Şimdi Ara

CrossFire ve OverClock Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben sıfırdan bir kasa toplamak istiyorum.
    Aşağıda verdiğim resimdeki malzemelerin uyumluluğu ve CrossFire, OverClock yapılabilme imkanı hakkında sorularım var.
    İlk olarak işlemci şimdilik düşük olacak bunun nedeni maalesef bütçe.
    Anakartın overclock yapabilmesi gerekiyor böylece max değerlerle oynayabilirim.
    En önemlisi parçaların uyumluluğudur, aşağıdaki parçalar hakkında ne söyleyebilirsiniz? Overclock yapılabilir mi? Uyumlumu ?

CrossFire ve OverClock Yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyrttin -- 14 Mart 2017; 16:49:2 >

• O işlemci ile overclock yapamazsınız crossfire hiç yapamazsınız zaten nvidia bir kart seçmişsiniz. AMD kart olsa bile Crossfire / Sli genelde görüntü/fantezi için diyebilirim , çoğu zaman verilen paranın karşılığında performans alınmıyor vs.

Öncelikle anakart a o kadar para vermeye gerek yok bios update i yapılmış h110 anakart alın

16 gb 3000 mhz ram de o sistem için gereksiz duruyor , ilk başka 8 gb 2133 / 2400 ram alıp anakarttan da kalan para ile SSD veya 1050ti yerine rx 470 alabilirsiniz.

1tb ile 500gb hdd ler arasında pek bir fiyat farkı yok almışken 1 tb alın.
  • O zaman Crossfire ve overclock yapabileceğim bir sistem önerir misiniz? Özel olarak bana iletişim adresinizi atar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyrttin -- 14 Mart 2017; 17:10:42 >
  • Hocam niçin crossfire yapmak istiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.