Şimdi Ara

crossfire yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkeze selamlar crossfire ile ilgili bir sıkıntım oldu daha doğrusu ilk kez yaptığımdan pek çözemedim durum şöyle,
    msi r9 280 2 adet ekran kartım var bağladım güzelce crossfire aktif ettim ve sistemimde ayrılmış video belleği 2 gb görünüyor sorun bendemi sistemdemi bağlamadamı bilgisi olan lütfen bir dönüş yapsın bana teşekkürler şimdiden

• crossfire yaptın diye 3 gb kartın 6gb olmaz ayrılmış video belleğinde 3gb yazması lazım kart modelini mi yanlış yazdın yoksa 3 yerine 2gb mi yazdın çünkü anlattığın şekilde olmaması lazım normalde.tek kart olunca ne kadar yazıyor?
  • berito B kullanıcısına yanıt
    crossfire vs slide işlem gücü tam 2 katına çıkar ama bellek 2 katına çıkmaz diyelim 2'şer gigabyte 2 tane ekran kartı taktın 2 de kalır 4 olmaz benim bildiğim tabi
  • Doğru. Çekirdek sayısı ve bellek veriyolu katlanır, bellek miktarı aynı kalır.
    Aslında bellek miktarı da katlanır; ancak SLI-CF'nin mantığı gereği, iki kartın belleğine de aynı sahnenin verileri yazıldığı için, etkin miktar değişmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Nisan 2015; 19:08:26 >
  • tek kart taktığımda 3 gb yazıyor yalnız cf etkinleştirdiğimde ise 2 gb düşüyor ne yapacağımı bilemedim :S
  • hmmm öyle olsa iyi ama benim takıldığım tek kart taktığımda 3 gb crossfire'ı etkinleştirdiğimde 2 gb düşüyor ayrılmış video belleği ...
  • bunu öğrendiğim iyi oldu dostum sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berito

tek kart taktığımda 3 gb yazıyor yalnız cf etkinleştirdiğimde ise 2 gb düşüyor ne yapacağımı bilemedim :S

kartın birini taktın 3gb yazıyor o sağlam.peki öteki kartı da tek takıp baktın mı 3gb mi yazıyor?anakartta mı bir sorun var acaba ya da crossfire köprüsünde?anlamanın yolu var aslında.call of duty : advanced warfare isimli oyunu kuruyorsun ve oyuna msi afterburner isimli program açık giriyorsun ama önce programın OSD ayarlarını yapman lazım bilgileri oyun içinde versin diye.oyun içinde 2gb'den fazla kullandığını yazıyorsa sorun yoktur 2gb gösteren yanlış gösteriyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.