Şimdi Ara

Cristiano Ronaldo'dan Zidane'a ağır küfür (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

hiçbir futbolcu madridden büyük değildir

ronaldonun ahırı değil orası ,kaç yaşına geldi hala ergen ergen tavırları var

sonra niye ronaldoyu sevmiyon

Bu görüntüleri görünce Messi > Barcelona diyebiliriz herhalde. Messi'nin ahırı olmuş da diyebiliriz. Sonuçta oyundan çıkmak istemiyor ve istediğini de alıyor. Messi çıkacakken oyundan Neymar çıkıyor.

ben bunu onaylıyor muyum , barcaya messiye laf sokacağım diye muhalefet olma.

Kaldı ki adam oynamak istiyorum diyor videoda , le de ısrar etmiyor çıkarmak için .Saygısızlık mı bu , küfür mü etmiş ? Messinin zaten LE den daha baskın olduğunu dünya alem biliyor.

Ayrıyetten messi maçlara yedek de başlayabiliyor haberin olsun,oyundan da bolca çıkıyor . İzlemiyorsun ki bu videoyu atmışsın.Bak bakalım messi le ye trip atmış mı oyundan çıktı diye yedek başladı diye.

messi 2 hafta önce hiçbir sakatlık sıkıntısı yokken ne zaman girmiş oyuna bak http://www.mackolik.com/Mac/2575378/Barcelona-Deportivo-Alaves

messi suarezi saçma sapan şekilde yedek bıraktı adam,konuda le ye demediğimiz laf kalmadı.3 puan da boş yere gitti.Ronaldo oyundan çıktığında böyle terbiyesizlik yapıyorsa messi gibi yedek kalsa yedek kulübesinde zidane a girişirdi herhalde.Suarez de öyle mesela gol krallığına oynayacak adam oyuna 66. dakikada alınıyor hiç de öyle liseliler gibi trip atmıyor

Ben onayladığını söylemedim. Laf sokmak gibi bir derdim yok öyle bir derdim olsa sokarım. Taraf olduğun için tepkini aşırı veriyorsun ama benzeri hareketi geçen yıl senin yıldızın yaptı. Bu hareketi de normal bir şeymiş gibi lanse etmeye çalışıyorsun. Hocası Messi'yi çıkarmak istiyor, Messi'den hayır cevabını alınca oyundan Neymar'ı çıkarıyor. O dönemde İspanya da baya olay olmuştu. Benim için bunlar normal şeyler Messi ve Ronaldo da büyük isimler. Kulüplerine birçok başarı kazandırmış ve kazandırmaya devam eden isimler. Bu nedenle kulüplerinde bu kadar baskın olmaları normal. Ronaldo hateri olduğun için konuyu da bulmuşken geçirebildiğim kadar geçireyim demişsin.

• Reyiz haterlara gereken cevabı verdi.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Cristiano Ronaldo'dan Zidane'a ağır küfür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Reyiz haterlara gereken cevabı verdi.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Cristiano Ronaldo'dan Zidane'a ağır küfür

bizim pusuda bekleyenlere de malzeme çıkmıştı ne güzel laf söylemek için onları bile elinden aldı reyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Değil senelik 30 40 senelik 100 gol atsan bile teknik direktör kararına saygı duyacaksın. Hayır teknik direktör dediğimiz isimde Zidane gibi ismi hiçbir zaman unutulmayacak bir yıldız. Yönetim ve taraftar her zaman Zidane'ın arkasındadır ( Buradaki çakma Madrid taraftarlarından bahsetmiyorum ) Bu olay iyice ayyuka çıkarsa Ronaldo sezonun yarısında gönderilir. Çünkü yaptığı bir terbiyesizlik kolay kolay affedilecek bir durum değil. Kendisini çalışkanlığından dolayı severdim ama karakter olarak daha çok çalışması lazımmış.

