Şimdi Ara

Put.io | Online Dosya Depolamada Yeni Devir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Put.io | Online Dosya Depolamada Yeni Devir

Bugün satışa sunuluyor paketleri, fiyatlar şöyle;

Ayrıntılı bilgihttp://bit.ly/bP21Ti

Put.io Nedir?

Pilli‘nin bir süredir üzerinde çalıştığı uzak tabanlı dosya depolayıcısı, bir nevi cloud computing.

Bir servis düşünün ki sizin için Rapidshare’den dosya indirsin sonra onu internet üzerindeki disk alanınızda saklasın. Ya da Rapidshare’i boşverin, sizin için Bittorrent üzerinden dosya indirsin.

Başka bir örnek vereyim. Put.io ile indirdiğiniz bir DivX videoyu bilgisayarınıza hiç indirmeden ve kalite kaybetmeden online izleyebilir, aynı şekilde indirdiğiniz müzik dosyalarını tarayıcınız üzerinden dinleyebilirsiniz.

Peki, servise gireceğiniz RSS kaynakları sürekli takip edilerek içlerindeki torrent, MP3 ve AVI’ler otomatik olarak kaydedilebilecek dersem?

Tamamen sunucu taraflı çalıştığı için indirme performansı da evdeki bağlantılardan yüksek olan put.io, 700 mb’lık dosyaları bile birkaç dakikada indiriyor ve izlemeniz için size sunuyor.

Put.io üzerindeki dosyalara iPhone, iPod Touch, bilimum akıllı telefonlar, PSP ve PlayStation 3 üzerinden ulaşabiliyor hatta isterseniz videoları MP4 formatına otomatik çevirterek iPhone üzerinden de 3G performansı izin verdiği ölçüde izleyebiliyorsunuz.

Elbette bu kadar hayat kolaylaştıran bir ürünün sosyal boyutu da unutulmamış. Put.io üzerindeki dosyalarınızı arkadaşlarınızla kolaylıkla paylaşabiliyorsunuz.

Sonuç olarak put.io dosya indirme işlemini birden fazla yöntemle sizin için yapabilen ve sizin için dosyalarınızı online olarak saklayan son derece değerli ve geleceği olan bir girişim.

Servis şu anda kapalı beta aşamasında ancak kısa süre içinde beta kullanıcı alımı tekrar başlayacak. Her ne kadar öncelikli olarak Avrupa hedefleniyor olsa da, beta alımında Türk kullanıcılara öncelik verilecek.

Kaynak: Webrazzi

5 aydır kullanıyorum, harika bir servis.Torrentte ve rapidde bulunan dosyalara dakikalar içinde ulaşabilmek ve istediğin kalitede indirmeden izleyebilmek çok güzel.

Put.io Screencast

www.youtube.com/watch?v=awjxSaxZYRA&

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 2 Nisan 2010; 1:54:20 >

• Çok güzel bir hizmete benziyor gerçekten. Ekşi'de ve diğer sitelerde kullananların yorumları olumlu. Davetiye bulmak çok zor, ücretli olunca alabileceğiz sadece sanırım.
  • Bugün satışa sunuluyor paketleri, fiyatlar şöyle;

Ayrıntılı bilgihttp://bit.ly/bP21Ti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 2 Nisan 2010; 1:48:39 >
  • Bende bugün okuldaki Bilgisayar Müh. Asistanından duydum. Ben jDownloader ile 1.5 2 mb arası indirim yapıyorum yarım saatte iniyor 4 gb lik bir dosya dedim. Oda bu 63 MB indirmeyi destekliyor dedi. Ve gözümün önünde bir film indirdi. 7MB ile iniyordu. 700 MB lik bir dosya 1 3 dakika arasında indi gerçekten.

Program oldukça güzele benziyor. Yapımcısı Türk dedi. Site niye ingilizce onu anlamadım. En azından Türkçe seçeneğide koyulmalıydı global olmak isteselerde.

Ücretli alımı yapabilirim açıkcası. Sonuçta Rapid Premium a aynı parayı veriyoruz hemen hemen. Bilgilerinizi paylaşın paylaşalım. Güzel bir sistem bu belli. Ayrıntılı bilgi hepimizin işine yarar.

Ayrıca geçen zaman diliminde Twitter sayfasında üyelik alımı için davetiye koymuşlar. Anında tükeniyormuş yani. Takip etmektede fayda var.

http://twitter.com/putdotio

Düzeltme: Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 2 Nisan 2010; 17:19:26 >

• uzun süredir kullanıyorum
    torrentleri rapidshare linklerini otomatik olarak indiriyor
    zipli rarlı dosyaları otomatik oalrak açıyor

divx playerı güzel indirdiğinizi veya yüklediğiniz avi ve mp4 videoları otomatik olarak izletiyor

rapidshare premium alacağınıza bunu alın daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATlH -- 2 Nisan 2010; 20:59:15 >
  • rapid pre alacagıma bunu almam niye;

-Tamam yaptıgı işler gerçekten cok iyi ama 50gb bandwith cok az.Rapidshare aylık 150gb bandwith veriyor
  • Çok yakında put.io rapid dışında birçok dosya paylaşım sitesini destekleyecek.Sadece rapidden indirmek için kullanacaklar için iyi bir tercih değil ama birçok siteden indirebilmek için çok iyi olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuyu yeni gördüm bence süper bir site pro aşırıya kaçmayan bir kullanıcı için ideal
  • verdiği 10 gb indirme limiti sadece 1 aylık..
  • Uygulama mantık olarak güzel düşünülmüş fakat limitler gerçekten çok düşük, yani rapid üyeliği bana şu an için daha karlı gözüktü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEternal -- 20 Mayıs 2010; 15:29:40 >
  • Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 22 Haziran 2010; 17:59:47 >
  • peki indirdiğim dosyaları hotfile yada başka sunuculara remote upload yapabilirmiyim ?
    rar dosyalarını açıyormuş peki tekrar rar lara bölebilme özelliğiide var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker90

peki indirdiğim dosyaları hotfile yada başka sunuculara remote upload yapabilirmiyim ?
    rar dosyalarını açıyormuş peki tekrar rar lara bölebilme özelliğiide var mı?

Bu tip özellikleri yok, bu tip şeyleri yapmak için vps kiralamalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

verdiği 10 gb indirme limiti sadece 1 aylık..

biz günde o kadar indirmeye alışmışız :)
  • Hotfile vb sitelerdende indirebiliyor mu?
  • Bu uygulamayı kullanan var mı ya hiç forumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.RapLéz

Hotfile vb sitelerdende indirebiliyor mu?

Hotfile yok şuan bir ara vardı kısa süreliğine, megaupload ve birkaç siteyi daha destekliyor ama hangileri bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Bu uygulamayı kullanan var mı ya hiç forumda?

Ben kullandım uzun süre, ara ara dağıttıkları ücretsiz hesaplarla kullanıyorum yine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.