Şimdi Ara

Crim oldum(PK)nasıl geçircem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda kırmızıyım nasıl geçirebilirim...

• ya senin levelinle aynı moblar kescen asagı olursa karma n yavas duser yada leveli senden yuksek birini kescen
  • character statusu(alt+c) aç altta karma yazar eğer pkysan karma 0'dan fazladır.. neyse hemen konuya gireyim; karmayı tekrar 0 yapman gerekiyor bunuda yaratık öldürerek gerçekleştirebilirsin ama dikkat et yaratıklar sana yakın levelde olması lazım yoksa karma dusurmez düşük levelli yaratıklar nasıl exp vermiyorsa karmada düşürmez. iyi şanslar

not:'düşük levelli' derken senin levelinden düşük anlamında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 30 Mayıs 2006; 21:06:30 >
  • Teşekkürler... bu pk lık zor ama zevkli bi elf vilage ye gittim 5-6 ezik geldi pk yım die hepsini kestim bi tane 45 mage wardı onu kestim gaza geldim ama benim acil normale dönmem lazım...
  • geçmiş olsun

zor bir iş yapmişssin tanidiklerin varsa cagir gelsinler lvl 45 i kestigine gorre senin lvl baya var

senin elf villagede o karmayi bitirmen bilmem kac gununu alirrrrrrrrrrrrrrrrr

bende lvl 66 charla benim diger karakteri kesen birini kesmiştim giranin oralarda tek kişi ama benim pkligimi silmem için 200 dden fazla yaratik kesmem gerekiyordu dusun karma 1 er 1 er azaliyordu gittim kuytu bir köseye arkadasimi cagirdim geldi kesti beni hiç yoktan setim filan gitmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 30 Mayıs 2006; 21:23:21 >
  • Bende öle yapmayı düşünüyorum başka türlü olmaz gibi geliyor.Sen titan mı oynuyorsun?
  • Bende öle yapmayı düşünüyorum başka türlü olmaz gibi geliyor.Sen titan mı oynuyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bugün death pass da oldum yine :) maxi die bi arkadaş çağırdı türk ona karışmış evolar . Gittik vurduk geri vurmadılar sinirlendim pk oldum xD sonra 2 dak. öldüm bishop res attı geçirdik oldu bitti maşallah :) pk yıda 80 yapmış olduk :) pvp de 400 xD Titanda oynayanlar her zaman çağırın gelirim :) isterlerse karışanlar 100 kişi olsun çağırın 100 kişi bende alim gelim :) ReX2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $tyle -- 30 Mayıs 2006; 22:04:27 >
  • Rex2 baba sizin clana alabiliyormusunuz 46 adam yeni bi ezik kasıyorum boşuna lvl 65 adamı crim yaptık onun yüzünden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.