Niye td olarak ne yapmis zidane

O zaman ft yi niye yediniz efsane deilmiydi

Bulent kormazi niye yediniz efsane degilmiydi

Hagi yi niye yediniz efsane degilmiydi

Neymis zidane realin semboluymus

Geciniz efendim

Suan realin sembolu ronaldo

Kaldi ki ronaldo zidane den daha buyuk efsane oldu bile realde

Bir tek efsanelikte raul ile kapisir suan

Ne alaka kardeşim ? Zidane yarım sezonda şampiyonlar ligini kaldırttı. Benitez olsa yarı final göremezlerdi. Zidane geçen sene Madrid'in başına geçmediğinde Barcelona ile arasında dünya kadar puan farkı vardı. Oradan geldi 1 puan gerisinde ligi 2. bitirdi. Barcelona son 5 6 hafta bir fire verseydi adam oradan şampiyonluğu alacaktı.

Galatasaray efsaneleri ne alaka?

Terim, Aysal ile didişti olay benim şeyim senin şeyinden daha büyük olayına döndü Terim'e yol verildi. Terim gitti nefret ettiği Demirören ile kol kola poz verdi.

Hagi futbolculuk adına müthiş başarılar kazandı ama konu teknik direktörlüğe gelince çok farklı oldu. Futbolcu olarak Galatasaray'ın efsanesidir Hagi'de, Bülent Korkmaz'da ama teknik direktör olarak bir şey veremediler ve Galatasaray'a dahada zarar vermemek adına koltuğu bıraktılar.

Yarım sezonda bunları başarmış adam. İşin öbür penceresinden baktığımızda ise adam teknik direktör olarak ilk deneyimini Real Madrid gibi bir takımda yapıyor. Daha kendini ispat edememişken teknik direktörlük adına bunları başarabilmiş ise saygı duyulması gereken bir isimdir. Penaldo önce penaltı noktasından uzaklaşsın hele.

• ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Son 6 haftada barcelona fire vermedi mi???

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KGokturk

Ronaldo kendini Zidane'dan büyük sanıyor galiba.Kadro dışı kalsa değişecek tek şey real'in bir sezonda attığı gol 3-5 kadar azalır hala sekil yapıyor.Ne zidane kadar büyük oyuncu ne de Messi kadar vazgeçilmez.Ronaldo git gide sıradanlasiyor.

3-5 gol ? bu adamın her sezon 50-60 golü var kafadan. 20'de assisti vardır

ayrıca bu Ronaldo'yu küçümseme mentalitesi nedir anlamıyorum. Ronaldo ve Messi'nin ulaştığı rakamlara ulaşabilen yok dünyada. Hiç bir futbolcu Ronaldo ve Messi kadar dominant oynamadı. Bu iki futbolcu gelmiş geçmiş en iyi oyuncular listesinde ilk 2'dedir bana göre. Şimdi kimse gelipte sen Maradona'yı Pele'yi izledin mi demesin günümüz futbolu o zamanın futbolundan çok daha zor

Günümüz futbolu daha zorsa o zamanlar da ortada doğru dürüst top, krampon, çim saha yoktu. Şimdi futbolcunun üstündeki formasından şortuna her şeyi özenle hazırlanıyor.

ustunde ki forma ayakkabi performansa ne kadar etki edebilir ?

Ayrica o zamanlarda o futbolcularda zamaninin en iyi kramponunu giyip en iyi sahasinda oynuyordu. O kotu krampon giyerken rakipleri iyi giymiyordu herkes ayni sevideydi.simdide herkes ayni kramponu giyiyor..

Ne saçmalıyorsun birader git bir büyüğüne sor eskinin toplarını falan. Top, krampon, forma bir sürü şey sayıyorum gidiyor formanın ne etkisi olabilir ki diyor. Şimdi adamların yediklerinden içtiklerine her şey profesyonel, her şeyle tek tek uğraşılıyor. Genel seviyenin yükselmesi normal.

Anlatamiyorum heralde. Su anda bu oyuncularin ayakkabisi topu sahasi iyiyse sahada ki rakiplerininde oyle ama adamlar acik ara iyiler rakiplerinden.

