CrossCode Oyununa Türkçe Yama Başlandı!
-
-
Gizli cevher bir oyun diyebilirim. Kolay gelsin şimdiden.
-
teşşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samedak99 -- 2 Ekim 2024; 18:50:13 > -
çeviri olmaması dolayısıyla çok üzerine duramadım ama çok keyifli bir oyun. 10 saat kadar oynadıktan sonra bırakayım belki birisi Türkçe yapar dedim. Beklemedeyiz.
-
Güzel bir çeviri olması için çalışıyorum 1ay bile sürmeyeceğini düşünüyorum işte çalıştığım için 4-5 saat çeviri yapıyorum daha hikayeyi çevirmeye g geçemedim neredeyse her gün güncelleyecem formu beklemede kalın -
Merhaba, toplam çevrilecek kelime sayısı nedir?
-
toplam 3000 cümleden fazla tam sayısını veremiyorum ama elimden geldiği kadar hızlı çeviriyorum bende sizler kadar oynamak istiyorum bu oyunu çünkü
-
merhaba, teşekkürler şimdiden. bir hayırsever çevirir diyerek 2 yıldır ara ara kontrol ederim interneti. şimdi gördüm çok mutlu oldum. çeviri durumu nedir acaba?
-
Teşşekkür ederim, tam %50 civarlarındayım. Çalıştığım için günde 4-5 saat ayırabiliyorum ama yakında bitirmeyi düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samedak99 -- 6 Kasım 2024; 6:42:16 > -
Beklemedeyim umarım biter ve bizle buluşur
-
Merak etmeyin bitiricem şuan çeviriye devam ediyorum -
gelişme var mı acaba ?
-
Evet hala çevirisine devam ediyorum düşündüğümden daha uzun sürüyor cünkü 40000 civarı cümle varmış -
haftalık ve ya aylık olarak üstteki bilgileri güncellerseni daha iyi olur. Malum burda çoğu kişi konu açıp gidiyorlar. Devam mı iptal mi bilemiyoruz
-
kusura bakma güncellemeyi unutuyorum ama tam gaz devam ediyorum hala
-
Helal olsun sabrına bu güzel oyunu türkçe olarak oyanayabilmek büyük keyif katacak. Ülkemizde rpg -jrpg oyunlarına çok az ilgi var ama son 2 yılda bür miktar eskiye nazaran bir gelişme oldu bu türe ilgi duyan türk oyuncularından.
-
Selamlar kolay gelsin çevirmede ne durumdasınız acaba '%' kaçlara kadar geldik heyecanla bekliyoruz iyi çalışmalar elinize emeğinize sağlık
-
hayla devam ediyorum tahmini % 40 civarı bu ay bitirmeye çalışacam yamayı
-
çeviriyi hala bekliyoruz efenim parmaklarınıza kuvvet kolay gelsin
-
teşşekkürler hızlı bir şekilde devam ediyorum düşündüğümden daha uzun sürüyor photoshop bilgim pek olmadığı için orası biraz zorluyor oyundaki her tabeleyi türkçeleştirmek istiyorum çünkü.. bide türkçe karakteri desteklemesini sağlamaya çalıştım ama beceremedim beklemede kalın lütfen saygılarımla..
Benzer içerikler
- bayonetta türkçe yama
- mortal shell türkçe yama
- night in the woods türkçe yama
- rdr2 türkçe yama
- prototype 2 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X