Şimdi Ara

CROSS MOTOR ALMAK İSTİYORUM MARKA VE MODEL NE OLABİLİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce hiç motor kullanmadım ve Cross Motor veya Trial motor almak istiyorum. Hangi marka ve modellete bakabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle adam akıllı bir sürüş eğitimi alın. Orada motorları kullanın ve size uygun olanı seçin. Şimdi seçim yapmak için çok erken. Herkezin zevkleri ayrı, hangi motor sizin yaşam tarzınıza ve zevkinize uyuyorsa onu tercih edin. Bu konularda sizi düşünmeden her kafadan bir ses çıkacaktır."yok onu alma bunu al." "la olm buda alınırmı." "Sen beni dinle olm 600 lukle başla." "demedi deme sonradan sıkılırsın bu sana gelmez." "Bu para buna verilirmi." Şeklinde söylenenlere kulak asmayın. Kendi kararlarınızı, kendi sürüş ve tarzınızı ortaya koyarak ve tabiki güvenliğinizi ve hayatınızı düşünerek verin. Nacizane tavsiyem budur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobithekobi

Öncelikle adam akıllı bir sürüş eğitimi alın. Orada motorları kullanın ve size uygun olanı seçin. Şimdi seçim yapmak için çok erken. Herkezin zevkleri ayrı, hangi motor sizin yaşam tarzınıza ve zevkinize uyuyorsa onu tercih edin. Bu konularda sizi düşünmeden her kafadan bir ses çıkacaktır."yok onu alma bunu al." "la olm buda alınırmı." "Sen beni dinle olm 600 lukle başla." "demedi deme sonradan sıkılırsın bu sana gelmez." "Bu para buna verilirmi." Şeklinde söylenenlere kulak asmayın. Kendi kararlarınızı, kendi sürüş ve tarzınızı ortaya koyarak ve tabiki güvenliğinizi ve hayatınızı düşünerek verin. Nacizane tavsiyem budur...

iyi yazmissn

• quote:

Orijinalden alıntı: kobithekobi

Öncelikle adam akıllı bir sürüş eğitimi alın. Orada motorları kullanın ve size uygun olanı seçin. Şimdi seçim yapmak için çok erken. Herkezin zevkleri ayrı, hangi motor sizin yaşam tarzınıza ve zevkinize uyuyorsa onu tercih edin. Bu konularda sizi düşünmeden her kafadan bir ses çıkacaktır."yok onu alma bunu al." "la olm buda alınırmı." "Sen beni dinle olm 600 lukle başla." "demedi deme sonradan sıkılırsın bu sana gelmez." "Bu para buna verilirmi." Şeklinde söylenenlere kulak asmayın. Kendi kararlarınızı, kendi sürüş ve tarzınızı ortaya koyarak ve tabiki güvenliğinizi ve hayatınızı düşünerek verin. Nacizane tavsiyem budur...

iyi yazmissn

• Şuan piyasada kalite/fiyat olarak en uygun bu var
    http://www.honda.com.tr/SeriesContentPages.aspx?series=crf250l&page=genel-bakis
  • Honda crf 250l mükemmel motor

• Honda Crf250l size uygun bir motordur problemsizdir yakıtıda sizi üzmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.