Ronaldo en iyi kramponu formayi giyiyor da mac yaptigi herifler 60 liralik krampon mu giyiyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

hiçbir futbolcu madridden büyük değildir

ronaldonun ahırı değil orası ,kaç yaşına geldi hala ergen ergen tavırları var

sonra niye ronaldoyu sevmiyon

Bu görüntüleri görünce Messi > Barcelona diyebiliriz herhalde. Messi'nin ahırı olmuş da diyebiliriz. Sonuçta oyundan çıkmak istemiyor ve istediğini de alıyor. Messi çıkacakken oyundan Neymar çıkıyor.

ben bunu onaylıyor muyum , barcaya messiye laf sokacağım diye muhalefet olma.

Kaldı ki adam oynamak istiyorum diyor videoda , le de ısrar etmiyor çıkarmak için .Saygısızlık mı bu , küfür mü etmiş ? Messinin zaten LE den daha baskın olduğunu dünya alem biliyor.

Ayrıyetten messi maçlara yedek de başlayabiliyor haberin olsun,oyundan da bolca çıkıyor . İzlemiyorsun ki bu videoyu atmışsın.Bak bakalım messi le ye trip atmış mı oyundan çıktı diye yedek başladı diye.

messi 2 hafta önce hiçbir sakatlık sıkıntısı yokken ne zaman girmiş oyuna bak http://www.mackolik.com/Mac/2575378/Barcelona-Deportivo-Alaves

messi suarezi saçma sapan şekilde yedek bıraktı adam,konuda le ye demediğimiz laf kalmadı.3 puan da boş yere gitti.Ronaldo oyundan çıktığında böyle terbiyesizlik yapıyorsa messi gibi yedek kalsa yedek kulübesinde zidane a girişirdi herhalde.Suarez de öyle mesela gol krallığına oynayacak adam oyuna 66. dakikada alınıyor hiç de öyle liseliler gibi trip atmıyor

Ahhahahha adam keyfine degil sampiyonlar ligi maci oldugu icin yedek birakti

• Sanki hiçbiriniz birinin arkasından yada içinizden küfür etmiyorsunuz???

Kimi bu şekilde kameralarla takip etsen illaki azından bir küfür yakalarsın. Gazetecilerin işgüzarlığı başka birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

Son 6 haftada barcelona fire vermedi mi???

5 6 hafta demişim 4 hafta üst üste puan kaybından sonra 5 hafta maç kaybetmeden şampiyonluğu aldı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ronaldo kendini Zidane'dan büyük sanıyor galiba.Kadro dışı kalsa değişecek tek şey real'in bir sezonda attığı gol 3-5 kadar azalır hala sekil yapıyor.Ne zidane kadar büyük oyuncu ne de Messi kadar vazgeçilmez.Ronaldo git gide sıradanlasiyor.

ayrıca bu Ronaldo'yu küçümseme mentalitesi nedir anlamıyorum. Ronaldo ve Messi'nin ulaştığı rakamlara ulaşabilen yok dünyada. Hiç bir futbolcu Ronaldo ve Messi kadar dominant oynamadı. Bu iki futbolcu gelmiş geçmiş en iyi oyuncular listesinde ilk 2'dedir bana göre. Şimdi kimse gelipte sen Maradona'yı Pele'yi izledin mi demesin günümüz futbolu o zamanın futbolundan çok daha zor

Günümüz futbolu daha zorsa o zamanlar da ortada doğru dürüst top, krampon, çim saha yoktu. Şimdi futbolcunun üstündeki formasından şortuna her şeyi özenle hazırlanıyor.

Ayrica o zamanlarda o futbolcularda zamaninin en iyi kramponunu giyip en iyi sahasinda oynuyordu. O kotu krampon giyerken rakipleri iyi giymiyordu herkes ayni sevideydi.simdide herkes ayni kramponu giyiyor..

