Şimdi Ara

Critical Process Died) Mavi Ekran Hatası Alıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar... .Asus N550JK Marka Laptopum var.. Sizinde bildiğiniz gibi Windows 10 çıktı ve bende yükledim... Yaklaşık 1 aydır mavi ekran hatası alıyorum... Neyse ki format atmak bana zor gelmiyor ama artık bu sorunun çözümünü öğrenmek istiyorum.. HD Tune İle HDD taraması yaptım sorun bulmadı... Memtest ile Ram testi yaptım sorun bulmadı... Sizce sorun nerde olabilir ? İşletim sisteminden kaynaklanan bir sorun mudur ? Yoksa yüklediğim programlardan mı kaynaklanıyor ?

Bilgisayarımda bulunan programlar şunlar :

adw cleanner

ashampoo burning studio 15

bandizip

ccleaner

deamon tools

freemake music box-freemake video converter-freemake video downloader-

internet download manager

IOBıt Uninstaler

Malwarebytes Pro

Samsung Kies 3

LG PC Suite

Wİse PC 1 StAid

VLC

Steam

Origin

UPlay

Microsoft Office 2013

USB Security

Spotify

Yandex Browser

Google Chrome

Ve benim sorunun olduğunu düşündüğüm NVDİA GeForce Experience Programı...

Ve Asusla gelen gerekli yazılımlar... Biraz uzun oldu ama bana yardımcı olursanız çok sevineceğim..

Sizin görüşlerinizi bekliyorum... HATA KODU CRİTİCAL PROCESS DİED
     Critical Process Died) Mavi Ekran Hatası Alıyorum..

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanılan hdd problem olabilir güç kablosu sata kablosu yada testlerde görünmeyen bir problemden dolayı yaşanıyor olabilir bu hata

bendede aynı hata çıktı bugün benimkinin hdd yada sdd kaynaklı olduğunu düşünüyorum

sorunu çözünce tekrar güncellerim.

bu arada bende formattan sonrada verdi aynı hatayı yani formatın çözüm olacağı bir problem değil bence bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A4F57CBB -- 7 Ocak 2016; 18:11:10 >
  • ben sorunu ssd sata ve power kablosunu değişerek sonrasındada hdd çıkararak test ettim şüphelendiğim gibi hdd sorun büyük ihtimal 1-2 saat çıkarıp kullandım problem olmadı sonra formatlayıp ssd win 8 döndüm 3-4 saattir bir problem yok henüz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.