Şimdi Ara

Cristiano Ronaldo'dan Zidane'a ağır küfür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ronaldo başkasına yapsa belki kabul edilir ama karşısındaki adam 10 sene önce dünya futbolunun efsanesi olan Zinedine Zidane ki Zidane zaten "dinlenmesi gerekiyordu" demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tortellini -- 21 Ocak 2020; 3:14:17 >

• Olur öyle büyütmeye gerek yok.
  • Siten
  • O zidane'sa buda Ronaldo. Boru değil.
  • Dinlenmeye ihtiyacı varsa niye oynatıyorsun, iki maç dinlendir ondan sonra oynat. Adamın hazır olmadığı belli.
  • Ronaldo kendini Messi gibi vazgeçilmez sanıyo heralde şuan kadro dışı bırakılsa herkes zidaneı destekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

Ronaldo kendini Messi gibi vazgeçilmez sanıyo heralde şuan kadro dışı bırakılsa herkes zidaneı destekler
    Zidane, böyle sözde madridistaların gönlünü kazanırım arkamı sağlama alırım diye düşünüyor, Benzema gibi kendi vatandaşlarına her türlü avantajı sağlayacaksın ? Ama gelmiş geçmiş en büyük oyuncuyu, Real Madrid'in gelmiş geçmiş en skorer oyuncusunu istediğin zaman oyundan çıkaracaksın yok öyle yağma, evet Ronaldo iyi oynamıyor ama takımda iyi oynamıyor birileri çıkacaksa bunlar Bale ve türevleridir.. Zidane bu gidişle premier ligin dandik bir kulübüne gider..
  • Ciddimi acaba dedim sonra logoya baktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Cruyff

Ciddimi acaba dedim sonra logoya baktım
    hiçbir futbolcu madridden büyük değildir

ronaldonun ahırı değil orası ,kaç yaşına geldi hala ergen ergen tavırları var

sonra niye ronaldoyu sevmiyon
  • ahahaha helal sana ronaldo, hislerime tercuman oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-52BC884C3

ahahaha helal sana ronaldo, hislerime tercuman oluyor
    helal be ronaldo filistine yardımadgajkfeljaerh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aradesh

helal be ronaldo filistine yardımadgajkfeljaerh

Alıntıları Göster
    Ronaldo'da olsa saygı göstermeye mahkumsun, itiraz edebilir tepki gösterebilir fakat saygısızlık başka bir şey...
  • Ronaldo kendini Zidane'dan büyük sanıyor galiba.Kadro dışı kalsa değişecek tek şey real'in bir sezonda attığı gol 3-5 kadar azalır hala sekil yapıyor.Ne zidane kadar büyük oyuncu ne de Messi kadar vazgeçilmez.Ronaldo git gide sıradanlasiyor.
  • Şaka maka barçalılara ne oluyor ? Evet Ronaldo'nun ağırı önceden de Raulündü ondan önce Di Stefanonundu.. Sizin böyle efsaneleriniz olmadığı için bizi anlayamazsınız :)
  • Afonso54 kullanıcısına yanıt
    Real Madridi geçen senedenberi takip ettiğin nasılda belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Real Madridi geçen senedenberi takip ettiğin nasılda belli
    kaçak kuçak küfretmiş yiyorsa yüzüne etseydi yerdi kafayı şerefsiz çingene. derhal sözleşmesi fesih edilmelidir.
  • Biz sizin gibi Türkiye de şu takımlıyız dışarda Madrid demiyoruz kardeşim benim nasıl tuttuğumu sorgulayamazsın yıllardır Madridliyim Mourinho döneminde kupa yoktu ama oynanan futbol haz veriyordu Ronaldo daha az gol atıyordu ama oynadığı futbol haz veriyordu, Zidane falan hikaye yani
  • Ne demiş Portekizce bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

Ne demiş Portekizce bilen varmı ?

anneli, birşey madre anne demek çim gotu filan diye sövmüş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KGokturk

Ronaldo kendini Zidane'dan büyük sanıyor galiba.Kadro dışı kalsa değişecek tek şey real'in bir sezonda attığı gol 3-5 kadar azalır hala sekil yapıyor.Ne zidane kadar büyük oyuncu ne de Messi kadar vazgeçilmez.Ronaldo git gide sıradanlasiyor.

3-5 gol ? bu adamın her sezon 50-60 golü var kafadan. 20'de assisti vardır

ayrıca bu Ronaldo'yu küçümseme mentalitesi nedir anlamıyorum. Ronaldo ve Messi'nin ulaştığı rakamlara ulaşabilen yok dünyada. Hiç bir futbolcu Ronaldo ve Messi kadar dominant oynamadı. Bu iki futbolcu gelmiş geçmiş en iyi oyuncular listesinde ilk 2'dedir bana göre. Şimdi kimse gelipte sen Maradona'yı Pele'yi izledin mi demesin günümüz futbolu o zamanın futbolundan çok daha zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 26 Eylül 2016; 20:10:24 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.