Ne saçmalıyorsun birader git bir büyüğüne sor eskinin toplarını falan. Top, krampon, forma bir sürü şey sayıyorum gidiyor formanın ne etkisi olabilir ki diyor. Şimdi adamların yediklerinden içtiklerine her şey profesyonel, her şeyle tek tek uğraşılıyor. Genel seviyenin yükselmesi normal.

Anlatamiyorum heralde. Su anda bu oyuncularin ayakkabisi topu sahasi iyiyse sahada ki rakiplerininde oyle ama adamlar acik ara iyiler rakiplerinden.

Ronaldo en iyi kramponu formayi giyiyor da mac yaptigi herifler 60 liralik krampon mu giyiyor?

Ben de anlatamıyorum herhalde, sayılarla anlatayım. Futbolcuların kapasitesi 10 üzerinden diyelim. Ekipmanlar, saha, beslenme, profesyonellik vs. yüzünden bu adamların üst sınırı 6 oluyor. 3 potansiyelli adam 3, 10 potansiyelli adam 6. Şimdi futbolcular tam potansiyeline ulaşabiliyor, 3 potansiyelli adam yine 3 ama 10 potansiyelli 10 olabiliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de anlatamıyorum herhalde, sayılarla anlatayım. Futbolcuların kapasitesi 10 üzerinden diyelim. Ekipmanlar, saha, beslenme, profesyonellik vs. yüzünden bu adamların üst sınırı 6 oluyor. 3 potansiyelli adam 3, 10 potansiyelli adam 6. Şimdi futbolcular tam potansiyeline ulaşabiliyor, 3 potansiyelli adam yine 3 ama 10 potansiyelli 10 olabiliyor.

Ronaldo bu rakamlara karşısında 20 yıllık krampon kullananlar oynarken ulaşmadı. aynı ayakkabıyı oynayan aynı sahada maç yapan adamlara karşı ulaştı..
    Yada Zidane zamanında rakibinden daha kötü krampon giymedi aynı kramponu giydiler ama Ronaldo kadar net bir üstünlük kuramadı..

Her iki durumda da şartlar eşit ama Ronaldo rakiplerine daha fazla üstünlük kurdu. Bunun neyini anlatamıyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Zidane, böyle sözde madridistaların gönlünü kazanırım arkamı sağlama alırım diye düşünüyor, Benzema gibi kendi vatandaşlarına her türlü avantajı sağlayacaksın ? Ama gelmiş geçmiş en büyük oyuncuyu, Real Madrid'in gelmiş geçmiş en skorer oyuncusunu istediğin zaman oyundan çıkaracaksın yok öyle yağma, evet Ronaldo iyi oynamıyor ama takımda iyi oynamıyor birileri çıkacaksa bunlar Bale ve türevleridir.. Zidane bu gidişle premier ligin dandik bir kulübüne gider..

ronaldo nun oyundan alınmasının yanlış olduğu kişisel "yorum"dur. ancak ronaldo nun hareketinin kulübe zarar veren bir hareket olduğu gerçeği yorum değildir.

zidane hatalı karar verdiyse bunu görüp müdahale edecek merci kulüp yönetimidir. ronaldo nun hareketini aklamaz. hiçbir oyuncu oyundan alındı diye alenen TD.e tepki gösterme hakkına sahip değildir. bu hareket anti profesyonel dir, TD.ün diğer oyuncular üzerindeki otoritesini de etkiler ve kulübe 100% zarar verir.

ronaldo zidane'dan fersah fersah daha iyi oyuncu bence, ama bunun da bu konuyla akalası yok.

real yönetimini zorlu bir yönetim görevi bekliyor. yönetim %100 zidane'ın tarafında durmak zorunda teorik olarak, daha sezonun başındayız. ama bu yapılırken ronaldo kesinlikle küstürülmemeli. bir şekilde bu küçük kriz TD'ün otoritesi sarsılmadan çözülmek zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 2 Ekim 2016; 10:28:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bir futbolcu eski dönemde oynadı diye şimdiki dönem futbolcularından iyi olacak diye bir şey yok arkadaşlar. ronaldo zidane dan iyi futbolcudur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.