Şimdi Ara

Cris ( ANA KONU ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
13.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esadfb

Meireles'i fazla büyütmeyin derim ben. İyi oyuncu ona lafım yok ama, biz çilek transferini yapamadık diye sizin sanki Meireles transferi, başkanın "çilek" tarifine uyacak kalitede biri gibi göstermeniz komik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

puyol 34 barcelona
    lucio 34 juventus
    samuel 34 inter
    zanetti 39 inter
    carvalho 34 real madrid

Ulan her konuya da bunu yazın...

Zaten Cris'de bunların kalitesinde bi adam. O yüzden yaşın hiç önemi yok

Dünya futboluna savunma dersi vermiş isimleri yazıp, Cris'i övmeye çalışıyorlar ya, komik mi desem? trajik mi desem?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

bir kerede kötü transfe4r yaptığını kabullensin şu gsliler hamiti alırlar oba kral oba uefayı alırız 1 sene sonra futbolu bırakır eleman umut bağlamayın iş yapmaz

sen git mccgegor batuhan ve diğer transferlerine bak. hamit dediğin adam en yetenekli türk futbolcular arasında ilk 5 e girer.

Eski zamanda yaptığı şeylere göremi değerlendireceğiz transferleri.Gidin maradonayı falan alın nasılsa en iyi oyunculardandı.Hamit'in nasıl oynadığını gördük kaç maçta . Yok formu yok açılr.Adam hiç antreman yapmıyormu ?

formsuzluk diye birşey duydun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

quote:

Orijinalden alıntı: U.S.

quote:

Öğlen Eskişehir'li Diego diyorlardı umarım buda kolpadır..

onu biraz zor alırsınız CRİS iyidir iyi
    Yukardaki cümleyi bir oku,sonra yine oku.Anlamadıysan anlayana kadar okuyuver bi zahmet.

diego yu beyenmeyene gel ya cris.in oyunu nu görünce kolpa dediğini mumla arayacaksın melo dan da beter kavgacı bi adam aldınız futbol onun için artık ikinci plhttp://skorer.milliyet.com.tr/g-saray-a-satildigini-duyunca-/galatasaray/detay/1591109/default.htman ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yukardaki cümleyi bir oku,sonra yine oku.Anlamadıysan anlayana kadar okuyuver bi zahmet.

diego yu beyenmeyene gel ya cris.in oyunu nu görünce kolpa dediğini mumla arayacaksın melo dan da beter kavgacı bi adam aldınız futbol onun için artık ikinci plhttp://skorer.milliyet.com.tr/g-saray-a-satildigini-duyunca-/galatasaray/detay/1591109/default.htman ...

Yok beceremedin sen.Olmuyor yani.Bütün forum anladı sen anlayamadın.Bak yukarda ne demek istenmiş ayrıntılı şekilde anlatayım ben sana;

Dün NTVspor 'da Diego&Galatasaray haberi çıktığında herkesin tepkisi "Diego nerde çıktı be ya" şeklindeydi.Hemen akabinde GSTV'de bu transfer yalanlandı.Sonrasında Cris haberi çıktığında bende yukarıdaki mesajda "Öğlen Eskişehir'li Diego diyorlardı umarım buda kolpadır.." yazdım.Yani Ne Diego'yu kötülediğim,ne de Cris'i övdüğüm bir durum yok ortada..Haber ile alakalı yazılmış bir mesaj fakat diğer mesajları okumak zor geldiği için zıplamışsın hemen.

Ama artık nerden esinlendiysen durumu kendi anlamak istediğin şekilde anlamışsın.Üstüne yetmemiş birde kavgacı vs vs sıvamışsın.Açık açık yazdım sana,takıldığın bir yer varsa başka şekilde anlatayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: cg-TR83

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok beceremedin sen.Olmuyor yani.Bütün forum anladı sen anlayamadın.Bak yukarda ne demek istenmiş ayrıntılı şekilde anlatayım ben sana;

Dün NTVspor 'da Diego&Galatasaray haberi çıktığında herkesin tepkisi "Diego nerde çıktı be ya" şeklindeydi.Hemen akabinde GSTV'de bu transfer yalanlandı.Sonrasında Cris haberi çıktığında bende yukarıdaki mesajda "Öğlen Eskişehir'li Diego diyorlardı umarım buda kolpadır.." yazdım.Yani Ne Diego'yu kötülediğim,ne de Cris'i övdüğüm bir durum yok ortada..Haber ile alakalı yazılmış bir mesaj fakat diğer mesajları okumak zor geldiği için zıplamışsın hemen.

Ama artık nerden esinlendiysen durumu kendi anlamak istediğin şekilde anlamışsın.Üstüne yetmemiş birde kavgacı vs vs sıvamışsın.Açık açık yazdım sana,takıldığın bir yer varsa başka şekilde anlatayım?

Alıntıları Göster
    1 sene idare etsin yeter bizi hatta dönemlikte olr :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nightt2

Alıntıları Göster
    Fatih Hocanin CL tecrübesi ve liderlik özellikleri nedeniyle Crisi istediğini düsünüyorum. Hafta sonu tatilinin olduğu düsünülürse, 1 günde yapilmis, dar opsiyonlarin olduğu bir transfer. Transfer dönemleri bitmis veya sayili günler kalmis takimlar, yedek stoperlerini bile vermezler. Bazi oyuncularinda yüksek kontratlari var. Mexes Milanda yillik 4-4.5 milyon euro aliyor. Lugano PSGde yillik 4.1 milyon euro aliyor. Yanlis hatirlamiyorsam, gecen sezon en cok kazanan PSGli oyuncuydu. Transferlerde maaliyeti ve takim icin dengeyi de düsünmek zorundasiniz. Bizim yönetim bu konuda cok hassas davraniyor.

Fransa Ligini son dönemlerde takip etmiyorum. Crisin son perfonmansini bu nedenle bilmiyorum. Buna ragmen, istatistiklerine baktim. Rennes macinda takimin en iyisi. 2 macta, 9 top kapma,2 interceptions, 1 foul, 2 ofsayt kazanma, 12 top uzaklastirma, 2 calim yeme, 3 sutu bloke etme, 2 foul, 2 sut, 31 uzun topta, 30 isabet. 108 pasta, 97 isabetle yüzde 89.8 pas isabet orani.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightt2

Alıntıları Göster
    Ne çok boş adam varmış la forumda.. Kahvede hiçbirşey bilmeden yorum yapan amcalar bile daha mantıklı konuşuyor buradakilerden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jagaciak24

Fatih Hocanin CL tecrübesi ve liderlik özellikleri nedeniyle Crisi istediğini düsünüyorum. Hafta sonu tatilinin olduğu düsünülürse, 1 günde yapilmis, dar opsiyonlarin olduğu bir transfer. Transfer dönemleri bitmis veya sayili günler kalmis takimlar, yedek stoperlerini bile vermezler. Bazi oyuncularinda yüksek kontratlari var. Mexes Milanda yillik 4-4.5 milyon euro aliyor. Lugano PSGde yillik 4.1 milyon euro aliyor. Yanlis hatirlamiyorsam, gecen sezon en cok kazanan PSGli oyuncuydu. Transferlerde maaliyeti ve takim icin dengeyi de düsünmek zorundasiniz. Bizim yönetim bu konuda cok hassas davraniyor.

Fransa Ligini son dönemlerde takip etmiyorum. Crisin son perfonmansini bu nedenle bilmiyorum. Buna ragmen, istatistiklerine baktim. Rennes macinda takimin en iyisi. 2 macta, 9 top kapma,2 interceptions, 1 foul, 2 ofsayt kazanma, 12 top uzaklastirma, 2 calim yeme, 3 sutu bloke etme, 2 foul, 2 sut, 31 uzun topta, 30 isabet. 108 pasta, 97 isabetle yüzde 89.8 pas isabet orani.

Alıntıları Göster
    yahu yeter baslatmayın tecrübesine.tutturdunuz tecrübe tecrübe.sırf tecrübeli diye adam mı alınır.cris iyi bi oyuncuydu ona lafım yok ama adam yaşlandı , normalde sezon boyu oynayan ligde 30+ maça çıkan ama son iki sezonda liginde 15-20 şer maça çıkan adamı transfer etmek risktir.ujfa saglam cıktı diye bu da saglam cıkacak.

tabi ben adamı yerden yere vurmuyorum.sadece bekledigimden daha kötü transfer yapıldı , CL oynayacak bi üst turları hedefleyen bi takımız , her şey tecrübeyle olmaz kondisyonu üst seviyede max 30-31 yaşında taş gibi bi defans oyuncu alacaksın ki transfer yaptıgına değsin.Toure Chivu olsa 31-33 yaşlara tamam derim ama Cris hem onların seviyesinde değil hem de 35 yaşında.

Bana kalsa Dany-Semih oynamaya devam etsin tecrübe kazansınlar , Cris yedekleri olsun.sonucta birinin yedeği olsun diye ideal seviyede 3 stoper lazım 3. stoper cris yapardım ben olsam.Semih bu sene birkaç hata yaptı ama sezon basında normal bunlar , ikisi de oyununu geliştirir.cris de oynasa çok sırıtmaz heralde ama 35lik adam alacagına al bi genc adam da uzun yıllar hizmet etsin.böyle 1 yıllık alınan oyuncular genelde takım için asılmıyor.sözleşmeye konulan "25+ ilk 11 maç oynaması durumu" en azından mantıklı olmus ama hala Toure diyip , çilek diyip , 35lik Cris'i almak insanda hayal kırıklıgı yaratıyor.

oyuncu güzel çıkabilir ama kimse "taş gibi transfer" yaptık demesin.şu an bi kumar oynadık 35lik adam alarak ama iyi de çıkabilir kötü de , sadece daha riskli olan yolu sectik az para vermek için.umarım iyi oynarsın cris

• quote:

quote:

quote:

Aynen bence de umarım kolpadır (yalanmış bu arada)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

quote:

quote:

quote:

Aynen bence de umarım kolpadır (yalanmış bu arada)

Diego haberi yalan bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Ne çok boş adam varmış la forumda.. Kahvede hiçbirşey bilmeden yorum yapan amcalar bile daha mantıklı konuşuyor buradakilerden..

