Arkadaşlar crossbow bi charı olup da memnun olmayan war mı?Ben şu an bi char açtım crossbow+cleric,sizce böyle özellikli bi charın avantajları ve dez avantajları ne olabilir?Şu an 23 lvl ve ayıptır söylemesi 58k sp war(daha da olacak inş)...
Bak Ben Charımı UNiq Kesmek İCin ve pvp de Tek Atmak icin kastım
suan da 7x ve 400+k sp var ve sen de hala kas 700k sp toplamanı söyleyebilirim 1 ay bile sürse
Charın Avantajları İtemlerin iyi olursa Ve Silahın +5 ve Crit :15 + olsun kralsın diyebilirim
tek atarsın tek yersin pvp de yani düşmanına baglı
ama uniq avcısısın :) 80 lwl nukerden 71 lwl de uruchiyi aldım :D
düşün işte
cleric acacaksın yan build olarak cleric baya bi etki yapıyor :)
sormak istediğini sen sor ben cevaplarım
quote:
Orjinalden alıntı: DostDeli
Dur Sana Biraz Kendi Bilgilerimi Paylasayım :)
Charı Ne Olarak Kullanacaksın ?
Bak Ben Charımı UNiq Kesmek İCin ve pvp de Tek Atmak icin kastım
suan da 7x ve 400+k sp var ve sen de hala kas 700k sp toplamanı söyleyebilirim 1 ay bile sürse
Charın Avantajları İtemlerin iyi olursa Ve Silahın +5 ve Crit :15 + olsun kralsın diyebilirim
tek atarsın tek yersin pvp de yani düşmanına baglı
ama uniq avcısısın :) 80 lwl nukerden 71 lwl de uruchiyi aldım :D
düşün işte
cleric acacaksın yan build olarak cleric baya bi etki yapıyor :)
sormak istediğini sen sor ben cevaplarım
Saolun yorumlar için.Ama senn dediğin o 700k sp biraz yaş yaw.Çünkü hep cafede kastığımdan biraz zor olur.Ama gene de saolasın yorumun için bişi olursa sorcam sana...
Konu yanlış yerde teyzemin kızının kardeşinin abisinin kendisinin kapıcısının yan komşusunun arkdaşının arkdaşının arkdaşının arkdaşının arkdaşının arkdaşının arkdaşının kapı komşusu
KONU YANLIŞ YERDE!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme