Bildirim
Cristiano Ronaldo'dan Zidane'a ağır küfür (2. sayfa)
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bu Zidane kendini ne sanıyor la -
Ben Çok koyu Realliyim bizde aile geleneğidir Real MAdridli olmak sizde nedir Zidane formaları ile büyüdük biz
Zidane benzemayı kayrıyor diyecek kafadasın Türk zihniyeti sanıyosun heryeri sen fazla fatih terim izlemişsin -
Kafa at ve efsane ol zidane
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Değil senelik 30 40 senelik 100 gol atsan bile teknik direktör kararına saygı duyacaksın. Hayır teknik direktör dediğimiz isimde Zidane gibi ismi hiçbir zaman unutulmayacak bir yıldız. Yönetim ve taraftar her zaman Zidane'ın arkasındadır ( Buradaki çakma Madrid taraftarlarından bahsetmiyorum ) Bu olay iyice ayyuka çıkarsa Ronaldo sezonun yarısında gönderilir. Çünkü yaptığı bir terbiyesizlik kolay kolay affedilecek bir durum değil. Kendisini çalışkanlığından dolayı severdim ama karakter olarak daha çok çalışması lazımmış. -
Messicik tayfası doluşmuş, hala sidik yarışına giriyorlar birde. Kimin neyi kanıtladığı belli, ona göre konuşun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ronaldo, Zidane ve messiden zaten iyi oyuncu.
quote:
Orijinalden alıntı: Shinku
quote:
Orijinalden alıntı: KGokturk
Ronaldo kendini Zidane'dan büyük sanıyor galiba.Kadro dışı kalsa değişecek tek şey real'in bir sezonda attığı gol 3-5 kadar azalır hala sekil yapıyor.Ne zidane kadar büyük oyuncu ne de Messi kadar vazgeçilmez.Ronaldo git gide sıradanlasiyor.
3-5 gol ? bu adamın her sezon 50-60 golü var kafadan. 20'de assisti vardır
ayrıca bu Ronaldo'yu küçümseme mentalitesi nedir anlamıyorum. Ronaldo ve Messi'nin ulaştığı rakamlara ulaşabilen yok dünyada. Hiç bir futbolcu Ronaldo ve Messi kadar dominant oynamadı. Bu iki futbolcu gelmiş geçmiş en iyi oyuncular listesinde ilk 2'dedir bana göre. Şimdi kimse gelipte sen Maradona'yı Pele'yi izledin mi demesin günümüz futbolu o zamanın futbolundan çok daha zor
İyi de ceza sahasından çıkmıyor ki.Büyük futbolcu olmak sadece ceza sahasının içinde durup gol atmaksa,dediğin doğru ronaldo büyük topçu.Büyük topçu kendinden çok takımı oynatır.Ronaldo beyimizin herhangi bir arkadaşının performansına etki ettiğini gördüğümüzü sanmıyorum.Oyundan çıkınca somurtur,gol atınca tek basina sevinir başkası gol atınca sevinmez bile ve hatta kendisine pas verilmeyince bağırır çağırır.
Bir arkadaş 'messiyi ronaldoyla kıyaslamak messiye hakarettir' demişti aylar önce,aklıma o geldi.Hatta ronaldo seviniyordur messiyle kıyaslamasından ötürü.Ronaldoyu Neymarla falan kıyaslamak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Ronaldo kendini Zidane'dan büyük sanıyor galiba.Kadro dışı kalsa değişecek tek şey real'in bir sezonda attığı gol 3-5 kadar azalır hala sekil yapıyor.Ne zidane kadar büyük oyuncu ne de Messi kadar vazgeçilmez.Ronaldo git gide sıradanlasiyor.
ayrıca bu Ronaldo'yu küçümseme mentalitesi nedir anlamıyorum. Ronaldo ve Messi'nin ulaştığı rakamlara ulaşabilen yok dünyada. Hiç bir futbolcu Ronaldo ve Messi kadar dominant oynamadı. Bu iki futbolcu gelmiş geçmiş en iyi oyuncular listesinde ilk 2'dedir bana göre. Şimdi kimse gelipte sen Maradona'yı Pele'yi izledin mi demesin günümüz futbolu o zamanın futbolundan çok daha zor
İyi de ceza sahasından çıkmıyor ki.Büyük futbolcu olmak sadece ceza sahasının içinde durup gol atmaksa,dediğin doğru ronaldo büyük topçu.Büyük topçu kendinden çok takımı oynatır.Ronaldo beyimizin herhangi bir arkadaşının performansına etki ettiğini gördüğümüzü sanmıyorum.Oyundan çıkınca somurtur,gol atınca tek basina sevinir başkası gol atınca sevinmez bile ve hatta kendisine pas verilmeyince bağırır çağırır.
Bir arkadaş 'messiyi ronaldoyla kıyaslamak messiye hakarettir' demişti aylar önce,aklıma o geldi.Hatta ronaldo seviniyordur messiyle kıyaslamasından ötürü.Ronaldoyu Neymarla falan kıyaslamak lazım.
ee diğerleri de ceza sahası içinde bekleyip gol atsın. stilini sevmeyebilirsiniz ama gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan biri. Zidane'dı Fenomen Ronaldo'ydu Beckham'dı vs vs iyi futbolcular ama Ronaldo bunlardan kötüdür demek Ronaldo'nun çalışmasına , futbola kendini adamasına hakarettir. Belki de futbol tarihinde en çok çabalamış didinmiş futbolcu kendisidir.
oyuna etkisi Messi'yle birlikte diğer bütün oyunculardan çok çok daha fazla.
