Şimdi Ara

Cris ( ANA KONU ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
13.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dağılın

quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

sol beke de Lizarazu'yu aldık mı tamamdır.

orta sahayada arsenalden bergham oh

Luis Enrique ? Steve McManaman ? Marc Overmars ?
  • Cris transferini yanlış bulanların acaba futbol bilgileri ne kadar yüksek? Son dkda yapılmış iyi bir transfer Cris.

1- Takım duran toplarda çatur çutur goller yiyordu bunu çözmüş olacağız.
    2- Takımda zaten genç stoperler mevcut. Ujfalusi tecrübesiyle defansın yaptığı küçük hataları kapıyordu.Şimdi sıra Criste.
    3- Crisin oturupta forma giydiği kaç maçını izlediniz çok merak ediyorum.

Takıma ne kadar faydalı olacağını izledikten sonra göreceksiniz.

Gökhan oynasın diyenlere bende hiç girmek istemiyorum:)

Ayrıca Kolo Toure'nin asıl alınmama sebebi Afrika kupasıdır.Adam bir gidecek tam takımın ona ihtiyacı olduğu zamanda 2 ay gelmeyecek. Cris daha iyi oldu bu sene için. Seneye Ömer toprak gelir biter ;)
  • bu transfer kafası ile anca türkiyede ağır aksak bişeyler yaparız , urfalının zaten seneye gitceği kesindi adam biraz erken gitt ama bizimkilerin hiç umrunda değil son anda gidip urfalıdan bile daha yaşlı bir adam bulmayı başardılar , cris ede bişey olsa bülent korkmaz ı geri getirecekler herhalde

cris iyi veya kötü oynar ona lafım yok ama hersene stoper arayıp çilek arayarak geçirilen transfer sezonları mide bulandırıyor artık
  • 7 sayfalık adam mı bu be milletin çenesi açılmış.
    yamaydı yapıldı 1 senelik tecrübeli stoper işte daha ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

sol beke de Lizarazu'yu aldık mı tamamdır.

orta sahayada arsenalden bergham oh

Luis Enrique ? Steve McManaman ? Marc Overmars ?

Forvetede Pele'yi aldık mı ulan varya marsla maç yapsak alırız.

Cris ( ANA KONU )

• geçen yıl kaç maçta oynadı beyler bu adam ???
  • Oh be,banım açıldı.
    Tekrar aranızdayım beyler.

Bunu paylaşmak istedim.admin arkadaşlardan rica ediyorum,silmezlerse eğer bu mesajımı.
  • Cris tecrübeli ve kalitel ibi defans oyuncusu önüne milyon dolarlar koymamışlardır umarım ki değmezdi o kadara, ama eğer bir Semih i düşünürsek( hırslı ama tecrübesiz) iyi bir örnek oyuncu olabilir, bu oyuncunun tecrübelerinden faydalansa Semih kendini 1-2 seviye üste taşıyabilir. Tekyönlü düşünmeyelim transferleri
  • riera, stancu,culio, liverpolldan gelen genc cocuk ismini bile hatırlamıyorum düşünün ve niceleri forumda fan club olusturanlar takip merkezi yaratanlar futbol bilgisini nerden kazandığı belli olmayan yeni yetme arkadaslar nekadar meraklılar bu bos transfer yorumu yapmaya adam hele bi oynasın sonra yorum yapın dany ye bile genc gelecek vadeden dediniz adamın alternatifi olsa kadroya giremicek cris transferi yanlıs mı dogrumu zaman göstericek ama su bir gercekki stopher mevkiinde yas faktörü hem iyi oluyor hemde kotu bunun cokca ornekleri mevcut o yuzden oynamadan yorum yapılması yanlıs olur
  • Adam çok iyi olabilir ama 35 yaşında bitmiş okeye dönüyor. Neyse acele ile günü kurtarmak amacıyla yapılmış bir transfer sonucta HAyırlısı olsun diyelim
  • Saha içine de bir teknik direktör felsefesiyle almışlar.

Şaka bi yana. İdareten düşünülürse, bir an evvel uyum sağlarsa iyi transfer olur.
  • crisi izlemeyen adam burada yaşına bakıp yorum yazıyor ya helal... adam yaşınız kadar futbol oynamış, tecrübeli. cl için alındığı apaçık ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: dean.1995

Oh be,banım açıldı.
    Tekrar aranızdayım beyler.

Bunu paylaşmak istedim.admin arkadaşlardan rica ediyorum,silmezlerse eğer bu mesajımı.

Hoş geldin.
  • Bazı şeyler hiç değişmeyecek... Yine aynı zihniyetteki insanlar, yine aynı tip yorumlar.

Cris bırak maçı, daha antrenmana çıkmamış; yok efendim bu ne biçim transfer, vay efendim adam yaşlı, neymiş böyle transfer mi olur. Ya ne bekliyordunuz? Son gün hatta son 15-20 saat içinde yapılan bir transfer.

Bu zihniyetleri artık değiştirin. Eğer transfer yapılmasa bu sefer de vay efendim neden transfer yapmadınız. Ş.liginde gökhan zan ile mi oynayacağız vs vs.

Eminim hayatında bir kez olsun Cris i izlememiş, dün transferden sonra internette dönen Cris videolarını izleyen bir çok insan vardır. El insaf durun bir adam 3-4 maç oynasın bakalım ne olacak. Kötü mü oynadı,hiç yapılmayacak hata mı yattı. Bu kadar tecrübeli bir adam nasıl olurda böyle olur mu diyorsunuz. Ha o zaman gel foruma içini dök.
  • quote:

Orijinalden alıntı: girye

crisi izlemeyen adam burada yaşına bakıp yorum yazıyor ya helal... adam yaşınız kadar futbol oynamış, tecrübeli. cl için alındığı apaçık ortada

Forumun bazı konularında ki (özellikle futbol konularındaki) en önemli sorun bu zaten. En gıcık durum. Hiç izlemediği ya da çok az izlediği, geçmişini hiç bilmediği futbolcular hakkında atıp tutmaları hakikaten çok ilginç. Yahu neden bahsediyoruz ki brezilya lı Ronaldoyu(Ronaldonun hası,dibi) izlemeyen yaş gruplarındaki insanlar gelip burada nasıl yorumlar yazıyor. Şu an bir anket aç, ya da konu; Cristiano Ronaldo mu yoksa brezilyalı Ronaldo mu diye bak neler yazıyorlar

• yav çok boş konuşan insan var. sanki aylarca bu transfer peşinden koşupta bu adamı aldık. adamla pazartesi öğleden sonra transfer görüşmesine başlanmış, bu demek oluyor ki toure, kjaer gibi oyuncular ya kendileri gelmek istemediler ya da para olarak anlaşılamadı. böyle son günde 2'ye alacağın adamı 5'e alırsın ki hiç gerek yok. hiç yoktan cris iyi olur. ya tutarsa tarzında. olurda iyi bir performans verirse şampiyonlar liginde çok rahatlatır bizi. uyum sağlayamazsa da giden para 1 milyon zaten. 12 saat içinde bundan daha iyi adam bulunabilir mi bilemiyorum üstelik bu sözleşme şartlarında.
  • adam geldi beyler bu arada lakabı polismiş

Cris ( ANA KONU )
  •  Cris ( ANA KONU )
  • şu an tsl in en iyi defans oyuncusudur. mevcut durum için çok akılcı bir çözümdür.
  • bu adam başımıza bela olacak gibi geliyor ama hadi neyse.
    35 yaşında be el insaf
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.