Şimdi Ara

Cris ( ANA KONU ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
13.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayry
    bu adam başımıza bela olacak gibi geliyor ama hadi neyse.
    35 yaşında be el insaf

Urfalı ile hemen hemen aynı yaşta, 8 sezon Lyon'da düzenli olarak forma giymiş, topu topu tek sezonluk anlaşma yapılmış ve üstelik bonservissiz alınmış.

Şu şartlarda bu adamın nesi seni rahatsız ediyor bi zahmet açıklar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

sol beke de Lizarazu'yu aldık mı tamamdır.

orta sahayada arsenalden bergham oh

Luis Enrique ? Steve McManaman ? Marc Overmars ?

Paolo Maldini.
  • beğenmeyenler Rooney'e karşı Gökhan Zan oynasın istiyordu herhalde.
  • Bu adam hakkında atıp tutanlar burada çok kötü olacaklar bu adam faydalı olacak hiç güveniniz yoksa FT ye güvenin o adam boş birisini istemezben bu Crise güveniyorum arkadaş yediğimiz goller belli saçma sapan bu adam engellicek hakim olacaktır
  • keşke rui costa gelseydi
  • Az önce bi arkadaşımın amcoğlusunun yeğeninin kayınpederinin dünürü aradı ve mutlu haberi sizlerle paylaşmamı istedi. Robert Pirès uçaktaymış beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiKaze

quote:

Orijinalden alıntı: hayry
    bu adam başımıza bela olacak gibi geliyor ama hadi neyse.
    35 yaşında be el insaf

Urfalı ile hemen hemen aynı yaşta, 8 sezon Lyon'da düzenli olarak forma giymiş, topu topu tek sezonluk anlaşma yapılmış ve üstelik bonservissiz alınmış.

Şu şartlarda bu adamın nesi seni rahatsız ediyor bi zahmet açıklar mısın?

Zahmet edip aciklayamam niye seni rahatsiz etti anlayamdimda zaten nese tartismaya girme gozunu seviym

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin bu Cris bana Baki Mercimek'i hatirlatiyor :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acele etmeyin, koca manchester united vakti zamanında premier lig gibi yüksek tempolu bir ligde ve şampiyonlar liginde oynatmak için 37 sindeki laurent blanc ı transfer etmişti. Biz yaşlı futbolcuların defansı kaldıramayacağını düşünüyoruz da koca sir alex ferguson bilmiyor mu ? Cris in durumu hakkında hiçbir bilgim yok ve şunu biliyorum ki forumda sadece yaşına dair eleştiride bulunanlarda fiziki durumundan bi haberler.. Bekleyip görmek lazım hele adam bir kaç maça çıksın defolarını, iyi yanlarını görelim ondan sonra birkaç çift laf edelim sözlük tabiriyle konuşmak gerekirse "vurmayın öldü"
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksenophanes

Acele etmeyin, koca manchester united vakti zamanında premier lig gibi yüksek tempolu bir ligde ve şampiyonlar liginde oynatmak için 37 sindeki laurent blanc ı transfer etmişti. Biz yaşlı futbolcuların defansı kaldıramayacağını düşünüyoruz da koca sir alex ferguson bilmiyor mu ? Cris in durumu hakkında hiçbir bilgim yok ve şunu biliyorum ki forumda sadece yaşına dair eleştiride bulunanlarda fiziki durumundan bi haberler.. Bekleyip görmek lazım hele adam bir kaç maça çıksın defolarını, iyi yanlarını görelim ondan sonra birkaç çift laf edelim sözlük tabiriyle konuşmak gerekirse "vurmayın öldü"

h.g harun abi

• quote:

Orijinalden alıntı: marxx

şu an tsl in en iyi defans oyuncusudur. mevcut durum için çok akılcı bir çözümdür.

Bu yorum arada kaynamış

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

şu an tsl in en iyi defans oyuncusudur. mevcut durum için çok akılcı bir çözümdür.

Bu yorum arada kaynamış

/>

Beyinlisin masaallah.

• Galatasaray bu sene kırılan bir oyuncu almış. Cris. Cris 35 yaşında. Lyon da bunu farketmiş ve bırakmış. Cris in durağı Galatasaray olmamalıydı. Daha alt düzeydeki liglerde devam etmeliydi yoluna. Bu tarz bir oyuncu alırsanız böyle ödersiniz bedelini. Uğur Meleke

Bugün oynanan maçtan sonra bu yorumu yaptı Uğur Meleke. Çok doğru konuştu. Benim de yazacaklarım var.

