Şimdi Ara

crosshair'in durmadan renk değiştirmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
16.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Herhangi bir tuşun config.cfg'deki komut atamasının yanına ;adjust_crosshair yazarsanız o tuşa bastığınızda hem komutu yerine getirir hem crosshair rengini değiştirir.
  • ha? cfg dosyasını metin belgesine çevirdim özlliklerden şimdi geri dönmüyor bide yazdım oyuna girince cfg eski haline dönüyor yazmamışım gibi oluyor.
  • Yazdıktan sonra salt okunur yap dosyayı.
  • bind "MOUSE1" "+attack";adjust_crosshair olmadı gene
  • bind "MOUSE1" "+attack;adjust_crosshair"

olacak.
  • gene olmadı konsola da yazdım genede olmadı
    bide config dosyasını hangi uzantıda açıcam metin belgesi açtım fark edermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itzpapalotl -- 6 Mart 2010; 22:32:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önerebileceklerim;
    Yürümek için kullandığın (w, a, s, d) yada zıplama veya eğilme tuşlarından birisine, olmadı mouse tekerleğine atayabilirsin.

bind mwheeldown adjust_crosshair
    yaptığın zaman, mouse tekerlerğini her aşağı çevirmende değişmesi gerekiyor, ben denemedim ama teknik olarak böyle.

config.cfg içinden yaptıysan ve yazılmış gibi görünmüyorsa oyun tamamen kapalıyken yaptığından emin ol. Olmuyorsa başka bir cfg oluşturup onu exec yapabilir ve onu da autoexec.cfg içine ekleybilirsin, autoexec.cfg yoksa kendin oluşturman gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 6 Mart 2010; 23:01:10 >
  • Olmadı :S her türlü denedim nedendir acaba?
  • Konsola,
    bind mouse1 "+attack;adjust_crosshair;-attack"
    daha yeni denedim, oluyor fakat basılı tutunca sürekli değişmez, 1 kez basınca 1 renk değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 6 Mart 2010; 23:03:44 >
  • basılı tutunca değişmesi için ne yapmam gerek acaba çünkü adamı tararken dikkatımı cross a veremiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itzpapalotl -- 7 Mart 2010; 12:29:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

basılı tutunca değişmesi için ne yapmam gerek acaba çünkü adamı tararken dikkatımı cross a veremiyorum :D

Sanırım bu alias komutları ile yapılabilir.Ne yazık ki sXe alias komutlarını engelliyor.
  • Bu yolu takip ettikten sonra config dosyasının uzantısını değiştirin:
    Belgelerim>Klasör Seçenekleri>"Görünüm" Sekmesi>Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle'deki tiki kaldırın ve uygulayın, artık dosyaların uzantıları görünecektir(abc.txt,xxx.cfg,xyzt.exe vb.).
    Daha sonra config dosyasını metin biçiminde açarken uzantısını ".txt", geri eski haline çevirmek için ".cfg" olarak değiştirin. Örnek: a.txt/a.cfg
    Hadi iyi oyunlar...

Not: Bunu config dosyasını açarken işinize yarasın diye yazdım, olması için galiba yazmanız gereken komut şu: bind MOUSE1 "+attack;adjust_crosshair".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni what -- 7 Mart 2010; 21:52:44 >
  • bind "MOUSE1" "+attack; adjust_crosshair 1; adjust_crosshair 2; adjust_crosshair 3; adjust_crosshair 4"
  • bind "MOUSE1" "+attack; adjust_crosshair 1; adjust_crosshair 2; adjust_crosshair 3; adjust_crosshair 4" yaparsanız devamlı renk değiştirir.
  • Itzpapalotl kullanıcısına yanıt

thanks

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.