Şimdi Ara

Crossfire Konusunda Yardima İhtiyacim Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: revenquel

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

Okadar düşücekse şimdiden satayim ozaman kartlari . Tek ekran kartina gecmek istiyorum nvidia yi bekliyordum . Satayımmı ne dersin ? :)

250,00 den birini alırım Şaka bir yana 6950CF düzeneği satılmaz/bozulmaz bence. Yinede tercih senin elbette.

bende sizinle aynı fikirdeyim su an bi kasa toplucam hd 6950 alıcagım i5 2500 k hemen hemen sızın sıstem gibi olucak yani hd 6950 alınca hd 6970 mod lamayı planlıyorum birde modlu hd 6950 bf 3 gibi oyunlarda 1920 x 1080 p ful detay acık kaç fps alıyorsunuz oynuyosanız benım kafama cok takıldı. yazında 2 ıncı elden hd 6950 alıp cf yapıcagım o zaman tadından yenmicek sistem şimdiden teşekkürler.

Modlu olarak ortalama 40 fps alıyorum. SP tabi. Modsuz %10 oc ile yine ortalama 40 fps alıyorum. 1080p, 4xmsaa ve ultra, hbaq açık.

• Bf3 multide 27fps lere kadar dusebiliyor 6950. Cf yi acincada ekran kartlari nedense yuzde99 olmuyor. son cikan driver 1.12 whql ile de cok az bir gelisme var...yinede ben verim alamiyorum . Bf3 multi icin hd6970cf kesinlik tavsiye etmiyorum. Yada bende bir sorun var çözemiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 27 Ocak 2012; 9:56:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.