşekkür ederim bilmukabele @vanilin ne diyeceğimi bilemiyorum çok sağol @desertrose yaşlandım yahu ,balonları görünce genç hissettim kendimi @sonix pasta için sağol arkadaşım,sponsorlarımız saolsun Alıntıları Göster dogum gunun kutluolsuunn uzun ve mutlu bir omur dilegiyle....
quote:Orijinalden alıntı: -beatles-dogum gunun kutluolsuunn uzun ve mutlu bir omur dilegiyle....Alıntıları Göster gençliğimize dönelim diye aldım balonları
quote:Orijinalden alıntı: -beatles-dogum gunun kutluolsuunn uzun ve mutlu bir omur dilegiyle....Alıntıları Göster iyi ki doğdun güzelim