Alıntıları Göster
    şu adam fenere gelse ne dalga gecerdiniz bir de onu dusunun burda savunuyosunuz ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Orijinalden alıntı: Bolivya

Bu da istatistikleri, bu sezonluk alınmış görünen o ki, nasıl bir adamdır bilmem ama yaş itibari ile sakatlanma riski fazla gibi sanki,

http://www.footballdatabase.eu/football.joueurs..cris.4110.fr.html

İstatistiklere bakarsak oynamayan 2. bir adamınız daha oldu hamitle beraber.Son sene 2 maça çıkmış çok berbat 35 yaşındaki bir oyuncu ancak oynayarak formunun dusmesını yavaşlatır bu adam hiç oynamamış ki
    Sanırım bu seneki en gereksiz transferi olacak gibide hayırlısı Cl de inşallah iyi oynar gerisinde oynamasın

2 maça çıkmış dediğin bu sezon. Geçen sezon 20 maç oynamış adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

puyol 34 barcelona
    lucio 34 juventus
    samuel 34 inter
    zanetti 39 inter
    carvalho 34 real madrid

hay futbol zekanıza.bütün takımı 35lik kur o zaman.bu adamlar bu yaşa kadar büyük takımlarda oyanyabildikleri için kral oyuncular zaten.gidip puyolu alsak kimse hayır demezdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Alıntıları Göster
    fenere transfer olup sanırım hiç bir maçta oynamadan giden bi eleman vardı, o da 35 yaşındaydı da unutmuş fenerliler tarihini :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

şu adam fenere gelse ne dalga gecerdiniz bir de onu dusunun burda savunuyosunuz ama

Alıntıları Göster
    Urfalı da ilk geldiğinde (3 ün 1 i) bir çok kişi burun kıvırdı, sonra herkes oo süper adam dedim. Cris denen adam da urfalı ile aşağı yukarı aynı yaşta ve en az onun kadar tecrübeli. Zaten her ikisinide 6 yıl önce almak imkansızdı. Ve bu adamı almak için para verilmedi, ve 1 milyona oynayacak, artı 1 yıllık. Gönül neler ister ama isterkende mantıklı düşünelim. İyi transfer, hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

fenere transfer olup sanırım hiç bir maçta oynamadan giden bi eleman vardı, o da 35 yaşındaydı da unutmuş fenerliler tarihini :)

Alıntıları Göster
    Bu adamın transferini savunan varsa fanatikten başka bir şey değildir, böyle bir transfer yedek için bile olsa yapılmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

sol beke de Lizarazu'yu aldık mı tamamdır.

orta sahayada arsenalden bergham oh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

sol beke de Lizarazu'yu aldık mı tamamdır.

orta sahayada arsenalden bergham oh

Alıntıları Göster
    Son saniye transferi ne bekliyordunuz pardon ? Cris Ujfalusi kadar katkı verecek bir oyuncu. Fazlasını da verebilir. Abartmayın bu kadar. Şampiyonlar Ligi tozu yutmuş bir adam. Lyon'da 8 yıldır top koşturmuş, her yıl Ş.Ligi oynamış daha ne sayayım. Tutturmuşsunuz 35 yaşında 35 yaşında, sanki adamlar aylardır Cris için uğraşıyordu, 4 yıllık kontrat yaptılar topçuyla. Mecburi yapılmış bir transfer. Bu sene, taş çatlasa seneye de oynar gider zaten.

Gökhan falan oynasın diyenler var onlar ayrı bir komedi, o konuya hiç girmeyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1ABE892

Son saniye transferi ne bekliyordunuz pardon ? Cris Ujfalusi kadar katkı verecek bir oyuncu. Fazlasını da verebilir. Abartmayın bu kadar. Şampiyonlar Ligi tozu yutmuş bir adam. Lyon'da 8 yıldır top koşturmuş, her yıl Ş.Ligi oynamış daha ne sayayım. Tutturmuşsunuz 35 yaşında 35 yaşında, sanki adamlar aylardır Cris için uğraşıyordu, 4 yıllık kontrat yaptılar topçuyla. Mecburi yapılmış bir transfer. Bu sene, taş çatlasa seneye de oynar gider zaten.

Gökhan falan oynasın diyenler var onlar ayrı bir komedi, o konuya hiç girmeyeyim.

Alıntıları Göster
    adam fenerden çok CL maçı oynamış o bile yeter

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.