Doğum günün hiç olmadığı kadar kutlu olsun bana kızgınsın ama sonra affettiririm artık nice güzel senelere, iyi bak kendine
@mevt sen benim için hep anti x olarak kalacaksın aplacım ,çok teşekkürler @saint angel pieriye dé sansım ,güzel dileklerin için teşekkür ederim ,bilmukabele @B.S.S ne diyeceğimi bilemiyorum hacuum benim ,yüreği güzel arkadaşım ,çok sağolasın günümü aydınlattın söz artık kendi ellerimle tatlı yapacam sana @SnipeTR saol hacum @huzunlü çiçeem bidenem çok saol güzel dileklerin için @ salihli çok teşekkür ederim @fixed ne smokelıyon bakim teşekkür ederim kumpiér de sans ım @beckhir ablacımm çok saol ,bu pasta da çok güzelmiş @Come0nßaby.® yollarım tabiii , sen yolla adresini,ama her doğumgünü olandan böyle kargoyla pasta istersen senin kilolar tavan yapacak haberin ola @volkan çook teşekkür ederim , eed kutlamışın ,itiraf ediyorum ben potinin feykiyim şaka bir yana çook saolasın @ciddiadam teşekkür ederim arkadaşım @ TuSuB@sA arkadaşımın hemşosu , çok teşekkür ederim
doğumgünün kutlu olsun crema, nice mutlu, sağlıklı senelere hiçkimsenin doğumgününe palyaço gelmemiş, ama seninkine ben getirdim; hem de istemediğin kadar
quote:Orjinalden alıntı: SaintEagle Doğum günün hiç olmadığı kadar kutlu olsun bana kızgınsın ama sonra affettiririm artık nice güzel senelere, iyi bak kendine Ben sana kızmadım Saintciim ,sınavın güzel geçsin yeter bana , çok teşekkür ederim @ İntangiblegirl Canım benim çok sağol , asayiş berkemal mi oralarda @ Nakkas Çok teşekkür ederim
quote:Orjinalden alıntı: küçük_bezelye doğumgünün kutlu olsun crema, nice mutlu, sağlıklı senelere /> hiçkimsenin doğumgününe palyaço gelmemiş, ama seninkine ben getirdim; hem de istemediğin kadar /> benim tatlı little peam çok teşekkür ederim palyaçolar için ,çok mutlu ettin beni ,çook sağol puccaların kadar sevimli bunlarda
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig /> MUTLU YILLAR CREMAAA çok teşekkür ederim ablacım ,çok sağol @ intangible girl sevindim adına ,keşke az daha kalsaydın o zaman
ne kadar çok ikizler burcu varmış ya.. ben de hiç yok diye üzülürdüm :) doğum günün kutlu olsun Crema. nasıl gidiyo sinema oyunu?
quote:Orjinalden alıntı: WoraZ ne kadar çok ikizler burcu varmış ya.. ben de hiç yok diye üzülürdüm :) doğum günün kutlu olsun Crema. nasıl gidiyo sinema oyunu? WoraZcıım sağolasın , sende ikizlerdin dimi Sinema oyunu mu ,birazda başkaları bilsin diye ara verdim ben :P
-beyfendi? -alla.gif -hanfendi mi demeliydim? -e galiba -tamam dayı bundan sonra hanfendi derim... -alla.gif -bacım mı deseydim? crema doğum günün kutlu olsun...nice mutlu ve huzurlu senelere...
nacful tamam bundan sonra bana dayı diyebilersin üüüü,silmemişte çok teşekkür ederim , çok sağol dileklerin için
quote:Orjinalden alıntı: crema quote:Orjinalden alıntı: WoraZ ne kadar çok ikizler burcu varmış ya.. ben de hiç yok diye üzülürdüm :) doğum günün kutlu olsun Crema. nasıl gidiyo sinema oyunu? WoraZcıım sağolasın , sende ikizlerdin dimi Sinema oyunu mu ,birazda başkaları bilsin diye ara verdim ben :P fazla kişilikli insanlarız biz, ikizleriz :) tekrar kutlu olsun..
quote:Orjinalden alıntı: Fixed crema kusura bakma bilmiyodum yoksa hedaye alırdım.Konuşmayla idare et:) Hedaye medaye istemem ,dün gerçekten çok güzel bir gün geçirdim sayenizde @WoraZ