Şimdi Ara

Cron Jobs 'da PHP veri yazmıyor .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2 adet php dosyam var ve bunları cron jobs eklemek istiyorum.
    Bu dosyalar çalıştırıldığında oluşturdukları metin dosyalarına içerik aktarıyorlar.Fakat nedense ben bir türlü cron jobs da php dosyalarını çalıştıramadım.Metin ve php dosyalarının ftp izin ayarlarında 777 - 644 ile bütün denemelerimde sonuçsuz kaldı.Wamp ile kendi bilgisayarımda sorunsuzca içerik alıyorum php çalıştırdığımda ama bunu hostta yapamadım .

Bende Cron jobs ' un hostingimde devre dışı olabileceğini düşündüm ve müşteri temsilcisi ile görüştüm ama o da böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledi.

Bana örnek komut olarak php -q /dosyayolu/dosya.php yolladı... Bu komuta uygun php dosya yolunu bütün alternatif hâlleri ile de ekledim ama yinede nafile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoBeNzO -- 12 Kasım 2010; 17:06:59 >

• Cron Jobs eklemeyi başardım fakat oluşturduğu metin dosyalarının içi boş .Bu neden kaynaklabilir. localde txt dosylarına içerik yazıyordı.

Kodlama aynen şu şekilde :

<?php 
    $site = file_get_contents ("http://meteor.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ISTANBUL");
    $title = explode ('<title>' , $site);
    $title = explode ('</title>' , $title[1]);

$link = explode (' <td id="ctl00_mpBody_thmMax1" class="maxS">',$site);
    $linkhava = explode ('</td>',$link[1]);
    echo $linkhava[0];

$dosya = "derece.txt";

$fh = fopen($dosya, 'w') or die("Açılmıyor!");

$veri = "$linkhava[0]";

fwrite($fh, $veri);

fclose($fh);

?>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoBeNzO -- 12 Kasım 2010; 17:09:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.