Şimdi Ara

Crossfire ve PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende Akasa Zen 450 wattlık bir kasa var. Bir adet sapphire hd4830 512 mb 256bit ekran kartım var.

Şimdi sorum şu; Ben crossfire yapmak istesem illa 4830 mu almam gerekir? Yoksa 4850 ya da 4870 alsam gene crossfire yapabilir miyim?

Bir başka sorum; Eğer crossfire yapabilirsem yeni bir Power almam gerekir mi? Gerekirse bu thermaltakenin 700 wattlık psuları var onlardan almayı düşünüyorum, siz ne önerirsiniz bana bu konuda.

Şimdiden teşekkür ederim. ( Konuyu bu bölüme açtım, inşallah yanlış bölüme açmamışımdır. )

• hayır illa aynı model kart olması gerekmiyor hd 4850 alıp crosfre yapabilirsin ama psu yetmez 600wat fazlasıyla yeter.ama bütçen varsa elindeki kartıda sat crosfireden daha iyi performans alabileceğin tek bir kart al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal___61 -- 3 Kasım 2010; 12:15:28 >
  • Diğer sistem bileşenleriniz nedir?

4830 gibi bir kartın en fazla tüketebileceği TDP değeri 100-110 Watt'dır. CF durumunda dahi diğer bileşenlerinize bağlı kalarak PSU değiştirmeyebilirsiniz.

Öncelikle kartı edinin, ve test etmeye çalışın. Sorun çıkarmadığı takdirde PSU değişimine gitmek zorunda değilsiniz. Her ne kadar orijinal olmayan bir PSU'ya sahip olsanız da kullanmış olduğunuz ekran kartının tüketim değerleri yüksek değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 3 Kasım 2010; 17:06:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Diğer sistem bileşenleriniz nedir?

4830 gibi bir kartın en fazla tüketebileceği TDP değeri 100-110 Watt'dır. CF durumunda dahi diğer bileşenlerinize bağlı kalarak PSU değiştirmeyebilirsiniz.

akasa zen kaldırmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.