Şimdi Ara

crossfire mi yeni kartmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sistem toplarken forumda baya bi aktiftim tekrardan kurtlanmaya baslayinca kendimi tekrardan burlarda buldum :) imzamdaki sistemimi 3 senedir falan kullaniyorum artik ekran kartim tatmin etmemeye basladi yeni cikan kartlarida biliyoruz malum sizden fikir almak istedim 6870 crossfire yaparsam fiyat acisindan daha uygun olucak ama yeni kart alirsam hangisini almaliyim crossfire imi gecicek ozellikte bisey zaten sistemi toplarken crossfire dusunerek toplamistimda en azindan sizlerin fikrini almak istedim

• miscellaneous kullanıcısına yanıt
    eski seriiyi yapma artık

bütçe nedir ?
  • Kardesim crossfire mantikli bisey olsa 300 liraya cozebilsem iyi olur aslinda sistemi toplarken bekardik sikinti yoktu simdi evlendik masraflar gırla malum :)
  • Bende de Hd5850 var bu soruyu kendi kendim çok sordum bi yanım yap bi yanım yapma diyo. Şöyle bi avantaj var bant genişliği yükseldiği için performans üst düzey oluyo ancak bu durumda da enerji tüketimi bi hayli artıyo ve ay sonu hatrı sayılır bi artış olucak. Bunu göz önüne alırsak 250 300 lira farkla yeni kart alın. aynı karttan alırsanız bu sefer 1 sene sonra bu ücret sizden bi tekrar daha çıkacak.
  • Yani 300 400 maximum butce ayirabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suanki ekran kartini satabiliyosan hizli bir sekilde sat ve asus r7 265 al. Ya da butceyi biraz zorla r9 270x al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.