Öncelikle tüm forumdaki arkadaşlarımın bayramını kutlarım.. Çekürge bu yarkan sana bayram hediyem olsun:)))
Tebrikler
bide sanan bi sorum olucak charın hybirdmi eer hybirdse o servede hiç full int 80 lvl yokmu ?
quote:
Orijinalden alıntı: SeRvEr_SrO
Tebrikler
bide sanan bi sorum olucak charın hybirdmi eer hybirdse o servede hiç full int 80 lvl yokmu ?
partide var zaten iki tane ikiside biri Evgeni diğer hitorder hitorder yattığından kaleye gitti:)))
helal olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Thenity
helal olsun
Tebrikler
quote:
Orijinalden alıntı: Thenity
helal olsun
EYVALLAH ABİ TESEKKUR EDERIM VE TEBRIKLER
quote:
Orijinalden alıntı: sweetzero
EYVALLAH ABİ TESEKKUR EDERIM VE TEBRIKLER
Alıntıları Göster
bence bunları tek konu altında toplasan cok hoş olur
quote:
Orijinalden alıntı: Forvelin_
bence bunları tek konu altında toplasan cok hoş olur
Alıntıları Göster
aslında en güzeli öyle dimi:))biraz birikritip öyle yapim bari bende şöyle arşiv şeklinde falan:)) gerçi beraber gitmek vardı senle ya yarkana:)
quote:
Orijinalden alıntı: lively
aslında en güzeli öyle dimi:))biraz birikritip öyle yapim bari bende şöyle arşiv şeklinde falan:)) gerçi beraber gitmek vardı senle ya yarkana:)
Alıntıları Göster
bravo tbrklr
quote:
Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_
bravo tbrklr
Alıntıları Göster
9 dakı skıll coldun 3. nukesımı???
quote:
Orijinalden alıntı: Mr_UuR
Alıntıları Göster
Yu o lwlde lord mu kesilir sen git TG kes...
şaka şaka tebrikler
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: lively
zamanında ben cok gittim ok kestim sarmıo artık yarkan altına giriyoın nukeye basıyon aksiyon yok
dahe ile girerim bi ara beraber keseriz maksat eglence muhabbet
quote:
Orijinalden alıntı: Mr_UuR
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: spikexxx_tr
hayır bicheonda combonun sonuncusu 6 lı olan
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: spikexxx_tr
hayır bicheonda combonun sonuncusu 6 lı olan
Alıntıları Göster
hocam snn chardaki hp ne öyle ya zamanında str falan mı kaçırdın yoksa itemlerin mi maniac derecede güzel ???
quote:
Orijinalden alıntı: Gravidius
hocam snn chardaki hp ne öyle ya zamanında str falan mı kaçırdın yoksa itemlerin mi maniac derecede güzel ???
Alıntıları Göster
bknz. Hybrid
quote:
Orjinalden alıntı: son_gooku
quote:
bknz. Hybrid
quote:
Orjinalden alıntı: son_gooku
Alıntıları Göster
Benim anlamadığım konu şu şimdi sen 78 deykende kesmiştin yarkanı we hybirdim diyosun hybird ler str ye werildiği için full int karakterden dahah az wurur.Bunu göz önüne alırsak 80 lv bi full int rahatlıla elinden alır yarkanı
YaLaNsAm SöLe
quote:
Orijinalden alıntı: SeRvEr_SrO
Benim anlamadığım konu şu şimdi sen 78 deykende kesmiştin yarkanı we hybirdim diyosun hybird ler str ye werildiği için full int karakterden dahah az wurur.Bunu göz önüne alırsak 80 lv bi full int rahatlıla elinden alır yarkanı
YaLaNsAm SöLe
Alıntıları Göster
ohoo bende her kestimde konu açarsam nese helal dielim
quote:
Orijinalden alıntı: punisher90
ohoo bende her kestimde konu açarsam nese helal dielim
Alıntıları Göster
oasisde oynuorsun demı ben senı cok görüordum Hll olsun walla kanka ben yanına bıle gıdemıom sadece uzakdan ızlıom
quote:
Orijinalden alıntı: 0asisKinq
oasisde oynuorsun demı ben senı cok görüordum Hll olsun walla kanka ben yanına bıle gıdemıom sadece uzakdan ızlıom
Alıntıları Göster
evgeni gibi lord manyağı varken lord kesmek gerçekten zor spartada. tebrikler
quote:
Orijinalden alıntı: Ophiafagus
evgeni gibi lord manyağı varken lord kesmek gerçekten zor spartada. tebrikler
Alıntıları Göster
tebrikler kacıncı bu ayrıca charın 7 int 1 str mi?