Normalde böyle bir yorumda asla bulunmam. Fakat bunu yapmam gerekiyor. Bu konuda kendini futbol uleması zannedip aslında futbol fukarası olan birçok kişi mevcut. Objektiflikle uzaktan yakından alakası olmayan çokça kişi mevcut. Kim onlar? Cris transferini beğenmeyenlere, Cris transferini yanlış bulanlara laf atmaya kalkanlar. Birşey biliyormuş gibi karşı tarafın fikrine saygı göstermeden onlara sataşanlar.

Bu transfer yanlış bir transfer. Çok kötü bir tercih olduğu apaçık ortada. Çok kötü bir oyuncu mu? Tabiki değil. Fakat şu anda iyi bir futbolcu da değil. Transferi de çok yanlış bir transferdir. Bu forumda sadece Galatasaray maçlarını ve birkaç Avrupa maçını izleyen, arada sırada kupon yapan, futbol oyunlarıyla yatıp kalkan kesim yok. Zamanının büyük bir kısmını futbola adamış kişilerde mevcut. Gününün yarısını maç izlemeye ayıran kişiler de mevcut. Bazıları yorum yazmıyor, sadece okuyor. Arada sırada. Bazıları misafir. Bazıları da düzgün bir şekilde yorum yapıyor.

Fakat objektiflikten nasbini alamamış, gözünü fanatiklik hırsı bürümüş kesimin olumsuz yorumlara, daha doğrusu eleştirilere tahammülü yok. Yapıştırıyor hemen hakarete varan cevapları. Yok kaç kere izlediniz de yorum yapıyorsunuz. Yok daha maç oynamadı. Cris transferini yanlış bulanların acaba futbol bilgileri ne kadar yüksek? gibi saçma saçma yorumlar.

Demek ki izlemişiz, o sebeple yorum yapmışız. Durum da ortada.

Adam gibi yorum yapanlara hiç bir sözüm yok. Galatasaray taraftarı bir kardeşim bu transferi beğenmiş, yerinde bulmuş. Düzgünce yorumunu yapmış. Ben ümitliyim, katkı sağlayacaktır demiş. Ne de güzel yorum yapmış. Yanılır yanılmaz. Futbol bu. Biz de yanıldık bazı konularda. İnsanız sonuçta. Ben de yanılabilirim.

Benim lafım olumsuz eleştirilere katlanamayan fanatik kesime. Bazıları akıllanmıyorda. Eleştiri yapıyorsun. Fanatik olan buna katlanamayıp Önce "Hele bir izle öyle yorum yap." " Hayatında kaç kere izledin." gibi yorumlar yapıyor. Halbuki adam oyuncuyu önceki takımında zaten izlemiş, ona göre yorumunu yapmış.

Daha sonra sezon sonu geliyor. İzleyipte eleştiri de bulunan adam haklı çıkıyor. Bu seferde fanatik kesim gelip "yav he he" " sen de zaten şundan daha iyi biliyorsun." " git sen yönet" gibi kapasitesini belli eden yorumlarda bulunuyor.

Şu konudaki yorumları baştan sona okuyan kişiler ne demek istediğimi tam olarak anlayabilir.

Aslında bunları şuan yazmayacaktım. Fakat Uğur Meleke nin söyledikleri duyunca paylaşmak istedim. Kendi fikirlerimi de ekleyerek.

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Son saniye transferi ne bekliyordunuz pardon ? Cris Ujfalusi kadar katkı verecek bir oyuncu. Fazlasını da verebilir. Abartmayın bu kadar. Şampiyonlar Ligi tozu yutmuş bir adam. Lyon'da 8 yıldır top koşturmuş, her yıl Ş.Ligi oynamış daha ne sayayım. Tutturmuşsunuz 35 yaşında 35 yaşında, sanki adamlar aylardır Cris için uğraşıyordu, 4 yıllık kontrat yaptılar topçuyla. Mecburi yapılmış bir transfer. Bu sene, taş çatlasa seneye de oynar gider zaten.

Gökhan falan oynasın diyenler var onlar ayrı bir komedi, o konuya hiç girmeyeyim.

Bu Çok kötü fail olmuş
  • Ş.Ligi tozu yutarken fazla kaçırmış kafa yapmış adamda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

Bu yorum arada kaynamış

/>

Beyinlisin masaallah.

Senden zeki olduguna galatasarayli arkadaslarimizin da katildigini dusunuyoruz

Cris , escude , bilica , bu adamlar 2.lig topcusu artik.

• Bir up çekelim bakalım
  • Beni hedef göstereceklere tekrar yorum yazmamyımda aşağıda ki konuda yorumumu okuyabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_69844502/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.