-
Gençler milli takımda başarısı olmayan futbolcularla lütfen Ronaldo'yu kıyaslamasak ? Konu şuan Zidane ve Ronaldo gibi iki büyük futbolcu arasında geçiyor siz gidiyorsunuz Ronaldo gibi adamı çoluk çocukla kıyaslıyorsunuz ne kadar gülünç
2 futbolcuyu da canli izleme firsatina eristim. Ronaldo nun alacagi versus olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Günümüz futbolu daha zorsa o zamanlar da ortada doğru dürüst top, krampon, çim saha yoktu. Şimdi futbolcunun üstündeki formasından şortuna her şeyi özenle hazırlanıyor.
-
Zidane real madrid in JOR u dur
İkisi de acemi
İkisi de stajyer
İkisi de sezon ortasi sansa kupa kazandilar diye devam ediyorlar
Bugün Dortmund yener diyebilir miyiz? -
quote:
Orijinalden alıntı: ImPerspektif
Değil senelik 30 40 senelik 100 gol atsan bile teknik direktör kararına saygı duyacaksın. Hayır teknik direktör dediğimiz isimde Zidane gibi ismi hiçbir zaman unutulmayacak bir yıldız. Yönetim ve taraftar her zaman Zidane'ın arkasındadır ( Buradaki çakma Madrid taraftarlarından bahsetmiyorum ) Bu olay iyice ayyuka çıkarsa Ronaldo sezonun yarısında gönderilir. Çünkü yaptığı bir terbiyesizlik kolay kolay affedilecek bir durum değil. Kendisini çalışkanlığından dolayı severdim ama karakter olarak daha çok çalışması lazımmış.
Niye td olarak ne yapmis zidane
O zaman ft yi niye yediniz efsane deilmiydi
Bulent kormazi niye yediniz efsane degilmiydi
Hagi yi niye yediniz efsane degilmiydi
Neymis zidane realin semboluymus
Geciniz efendim
Suan realin sembolu ronaldo
Kaldi ki ronaldo zidane den daha buyuk efsane oldu bile realde
Bir tek efsanelikte raul ile kapisir suan
-
quote:
Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı
hiçbir futbolcu madridden büyük değildir
ronaldonun ahırı değil orası ,kaç yaşına geldi hala ergen ergen tavırları var
sonra niye ronaldoyu sevmiyon
Bu görüntüleri görünce Messi > Barcelona diyebiliriz herhalde. Messi'nin ahırı olmuş da diyebiliriz. Sonuçta oyundan çıkmak istemiyor ve istediğini de alıyor. Messi çıkacakken oyundan Neymar çıkıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: D.
quote:
Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı
hiçbir futbolcu madridden büyük değildir
ronaldonun ahırı değil orası ,kaç yaşına geldi hala ergen ergen tavırları var
sonra niye ronaldoyu sevmiyon
Bu görüntüleri görünce Messi > Barcelona diyebiliriz herhalde. Messi'nin ahırı olmuş da diyebiliriz. Sonuçta oyundan çıkmak istemiyor ve istediğini de alıyor. Messi çıkacakken oyundan Neymar çıkıyor.
ben bunu onaylıyor muyum , barcaya messiye laf sokacağım diye muhalefet olma.
Kaldı ki adam oynamak istiyorum diyor videoda , le de ısrar etmiyor çıkarmak için .Saygısızlık mı bu , küfür mü etmiş ? Messinin zaten LE den daha baskın olduğunu dünya alem biliyor.
Ayrıyetten messi maçlara yedek de başlayabiliyor haberin olsun,oyundan da bolca çıkıyor . İzlemiyorsun ki bu videoyu atmışsın.Bak bakalım messi le ye trip atmış mı oyundan çıktı diye yedek başladı diye.
messi 2 hafta önce hiçbir sakatlık sıkıntısı yokken ne zaman girmiş oyuna bak http://www.mackolik.com/Mac/2575378/Barcelona-Deportivo-Alaves
messi suarezi saçma sapan şekilde yedek bıraktı adam,konuda le ye demediğimiz laf kalmadı.3 puan da boş yere gitti.Ronaldo oyundan çıktığında böyle terbiyesizlik yapıyorsa messi gibi yedek kalsa yedek kulübesinde zidane a girişirdi herhalde.Suarez de öyle mesela gol krallığına oynayacak adam oyuna 66. dakikada alınıyor hiç de öyle liseliler gibi trip atmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 27 Eylül 2016; 18:18:08 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims
quote:
quote:
Günümüz futbolu daha zorsa o zamanlar da ortada doğru dürüst top, krampon, çim saha yoktu. Şimdi futbolcunun üstündeki formasından şortuna her şeyi özenle hazırlanıyor.
ustunde ki forma ayakkabi performansa ne kadar etki edebilir ?
Ayrica o zamanlarda o futbolcularda zamaninin en iyi kramponunu giyip en iyi sahasinda oynuyordu. O kotu krampon giyerken rakipleri iyi giymiyordu herkes ayni sevideydi.simdide herkes ayni kramponu giyiyor..
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims
quote:
quote:
ustunde ki forma ayakkabi performansa ne kadar etki edebilir ?
Ayrica o zamanlarda o futbolcularda zamaninin en iyi kramponunu giyip en iyi sahasinda oynuyordu. O kotu krampon giyerken rakipleri iyi giymiyordu herkes ayni sevideydi.simdide herkes ayni kramponu giyiyor..
Ne saçmalıyorsun birader git bir büyüğüne sor eskinin toplarını falan. Top, krampon, forma bir sürü şey sayıyorum gidiyor formanın ne etkisi olabilir ki diyor. Şimdi adamların yediklerinden içtiklerine her şey profesyonel, her şeyle tek tek uğraşılıyor. Genel seviyenin yükselmesi normal.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X